minikgelin geçmiş olsun herşeyden önce.burda herkes yzmış önce eşiniz olsun ameliyatı diye.ben eğer milyonda bir umut bile olsa eşimden önce tedaviye hazırım.herkesi kendi vereceği bir karar kimseyi etkilemek istemem.doktor eşinde sperm bulursak senin tedavi sürecinde zaman kaybedebiliriz dedi.sen hazırlıklı oldu canlı spermleri hemen nakledelim dedi.diyorum ya herkesin kendi kararı ben böyle düşünüyorum.belki bidaha tekrar canlı sperm bulunamayabilinirde...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
cnm ilk eşin ameliyat olsun inan daha çok yıkılırsın çok kötü bi durum sen kendini hazırlıyorsun benim eşimde ameliyatta sperm çıkmadı eve döndük inan kasıkları sancı girdikçe ağlıyordum2 3 ay kendine gelmiyor vücut bitkisel kullanmadan önce dr abdullah arman beye git ve ameliyatınıda o yapsın inan işin ehlini yapıyor onun yağtığı ameliyat 2 saat sürüyor ben şahit olsum bizim ameliyat 40 dk mı ne sürdü sonuç hüsran doktor bize ameliyatı bende olsaydın şansın dahada yüksek demişti ama siz bana gelin sizin çocuğunuz olur dedi ama işte eşim gitmiyor yorulmuş
canım ben bundan önceki tedavimde içimde bir pişmalık kalmasın diye ben kendimde hazırlandım yani işimi riske atmak istemedim eşim tese oldu ama bulunamadı bende aşırı yumurtlama olmuştu yumurtalarda toplanmayınca aşırı ödem oldu resmen vucudum patlayacaktı dr hasteneye alalım dedi ben yatmadım ama herkesde aynı şey olmuyor bünyeden bünyeye farkediyor normalde zaten bende aşırı yumurtlama varmış çok ilaç kullanmamam lazımmış ama maalesef kullandılar 1 ay eziyet çektim gören ne bul hal diyordu ama benim tedavi olduğum zamanki tedaviyle şimdiki tedavi çok farklı dahada ilerledi herşey hakkınızda hayırlısı olsun canım zor bir karar insan ne yapacağını bilemiyor
Allah razı. Olsun kızlar ..valla kararsiz olmak kötü keske tek tip tedavi olsa bizde düşünmesek bakalım kromozom testi çıksın .. Bidaha gidip konuscaz adetten bı kac gün önce .. Rabbim hepimiz icin hayırlısını versin esim düşünme doktor nedense onu yaparız diyor ... Son anda karar vereceğiz sanırım .. Bugün yumurtlama gunüm cok düzenli herseyim biz yinede iliski yaptık .. Allahım bizi doğru yola iletsin doğru kararlar alalım cok garip ama cok umutluyum değişik ruh halindeyim.. Kecibiynuzu pekmezi arisutu polen karışımı alinterim t-22 kullanıyoruz pazarteside proxeed plus kulanmaya başlıcaz ins iyi sonuc alırız hepimizdecanım çok zor bi durumdasınız farkındayım...
ama nolur acele ve yanlış bi karar vermeyin...
iyice düşünüp öyle karar verin ki sonrasında pişman olmayın...
ayrıca daha önce yazdığımda sonuna kadar aynı fikirdeyim...
"senin sağlığın herşeyden önemli"...
eşinde sperm bulunmadan böyle bi sağlık probleminde varken sen hazırlanma canım benim...
rabbim sizi en hayırlı olana yönlendirir inş...
Baharcım tefriciyeyi okudum Allah kabul etsin....
bahacık naber canımm
nasılsın??
evicapı yazdıabiliyormuyuz canım çinko yu birde.
akşam eşimle gezmeye gitccez hazırlanmaya başlamadan bi bakayım dedim.
iki kişi kalmış tefriciyede inşAllah okumuşlardır canım..
Allah dualarını kabul etsin şimdiden..kendiliğinden anne olmayı nasip etsin sana inşAlah...
ben okudum çok şükür sekiz olmadan geldim:) Allah kabul etsin..seni sinirlendirdim sanırım bahar.. ama merak etme okumuyacaksam öncesinden haber veririm:) Rabbim dualarını kabul etsin
allah kabul etsin canım nihayet haber geldi...
evet sinirlendim çünkü son ana kalınca herşey allak bullak oluyor...
esmanın teli var bende en azından ona mesaj çektim çağrı attım...
aradı oda biraz önce...
senin telinde yok nasıl ulaşıcam topiğe girmezse diye onu düşünüyordum...
neyseki haber geldi de rahatladım şimdi
haklısın... işte son ana bırakmamlıydım..kusura bakma ..30 tane kalmıştı temizlik felan derken akşam oldu ama aklımdaydı unutmadım yani...Rabbim duanı kabul eder inşallah. sen öğretmendin di mi?? ne öğretmeni?
canım ne kusuru vardır seninde bi sebebin tabi...
esmada bursaya kontrollere gittiği için son ana kalmış...
ama bende durum neyse saat 8e gelmeden haberdar olmak istiyorum..
sakın yanlış anlama sende beni...
allah razı olsun rabbim kabul etsin inş
canım sen özel mesaj atamıyorsun ama ben sana özelden telimi göndereyim sen bana çağrı at...
böylece bi aksilik olunca birbirimize rahatça ulaşabiliriz...
canım evet ben öğretmenim okul öncesi öğretmeni...
sen ne öğretmenisin ??
tamam canım sen gönder ben çağrı atarım...ben teknoloji ve tasarım öğretmeniyim..ikinci kademe yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?