Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınızzzzz
ben tatile girdim ya çok neşeliyim

BENDE okudum cancağazımmmm..
Allah kabul etsin inşAllah..

bahacım evicapla çinko yu nerden aldınız canım???
bizde haftaya başlayacağız kürlere yneiden..

BENDE okudum cancağazımmmm..
Allah kabul etsin inşAllah..

bahacım evicapla çinko yu nerden aldınız canım???
bizde haftaya başlayacağız kürlere yneiden..

saol canım allah kabul etsin
eczaneden alıyoruz canım...
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden...
inş şifa olur hepsi kocişine...

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım zorla bişey yaptıramazsın...
en iyisi onun kabul edeceklerini yedirmen...

slm kızlar bende geldim sizleri görmek beni mutlu ediyor şu incir gerçekten işe yarıyormu bende eşime yapayım bizde 6 yıldır uğraşıyoruz

canım ya bende şu inciri yapayım ama yağ zeytinyağımı olcak bana cevap yazııııııııııııın

yeşil 34 okudum kiloluymuşsunuz bende kiloluyum tüp bebek öncesi zayıflama gerek siz diyetisyenemi gidiyorsunuz yoksa kendinizmi yapıyorsunuz ne güzel ya bende hemen başlıyorum

Eşimin spermleri artsın diye bal kürü hazılrdı bir bitkici birde gingseng verdi 100 gr sabah aksam 1 cay kaşığı içecek inş. şifa olur

eşimin hareketli sperm sayısı az birde şekil yönünden bozukluk var canım 3 kez düşük yaptım 3 aşılam denedik ama malesef Mevla nasip etmedi bize evlat şimdi bu sene artık tüp bebege dogru karar kıldık bilmiyoruz sonuuz ne olur dua edin inş..

cnm inşallah tüp bebekte dilediğiniz olur...
eşinde tedavilerde hiç düzelme olmadımı?? sperm olması çok iyi inşallah tüp bebek başarılı olur...
kaç yıllık evlisiniz??

cnm inşallah tüp bebekte dilediğiniz olur
eşinde tedavilerde hiç düzelme olmadımı?? sperm olması çok iyi inşallah tüp bebek başarılı olur...
kaç yıllık evlisiniz??

tedaviye devam ediyoruz bitkici arkadas biraz daha sabredin diyor inş normale dönecek spermler ve normal yolla olur inş. diyor ama benim yasım geçiyor o yuzden beklemek istemioruz.. ama artık yorulduk doktor cok hafif varikosel var ameliyat edersek de olur diyor ama tüp bebek düşndüğümüz için ameliyat istemiyorum ben.....
bu sene 8 yıl dolucak 2 kez 2 aylık ken düşük yaptım 3 kere aşılama malesef olmadı hareketli sayısı düşük molrfide sekil yönünden düzgün olan sperm satısı % 7 bizde umutluyuz aslında ama hiç bir sey planladıgımız gibi gitmiyor Rabbimin imtihanı tabi bizde.. isyan etmiyoruz sabrediyoruz... ama inş. bu sene haziran gibi inş. tüp bebek yaptıracagız. bursada bayan doktor bakıyorum olmadı istanbulda rabia bablıoğlu var belkide ona gideriz.. Rabbim herkese hayırlı olanı versin inş. hayırlı lanı gönlümüze razı etsin... allah cemi cümlemizin yardımcısı olsun inş....
selam ve dua ile...

baharcım ben dualarımı okudum Allah kabul etsin canım

GÜNAYDIN CANLARIM HEPİNİZE İYİ BİR GÜN GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM.NEDE OLSA BAHARA GİRDİK ARTIK BİRAZ GEZME VE EĞLENME ZAMANI ÜZERİNİZDEKİ MİSKİNLİĞİ VE SIKINTILARI BİR KÖŞEYE BIRAKMA ZAMANI VAKİT BAHARDA AÇILAN ÇİÇEKLER GİBİ BİZİMDE TOMURCUKLANMAMIZ VE EVLATLARIMIZA KAVUŞMA VAKTİDİR.MEVLAM BAHARDA BİTKİLERİ HER SENE ÖLDÜRÜP TEKRAR DİRİLTTİĞİ GİBİ EŞLERİMİZDE ÖLÜSÜ BİLE OLMAYAN SPERMLERİN OLMASINI NASİP ETSİN VE OKUDUĞUM BİR YAZIDA İNSANOĞLUNUN TOPRAKTAN GELMİŞ OLMASINDAN SEBEP BAHARDA YEŞİLLENEN BİTKİLER GİBİ VÜCUDUNUN HER BAHAR AYINDA TEKRAR CANLANDIĞI VE ÜREME AYI OLDUĞUNU HEPİNİZE HATIRLATAYIM BELKİ SPERMLERİN CANLANDIĞI VAKTE DENK GELİRİZ

denizbulutcum merhab.ben bursada oturuyorum.bu babanın arkadaşı olan arıcı istesek bizede gönderirmi.telefon numarasını verebilirmisin.şimdiden çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…