nurdah canım eşim çocukken kabakulak geçirmiş ve eşim azo bizimde sizinde herkesinde hayırlısıyla sperm bulunur inş amin
bahar canım ben okudum tefriciyemi benim netimde sorun var fırsat bulunca ve pc bulunca geliyorum.bunun haricinde salı günü doktora gidiyoruz bana dua edin hepinizi
bahar canım ben okudum tefriciyemi benim netimde sorun var fırsat bulunca ve pc bulunca geliyorum.bunun haricinde salı günü doktora gidiyoruz bana dua edin hepinizi
canım benim gözün aydın...
inş hayırlı haberlerle dönersiniz
umuta gidiyorsunuz değil mi ??
biz de bu cumartesi gelecektik emre hoca yokmuş yurtdışına çıkıyor galiba...
yine kaldı bi nasip olmadı bizede gitmek...
artık kendimi hazırlamıycam nezaman uygun olursa o zaman gideriz artık napıyım
Amin insallah en tez zamanda hepimiz kawusuruz bebislerimze canm benim esimin sperm tahlillernde yuwarlak hucre cikyo bu sizdede cikyomu
canım bilmiyorum yuvarlak hücre nedemek bizim koskocaman bir 0 çıkıyorrrrrrrrrrrrrr üzgünümm
canım yuvarlak hücre ya iltahap vardır ondan çıkıyordur yada spermin öncü hücresidir ondan çıkıyordur iki hikmetten biri inşallah ikincisindendir de kurtulursunuz
karıştırmışım nurdah olmalıymış
canını sıkma canım elbet gidersiniz.
biz de emre bey ile ne zaman randevu almaya çalışırsak o zaman olmuyordu çok yoğun.hep yurt dışına çıkıyor seminerlere katılıyormuş erkek infertilitesi hakkında.ben eşimin ameliyatından önce sormuştum size ne zaman ulaşmak istesek yurtdışı programlarınız var demiştim
bacım ya ben gene 165 sandım tefriciyeleri ve öyle okudum 1 fazla olmuş :26:
baharcım ben 163 okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?