anladım şaşırdığını bebekim..
öel valla çok seviyor beni meraklandırmayı ben çok meraklıyım ya.
iyice meraklandırmayı seviyor.
ben kıskancım ya kıskandırmayı seviyor filan.....
hiçççç mümkün değil valla tatlım bulmaca gibiler
bebekimmmm kayınvalidene uğradınız mı dün
hasret giderdi mi oğluyla
selam kızlar nasılsınız
benim kafam kazan gibi benim yaramazlar hiç susmadılar bugün
uğradıkk uğramaz olurmuyuz hiç.
çok fazla gideremediler eltimin kızı ordaydı ayy beni bi özlemiş cimcimem yanağımın bi birinden bi brinden öpüyo öptükten sonra bide ohh diyo görmeliydin halimizi.
arada dudaktan öpüyo boynumdan neremdem öpeceğini şaşırdı
bide gördüğünden ismimi söylüyo yaşasınnn diyo beni gördüğüne sevindiğini belli ediyo
bize bakmaktan hasretlerini gideremediler yani.
benim güya büyüdüler 3.sınıfız bugün tutturdular seneyede berabermiyiz yeni sistem kafalarını karıştırmış iy ki onlar var okuldayken unutuyorum cnm ben duamı okudum
teşekkür ederim.yardımcı olmaz olurmusun.Allah herkese Şifa versin. sizin sorun neydi canım?
tatlm biz beylkdzu medkanada mikro tese olcaz doktrumuz cuneyt sevinc siz hangi hsthanedsnz
canım beylikdüzü medikane bana yakın ama ben nişantaşında serdar koça gidiyorum tavsiye üzerine gerçekten işini bilen ve severek yapan ve hastalarıyla birebir ilgilenen bir dr gitmek isteyen herkese tavsiye edrim gitmek istersen şidetle tavsiye edrim ve medikanede selman laçiin var diye biliyrum ama sizin söylediğiniz dr bilmiyorum
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165= OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
Allahım ya nasıl denir,nasıl çıkar bi annenin ağzından böyle kelimeler ufacık bi çocuğabacılar bugün markete gittim yarın eski siteden bir komşu ve arkadaşım gelcek gene malum şu bu dr muhabbetleri niye olmuyor soruları ve laf alma seramonisi yaşançak ben bunları düşünüp gelmeseler diye düşünürken marketten çıktım karşımdan da 3 tane bayan geliyor 3ününde bebek arabasında bebekleri var bir tanesinin kızı nasıl ağlıyor anneside kızıyor sus falan diye yanımdan geçerken kızına Allahın cezası atcaksın yola çarpsın araba geberip gitsin ömür törpüsü kurtul rahatla falan dedi arkamı döndüm baktım oysa ben onları gördüm andan itibaren ne kadar özenmiş imrenmiş içim akmıştı şimdi benimde olsa yarının derdini çekmezdim diyodum millet biri gelceği zaman ne yapsam derdine düşer ben nasıl bebek konusu kapatsam derdine düşüyorum kadın öyle diyince Rabbim nolur istemeye veriyorsun bizede ver dedim
baharım canım ben tefriciyeleri okudum allah kabul etsin inş.
kızlar inş. iyisinizdir benim 15 güne kadar trasferim olacak o yüzden temizlik yapıyorum öptüm hepinizi
cnm selman bey tup bebekle ilglenyo diye biliyorum ürolog cüneyt bey medikanada
mrb kızlar biz dün akşam doktordaydık.bizden testler yaptırmamızı istedi.fsh,lh, y kromozom,vs.daha var bikaç tane daha..bunları daha önce yaptıranlarınız sigorta karşılıyormu bu testleri öğrenmek istiyorum.acıbadem 1300tl gibi bi fatura çıkardı bize saolsunlar.her doktora girip çıktığımızda eşimle bi yıkıntı yaşıyoruz.daha yolun o kadar başındayızki bu acıyla nasıl yaşayacağımızı öğrenemedik bile daha..heleki eşimin ağladığını görünce daha da bi sarsılıyorum..OL diyince OLDURAN rabbime sığındık.sabır diliyorum dayanma gücü ve savaşma azmi...ve sonra diyorum ki; eşimi seviyorum,gönül ister 3 kişi olalım 4 kişi olalım ama rabbim yazmadıysa nekadar uğraşsakda boş diyorum.kendimizi bu kadar hırpalamaya gerek var mı?? hayırda allahtan şer'de...yine rabbimden gelen şerr için bukadar mahvolmak niye..??biz de istiyoruz evimiz şenlensin çocuk sesleriyle dolsun her odam..ve bunun için sonuna kadar çabalıycaz.ama bunu bi migren gibi bi astım gibi kabul edicez.nasılki bunların kesin bi tedavisi yok,bu hastalıklarla bi ömür yaşamak zorunda bi insan,işte bizde azospermiyi böyle görücez..biz rabbimden gelen bu şerrin içinde yine rabbimden inşallah gelecek olan hayrı arıycaz..bütün olumsuzluklara rağmen eşimin elini sımsıkı tutmaktan nasıl bugüne kadar vazgeçmediysem şimdi dahada sımsıkı sarılıcam ona..o zaten benim çocuğum gibiydi..şimdi daha da çocuğum oldu...hayatımızın akış yönü değişti evet ama hala nefes almaya devam ediyoruz..ve ben bi söz okudum hatta çıktısını alıp evde buzdolabıma yapıştırdım her okuduğumda kuvvetleniyorum..hatta 2 ayrı söz bu ben güzel bi ayar çektim:):) sabah sabah ben yazdım rahatladım...bu güzel sözü sizle paylaşıp kaçayım ben..hepinize iyi günler...
-Üzülme der Mevlana ve; Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten....Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle kirini tozunu alır... Niye kederlenirsin? taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz, yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır... ve son olarak üzülme der, ve devam eder; Kaydettiğin herşey bir gün başka surette geri döner...
ve yine Üzülme der Mevlana..!
İstedigin birşey olmuyorsa ya;
“daha iyisi olacağı” için ya da gerçekten de
“olmaması” gerektiği için “OLMUYORDUR” !!!
bak canım tamam eşin tese yi cüneyt bey yapacak ama yumurta toplama embriyo yerleştirme bunlarıda kadın doğum dr yapar yani medikanede ya selman laçin yada eşi öyle biliyorum canım sen yinede iyice araştır benim eşimde tüp bebek yapınca tese olacak zaten tüp bebek bir ekip işidir ben önce serdar koçun muayenehanesine gittim eşimle birlikle konuştuk daha sonra hsg istedi hsg de kendisi çekti elide Sagol cnm ama cuneyt beyde iyi biri bide medkana bize yakn die tercih edyrum
hazalcım biz genetiklerin hepsini yaptırdık boşuna özele para dökmeyin biz çapada başladık baktık çok uzun sürecek bazı testler aldık süleymaniyeye gittik orda kısa sürdü ve ssk karşıladı hiç bir kuruş vermedik bunu 4 yıl önce yapmıştık ama tüp bebeğe başlamadık şimdi başlayacağız süleymaniyeye gitmişken ilaç için raporunuda al git özelde tüp bebeğinin yaptır canım ben öyle yapacağım rapor alır almaz istanbul cerrahide serdar koçta tüp bebeğe başlayacağız ve zaten bu yolu dr kendisi gösterdi sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?