Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bebekimmmm kayınvalidene uğradınız mı dün
hasret giderdi mi oğluyla

bebekimmmm kayınvalidene uğradınız mı dün
hasret giderdi mi oğluyla

uğradıkk uğramaz olurmuyuz hiç.
çok fazla gideremediler eltimin kızı ordaydı ayy beni bi özlemiş cimcimem yanağımın bi birinden bi brinden öpüyo öptükten sonra bide ohh diyo görmeliydin halimizi.
arada dudaktan öpüyo boynumdan neremdem öpeceğini şaşırdı
bide gördüğünden ismimi söylüyo yaşasınnn diyo beni gördüğüne sevindiğini belli ediyo
bize bakmaktan hasretlerini gideremediler yani.

selam kızlar nasılsınız
benim kafam kazan gibi benim yaramazlar hiç susmadılar bugün

benim güya büyüdüler 3.sınıfız bugün tutturdular seneyede berabermiyiz yeni sistem kafalarını karıştırmış iy ki onlar var okuldayken unutuyorum cnm ben duamı okudum

baharcım canım ben tefriciyeyi okudum .Allah kabul etsin dilekleri gerçek olur inşAllah.eklersin.

oooooo kuzu çok mu özlemiş yengesini
demek öpe öpe bitirdi bıdık seni haa
iyi olmuş kayınvaliden kocanı öpüp duracağına bıcırık öpmüş seni ne güzel

benim güya büyüdüler 3.sınıfız bugün tutturdular seneyede berabermiyiz yeni sistem kafalarını karıştırmış iy ki onlar var okuldayken unutuyorum cnm ben duamı okudum

hekesin kafası karıştı yeni sistem yüzünden
demek seninkilerde merakta mı kalmış
benimkiler 5 yaş bide mini miniler
hergün onlarla uğraşmak hem hoşuma gidiyor hemde yoruluyorum işte...
ama yine de memnunum halimden bıdıklarımı çok seviyorum

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

teşekkür ederim.yardımcı olmaz olurmusun.Allah herkese Şifa versin. sizin sorun neydi canım?

bizim genetik temiz çıktı benim eşim azo bunun için savaş veriyoruz azo savaşı canım ama bir an önce süleymaniye tüp bebek merkezine git orda daha çabuk alırsın çünkü çapa çok geç veriyor geçmiş plsun

tatlm biz beylkdzu medkanada mikro tese olcaz doktrumuz cuneyt sevinc siz hangi hsthanedsnz

canım beylikdüzü medikane bana yakın ama ben nişantaşında serdar koça gidiyorum tavsiye üzerine gerçekten işini bilen ve severek yapan ve hastalarıyla birebir ilgilenen bir dr gitmek isteyen herkese tavsiye edrim gitmek istersen şidetle tavsiye edrim ve medikanede selman laçiin var diye biliyrum ama sizin söylediğiniz dr bilmiyorum

cnm selman bey tup bebekle ilglenyo diye biliyorum ürolog cüneyt bey medikanada

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

mrb kızlar biz dün akşam doktordaydık.bizden testler yaptırmamızı istedi.fsh,lh, y kromozom,vs.daha var bikaç tane daha..bunları daha önce yaptıranlarınız sigorta karşılıyormu bu testleri öğrenmek istiyorum.acıbadem 1300tl gibi bi fatura çıkardı bize saolsunlar.her doktora girip çıktığımızda eşimle bi yıkıntı yaşıyoruz.daha yolun o kadar başındayızki bu acıyla nasıl yaşayacağımızı öğrenemedik bile daha..heleki eşimin ağladığını görünce daha da bi sarsılıyorum..OL diyince OLDURAN rabbime sığındık.sabır diliyorum dayanma gücü ve savaşma azmi...ve sonra diyorum ki; eşimi seviyorum,gönül ister 3 kişi olalım 4 kişi olalım ama rabbim yazmadıysa nekadar uğraşsakda boş diyorum.kendimizi bu kadar hırpalamaya gerek var mı?? hayırda allahtan şer'de...yine rabbimden gelen şerr için bukadar mahvolmak niye..??biz de istiyoruz evimiz şenlensin çocuk sesleriyle dolsun her odam..ve bunun için sonuna kadar çabalıycaz.ama bunu bi migren gibi bi astım gibi kabul edicez.nasılki bunların kesin bi tedavisi yok,bu hastalıklarla bi ömür yaşamak zorunda bi insan,işte bizde azospermiyi böyle görücez..biz rabbimden gelen bu şerrin içinde yine rabbimden inşallah gelecek olan hayrı arıycaz..bütün olumsuzluklara rağmen eşimin elini sımsıkı tutmaktan nasıl bugüne kadar vazgeçmediysem şimdi dahada sımsıkı sarılıcam ona..o zaten benim çocuğum gibiydi..şimdi daha da çocuğum oldu...hayatımızın akış yönü değişti evet ama hala nefes almaya devam ediyoruz..ve ben bi söz okudum hatta çıktısını alıp evde buzdolabıma yapıştırdım her okuduğumda kuvvetleniyorum..hatta 2 ayrı söz bu ben güzel bi ayar çektim:):) sabah sabah ben yazdım rahatladım...bu güzel sözü sizle paylaşıp kaçayım ben..hepinize iyi günler...

-Üzülme der Mevlana ve; Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten....Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle kirini tozunu alır... Niye kederlenirsin? taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz, yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır... ve son olarak üzülme der, ve devam eder; Kaydettiğin herşey bir gün başka surette geri döner...

ve yine Üzülme der Mevlana..!
İstedigin birşey olmuyorsa ya;
“daha iyisi olacağı” için ya da gerçekten de
“olmaması” gerektiği için “OLMUYORDUR” !!!

Allahım ya nasıl denir,nasıl çıkar bi annenin ağzından böyle kelimeler ufacık bi çocuğa
Allah akıl fikir versin daha da başka bişey demiyorum.
baharım canım ben tefriciyeleri okudum allah kabul etsin inş.
kızlar inş. iyisinizdir benim 15 güne kadar trasferim olacak o yüzden temizlik yapıyorum öptüm hepinizi

hadi hayırlısı canımcım Allah tamamına erdirsin inşallah
inşallah herşey gönlünce olur.

enfallcim geçmiş olsun canım bir kaza atlatmışsın ve şimdi de iyiymişsin buna sevindim canım
herşeyde bir hayır vardır canım biraz daha beklemeniz gerekecekmiş olsun canım
geç olsun da güç olmasın dimi

Benim güzel yürekli arkadaşlarım nasılsınız?
ne var ne yok.
buralara gelmez oldum sırf kendi psikolojim yüzünden.toparlanmaya çalışıyorum ama olcak gibi değil.
böyle gidecek sanırım bu duruma alışmaya çalışıyorum.
en son cumartesi günü yine sıfırı aldık. dedimki bu biizm kaderimiz sanırım eseslim. yoluna devam et.
allaha bırak olacağı varsa olacak olmayacaksa olmayacak. kabullenmek gerekiyor.
kabullendinmi ?? hayır kabullenemiyorum ama alışmaya çalışıyorum.
eşime bişey yansıtmamaya çalışmaktan kendimi bitirdim.
ama olmuyormuş böylede.
neyse yani böyle işte arkadaşlarım....
sizler hepiniz iyiisnizdir inşallah.

canım benim nerelerdesin ya özlettin kendini
üzme tatlı canını güzelim ya hepimiz bizim için yazılan zamanı bekliyoruz
evlatlarımıza kavuşacağımız günü bekliyoruz
Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah.
aramızdan ayrılma emi canım
bak sizler olmayınca buralarda benim de canım gelmek istemiyo buraya
birbirimize güç oluyoruz biz destek oluyoruz.
ben de iyiyim canım
raporumuzun çıkmasını bekliyoruz bunun haricinde değişen bişey yok

cnm selman bey tup bebekle ilglenyo diye biliyorum ürolog cüneyt bey medikanada

bak canım tamam eşin tese yi cüneyt bey yapacak ama yumurta toplama embriyo yerleştirme bunlarıda kadın doğum dr yapar yani medikanede ya selman laçin yada eşi öyle biliyorum canım sen yinede iyice araştır benim eşimde tüp bebek yapınca tese olacak zaten tüp bebek bir ekip işidir ben önce serdar koçun muayenehanesine gittim eşimle birlikle konuştuk daha sonra hsg istedi hsg de kendisi çekti elide hafif ve biz şimdi süleymaniyede rapor için baş vurduk rapor bekliyoruz raporu alınca serdar beyde tüp bebeğe başlayacağız inş böyle bence iyi bir araştırın serdar beyi bana hemşire arkadaşım tavsiye etti serdar beyle birlikte çalışmışlar memnun olan çok kimse var gitmek istersen yardımcı olurum canım

hazalcım biz genetiklerin hepsini yaptırdık boşuna özele para dökmeyin biz çapada başladık baktık çok uzun sürecek bazı testler aldık süleymaniyeye gittik orda kısa sürdü ve ssk karşıladı hiç bir kuruş vermedik bunu 4 yıl önce yapmıştık ama tüp bebeğe başlamadık şimdi başlayacağız süleymaniyeye gitmişken ilaç için raporunuda al git özelde tüp bebeğinin yaptır canım ben öyle yapacağım rapor alır almaz istanbul cerrahide serdar koçta tüp bebeğe başlayacağız ve zaten bu yolu dr kendisi gösterdi sağolsun

cnm öncelikle cevabın için çok teşekkürler.o yazdıığın hastaneler istanbulda galiba.ben bursadayım..ama yinede yol gösterdiğin için saol.bugün sigorta hastanesindeki doktorumada gidicem bakalım devlet karşılıyormu bu testleri inşallah karşılıyorduk sadece testler için 1300tl çok acımasızca bi rakam.ben senin ve diğer arkadaşların bahsettiği rapor olayınıda merak ediyorum nedir bu rapor ne işe yarar nerden alınır?? onlada ilgili bi cvp yazarmısın cnm bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…