İnan isten eve evden ise gidip kimseyi görmek istemiyorum .. Annem kaynanam hep bebek kıyafetleri örüyor cok canım sıkılıyor öyle heveslendiiletjni görünce .. 10 -15 sene sonra herkes 4-5 kişilik aile olcak bizse iki kisi ... Gidip yatayım sabaha moralim düzelir ins. 1 haftadır cok iyisin moralim yetinseydi umutluyum ama suanda. Çöktüm.. Rabbim annelik duygusunu tattırır ins hepmize... Himmm aklıma gelmisken arkadasım biliyo bizim durumumuzu evlat edinin dedi cok zoruma gitti bana küfür gibi geliyor ... Hamile kalıp 9 ay her anını yasamayı kendim dünyaya getirip etrafımın ya esime ya bana benzetmelerini istiyorum ..
Teşekkür ederim.ankara dayiz biz.bu ay bulmam gerekiyor bu iğneleri.her eczacıda cok zor bulursun dedi
canlar ben geldim
cumanız mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa versin inş
kızlar ben çidere üye oldum ve umut tüp bebek merkezine gitmek için randevu aldım
14 nisan cumartesi:
11:00=emre bakırcıoğlu
13:00=ulun uluğ
çok mutluyum çok
inş dönüşümüzde bukadar mutlu olur
İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini yapcaz dedi o an çöktüm resmen kendimi cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Keske anne olmayı bukdr cok istemeseydim
üzülme canım ben 6 yıldır bu durumla yaşıyorum 10 aylıkken öğrendik durumu hakikaten zor bazen günlerce üzülüyorum bazen unutmaya çalışıyorum ama olmuyor akrabalardan kim evlendi kadın erkek herkesin çocuğu oldu rabbim bize henüz dilemedi belki biz allahın sevgili kullarıyız bizimde imtihanımız budur ya daha kötüsüyle imtihan olsaydık rabbim eşlerimile beraber güzel hayırlı uzun ömürler nasip etsin amin
canım minik gelin yanliş yazmadım dimi ismini canım eşim heo azo idi ve varikoselden amaliyat oldu amaliyat sonrası yine azo idi ve hiç değişmedi sonra ben ibrahim saraçoğluyla tlf görüşmesi yaptım ve eşime bitki gönderdi sonra eşimde 3 milyon sperm bulundu maşşaallah ama biz bazı sebeplerden dolayı tedaviyi devam ettiremedik ozaman dondurmakta aklımıza gelmedi ve bir yıl sonra tüp bebek yapmaya karar verdik tekrar sperm tahlili eşim veerdiki eşimin tekrar sıfır olmuş yani azo çok üzüldük şimdi tekrar bitki vs eşime kullandırtıyorumki tekrar sperm bulunsun ve tüp bebekte kullanalım işte bizim hikayemiz bu inş tekrar sperm bulunur yüzümüz güler rabbim hepimizin eşlerine ve bize şifa versin amin evet semen analizi yaptığında sperm bulunursa hemen dondormaları lazım ama canım bunu tüp bebek merkezlernde yapmanız lazım ki dondursunlar
HAYIRLI GÜNLER CANIM ARKADAŞLARIM .BEN İYİYİM HEYECANLIYIM EŞİM SPERM TESTİ YAPTIRACAK SALI GÜNÜ İNŞALLAH SPERM ÇIKARDA BİZDE MUTLULUK GÖZ YAŞLARI DÖKERİZ.İÇİM BİR GARİP OLDU SANKİ İLK DEFA HASTANEYE GİDİCEZ SANKİ ÖNCESİ HİÇ OLMAMIŞ VE BEN AZOYU TANIMIYORMUŞUM GİBİ İNŞALLAH ÖYLE OLUR AZOYU ARKASINDA BIRAKANLARDAN OLURUM.TABİKİ DUALARIM SADECE KENDİM İÇİN DEĞİL BU DERTLE SAVAŞAN HABERİ OLAN VE OLMAYAN HERKES İÇİN RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN AMİN
tatlım salı bızım gunumuz olur inşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tabıı herkesınde ama salı bızım esler test verecek ya o yuzden ole dedım
Eseslim canım nasılsın uzun zamandır görünmüyordun.kendini toparlamışsındır umarım.eşinin tedavisi nasıl gidiyor varmı bir iyileşme troitlerinde
merhaba canım
iyim çok şükür sen nasılsın?
toparladım çok şükür olmayınca olmuyor hayatı zindan etmeye gerek yok en güzel günlerimiz mutsuz ediyoruz.
iki kişide bu hayat devam eder napalım kısmette ne varsa o olacak canım buna alıştırdım kendimi.
eşimle beraber çalışmaya başladım. yoğun geçiriyorum güğnlerimi.
bugünde tatil yapıyroum eşimde şehir dışına gitti oda işyerinde değil bende gitmedim yani.
öyle işte canım.
sen nasılsın salı güünü test verecekmişsiniz hayırlısı olur inşallah.
cok haklısın tatlım ınsan uzul uzul nereye kadar gercı bu ara bende cok umutsuzum ama ara ara kendıme gelıp sılkelenıyorum
bır dusup bır kalkıyorum ınşllh rabbım bızlerınde yuzlerını guldurecek
merhaba canım
iyim çok şükür sen nasılsın?
Toparladım çok şükür olmayınca olmuyor hayatı zindan etmeye gerek yok en güzel günlerimiz mutsuz ediyoruz.
Iki kişide bu hayat devam eder napalım kısmette ne varsa o olacak canım buna alıştırdım kendimi.
Eşimle beraber çalışmaya başladım. Yoğun geçiriyorum güğnlerimi.
Bugünde tatil yapıyroum eşimde şehir dışına gitti oda işyerinde değil bende gitmedim yani.
öyle işte canım.
Sen nasılsın salı güünü test verecekmişsiniz hayırlısı olur inşallah.
günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum
ben bu gece umuta gittiğimizi gördüm
emre hoca yokmuş bi bayan "emre hoca sizinle ilgili herşeyi not etti ben yardımcı olucam" diyor...
bi iğne ile bi ilaç yazıyor...
tam biz çıkacakken "siz yinede bi hocaya sorun" diyor...
bi kapıyı açıyoruz baktık içerde emre hoca
"madem buradasın neden bizimle ilgilenmiyorsun" diye adamı paralıyordum resmen
biyerlerim açık kaldı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?