Canım benim buradayımda yazmaya anca fırsat buldumm
malum bugün koçişgeldi 3 gündür göremiyodumm
biraz sohbet ettik yemekti çaydı derkennn
iyiyim tatlım bende koçişle kaynatıyodumm
bende yarın arayıp randevu alıcam canım
bakalım inş. bi aksililk olmazda giderizzz
iyiyim tatlım bende koçişle kaynatıyodumm
bende yarın arayıp randevu alıcam canım
bakalım inş. bi aksililk olmazda giderizzz
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun canım benim...
14ne mi alacaksın daha öncesine mi
Sağol canım benimm
14 ne alıcam inş..
ayyy negüzel beraber olucaz ogün
çok sevindim ben yaa
inş randevunuzu alırsınız...
evet canım çook güzell
inş. yarın alabilirimdee randevuyu daha güzel olurr
beraber oluruzz aklımdan öyle güzel şeyler geçiriyorumkii
düşününce bile gözler doluyoo
allahın izniyle aklından geçirdiğin herşey gerçek olacak canım benim
sizde daha önce sperm bulundu...
tekrar bulunacağına çok inanıyorum ben...
inş. canım benim inş. bulunur
sizde de bizdede ohh negüzel olur yaa cemrem ve vck 'tan de iyi haberler alırız inş..
onlar bizden önce tatlım hayırlısıyla önce onların halayını çekicez sora bizim
Tabiki tatlım bizden önceler inş. iyi haberler alırız
sonrada biz iyi haberlerle gelirizz
halay çekerizz ne diyelim hayırlısı olsun
Canım benim ben çıkıyorum koçişte yorgunmuş zaten
benimde karnım ağrıyo zor duruyorum valla
yatayım barii
iyi geceler tatlılşımm
yarın herşey iyi olur inş..
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
Ettiğiniz her dua;
Derdinize deva,
HastaLara şifa,
GözLere nur,
GönüLLere huzur,
GeçmişLere rahmet,
Evinize bereket getirsin...!İNŞALLAH :26:
herkese hayırlı cumalar arkadarlar bu mübarek cuma waktinin yüzü suyu hürmetine rabbim eslerimize şifa wersin we en tez zamanda hepize saglkli hayrli ewlatlar ihsan eylesin insaallah aminnn...
İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Canm benim ypratma kendini bkadar sende bizde hepmz anne olcaz buna inan bu gunler gecicek
İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini yapcaz dedi o an çöktüm resmen kendimi cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Keske anne olmayı bukdr cok istemeseydim
İyi geceler kizlar moralim bozuk icimi döküp yatcam... Arkadaşlarla yemeğe gittik 4 çifttik benim haricinde hepsinin bebeği var kendimi cok kötü hissettim herkes yapın ne bekliyorsunuz dedi bitane arkadasın 10 aylık bebeği var ikincisini cok eksik hissettim .. Allahım ins nasip eder 2 haftadır öğrendik azospermiyi bana iki sene gibi geldi.. Mutsuzum ama mutlu görünüyorum rol yapıyorum .. Canm benim ypratma kendini bkadar sende bizde hepmz anne olcaz buna inan bu gunler gecicek
İns cnm bnm ins allahım nasip etsin cok istiyorum cok suanda ağlamak icin zor tutuyorum kendimi .. Çocuklu ortamlara girmek istemiyorum cok etkileniyorum malesef., keske uyusam uyanmasam bidaha.. Yatayım ben iyi geceler((
bugünlerde geçecek inşallah.üzme kendini.laf ebeleri konuşup akıl vermeye hep devam edecekler.bizde sabırla cevap verip geçiştireceğiz. seni çok iyi anlıyorum üzme kendini lütfen
Allah razı olsun cnm bnm bende hergün dua ediyorum benim gibi bebek bekleyenlere Rabbim buyuk inancımız sonsuz bugüne kdr hep istediğim seyleri nasip etti ins bu isteğinizde nasip eder.. Busefer kesin yattım iyi geceler:)anlyorum seni cnm hepimz ayni duygukari yaryoruz makesf ama gecicej bu gunlerde bebegnin hayalini kur we uyu dinlen bnde smdi namaz kilbm we sanada dua etcem i.gceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?