Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen cnm benim biz daha ögreneli 1 ay bile olmadı ben sana bebek yaparım veririm diyen bile var...nebilimm allahımmmmmm bu zor günlerin sonundaaa güldürür bizi... çok korkuyorummmmm amaa inannnnnn bi ömür bebegimin olmuycagını gerçekten düşünmüyorummm garip bşy ama umudum varrrr..

allahım daha bekletmeden nasip eder cnmm... benle aynı sıralar evlenen herkesin bebegi var hatta ikinciye hamile olanlar var.. nebilimmmmmm yaz geldi birsürü düüğün var hep akrabalar gelcek hiç birine gitmek istemiyorum neyapacm bilmiyorum

hayırlı olsun cnm ben yeniyim burdaaa çok seviniyorum bizim gibi olup hamile olanları gördükce umutlanıyorum... rabbim bebeklerini seni korusun kocaman bi aile olunnnn inş:)

kızlar bşy sorcam.. geneldeee azospermde mikro tese olunca ortalama kaç sperm çıkıyor.. biliyorum kişiden kişiye değşiyor ama hani okuduklarınızdan gördüklerinizden ortalama nkdr çıktıgını düşünüyorsunuz

Canımm inşallah rüyan gerçege dönüşürrr aminnnnnnnnn :)

allah kabul etsin canıım

güzel soru canım bak bende merak eettim evet bilenler varsa bilgilendirin

ewet ya bende cok merak ediyorum saglkli kac sperm ckabiliyo acaba

canım kendine üç kez dikkat etmelisin bence 3 cansın nede olsa
hiçbirşey yapma yat dinlen keyfine bak.

ay masallah masallah canm sizin sorun neydi????

canım bizim sorunumuz eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş bayağı ağır geçirmiş hemde , bide eşimde genetik sorun var 1 buçuk yılllık evliyiz evliliğimizin 8 ayında öğrendik o andan itibaren doktor doktor gezdik bitkisel ilaçlar macunlar otlar çaylar derken 15 şubatta eşim mikro tese oldu ve rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür şimdi mayıs ayında tüp bebeğe başlıycaz inşallah bi sorun aksilik çıkmazsa aslında bu ay başlıycaktım ben kaza geçirdiğim için bir ay erteledik herşeyin hayırlısı rabbim elbet bu duaların ve emeklerin karşılığını verecek inşallah ama er ama geç :)

iyym canm sen naslsn

iyim canım günüm sadece netin başında geçti ya arştırdım şu çakşır kökümü tohumu bilmiyorum ama bunun hakkında bilgsi olan varmı arkadaşlar varsa nedeir nerden alınır nasıl hazırlanır nasıl birşey yazın lütfen

Cnm biz keciboynuzu pekmezi arisutu polen bal karışımı bide altın terim t-22 kullanıyoruz.. Arisutu polen bitti daha icmek istemiyor esim"..eczacı arkadasım var proxeed plus getirdi esim bikerede etki etmez içmiyorum teseden sonra sperm çıkmazsa kanırım dedi..Çakır otu alayım dedim onada yok dedi... Daha elimden bsy gelmiyor onun yerinde olsam zehir olsa yine yerim ama cok sallamıyor ins tesede sperm çıkar nediyim Çakır otu ile ilgili konu vardı onu oku istersen

tatlım onu bizde kullanıyorz 1 aydırr çayını yapıyorum eşimee

oofff çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın olsun hayırlısıyla bu kez inş kawuşursun yawrunaa bizde mayısta m.tese olcaz inş bizdede bulunurr

oofff çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın olsun hayırlısıyla bu kez inş kawuşursun yawrunaa bizde mayısta m.tese olcaz inş bizdede bulunurr

Önce esinizmi tese olacak yoksa sizimi tedaviye basliycaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…