- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
aynen cnm benim biz daha ögreneli 1 ay bile olmadı ben sana bebek yaparım veririm diyen bile var...nebilimm allahımmmmmm bu zor günlerin sonundaaa güldürür bizi... çok korkuyorummmmm amaa inannnnnn bi ömür bebegimin olmuycagını gerçekten düşünmüyorummm garip bşy ama umudum varrrr..canım ben mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmiyorum.iş ve ev arasında gidip geliyorum. bu benim için zor bir durum çünki oldukça geniş bir çevremiz vardı ve hep bir aradaydık. çok bunalıyorum ama uzak durmaya gayret ediyorum.bildikleri halde can yakıyorlar. bana gülerek ben sana da doğururum diyen dengesizlerde oldu.Allahtan daha ümidi kesmedim kesersem sana haber veririm dedim ama kaç gün ağladığımı hatırlamıyorum bile. iyi niyetle söylenmemişti bunu biliyorum. bak canım,bazen iyi bazen kötü olucaz.duygularımız sık sık değişecek.canımız yanacak ama burda seni anlayan insanlar hep var olacak. Canını daha fazla sıkma Allaha dua et.hepsi bir rüya gibi bitecek inş.
allahım daha bekletmeden nasip eder cnmm... benle aynı sıralar evlenen herkesin bebegi var hatta ikinciye hamile olanlar var.. nebilimmmmmm yaz geldi birsürü düüğün var hep akrabalar gelcek hiç birine gitmek istemiyorum neyapacm bilmiyorumüzülme canım ben 6 yıldır bu durumla yaşıyorum 10 aylıkken öğrendik durumu hakikaten zor bazen günlerce üzülüyorum bazen unutmaya çalışıyorum ama olmuyor akrabalardan kim evlendi kadın erkek herkesin çocuğu oldu rabbim bize henüz dilemedi belki biz allahın sevgili kullarıyız bizimde imtihanımız budur ya daha kötüsüyle imtihan olsaydık rabbim eşlerimile beraber güzel hayırlı uzun ömürler nasip etsin amin
hayırlı olsun cnm ben yeniyim burdaaa çok seviniyorum bizim gibi olup hamile olanları gördükce umutlanıyorum... rabbim bebeklerini seni korusun kocaman bi aile olunnnn inş:)hayırlı geceler kader arkadaşlarım.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...
tünaydın kızlar nslsınız:)
herkes erkenci negüzel ben hafta içi çalıştıgımdan erken kalkıyorum amaaa hala hafta sonu 11-12 den önce uyanamıyorum... malesef tatil günümüzün yarısını uykuyla öldürüyorum
dün gece yatarkennnnn çok dua ettimmm rüyamda göreyim diyeee... mikrotese olmamıza yaklaşık 20 gün var... hayırlımı deilmi rüyamda görmeyi çok istedimmm çok dua ettim gözyaşlarıyla... veeee sabah uyandıgımda tebbesümle uyandım çünkü ruyamda ikiz bebege hamileydim.. mikrotesede birsürü sperm bulunmuştu... kalanını dondurduk iki sene sonra bidaha hamile kalcam dedim mutlulukla... anlatırken bile tüylerim diken diken oldu.. allahımmm dualarımızı kabul etsin yaklaştıkca korku heycan başladı. ama garip şekildeeee ogunun gelmesini istiyorum heycanla
anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------164
denizbulut-------------------------------------------164
enfall-------------------------------------------------164=okudu
eseslim-----------------------------------------------164=okudu
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164=okudu
gunslinger------------------------------------------164
hasret------------------------------------------------164
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------164
mavimenekşe-----------------------------------------165
mercan------------------------------------------------165
oknk---------------------------------------------------165
selmacan---------------------------------------------165=okudu
seval--------------------------------------------------165
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165
niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.
Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
kızlar bşy sorcam.. geneldeee azospermde mikro tese olunca ortalama kaç sperm çıkıyor.. biliyorum kişiden kişiye değşiyor ama hani okuduklarınızdan gördüklerinizden ortalama nkdr çıktıgını düşünüyorsunuz
kızlar bşy sorcam.. geneldeee azospermde mikro tese olunca ortalama kaç sperm çıkıyor.. biliyorum kişiden kişiye değşiyor ama hani okuduklarınızdan gördüklerinizden ortalama nkdr çıktıgını düşünüyorsunuz
ewet ya bende cok merak ediyorum saglkli kac sperm ckabiliyo acaba
canım bizde mikrotese yaptırdık çok şükür siperm bulundu doktorumuza sorduk kaçtane diye çok dedi çok olunca sayymıyolar az olunca sayılıyo galiba :)
slm nurdah nasılsın
hayırlı geceler kader arkadaşlarım.... 2 haftadır yoktum yazamadım sizlere herkes iyidir inşallah...çok özledim sizleri yatmadan önce bakmak istedim. ben de bebişlerde şimdi iyiyiz şükür 2 haftadır hiç kalkmadan yatıyorum birden bire kanamam başladı çok korktuk acil hastaneye gittik rahimde kanama olmuş çok şükür bebişlerimizde bişey yoktu ama kanamam geçmese tehlikeli olabilecekti hastaneye alacaktı ama gerek kalmadı bugün kontrole gittiğimde kanamam azalmış ama eskisi gibi rahat olmayacam dikkat etmem gerekiyormuş artık... bizden haberler böyle teyzeleri çok sık gelemesemde elimden geldiğince haber vermeye çalışacam sizlere... sizlerden ayrı kalsamda dualarım her zaman sizlerle Rabbim yaşadığım bu duyguyu inşallah sizlere de nasip etsin...hepinizi öpüyorum...A.e.olun...
ay masallah masallah canm sizin sorun neydi????
iyym canm sen naslsn
iyim canım günüm sadece netin başında geçti ya arştırdım şu çakşır kökümü tohumu bilmiyorum ama bunun hakkında bilgsi olan varmı arkadaşlar varsa nedeir nerden alınır nasıl hazırlanır nasıl birşey yazın lütfen
iyim canım günüm sadece netin başında geçti ya arştırdım şu çakşır kökümü tohumu bilmiyorum ama bunun hakkında bilgsi olan varmı arkadaşlar varsa nedeir nerden alınır nasıl hazırlanır nasıl birşey yazın lütfen
canım bizim sorunumuz eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş bayağı ağır geçirmiş hemde , bide eşimde genetik sorun var 1 buçuk yılllık evliyiz evliliğimizin 8 ayında öğrendik o andan itibaren doktor doktor gezdik bitkisel ilaçlar macunlar otlar çaylar derken 15 şubatta eşim mikro tese oldu ve rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür şimdi mayıs ayında tüp bebeğe başlıycaz inşallah bi sorun aksilik çıkmazsa aslında bu ay başlıycaktım ben kaza geçirdiğim için bir ay erteledikherşeyin hayırlısı rabbim elbet bu duaların ve emeklerin karşılığını verecek inşallah ama er ama geç :)
oofff çok çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın olsun hayırlısıyla bu kez inş kawuşursun yawrunaa bizde mayısta m.tese olcaz inş bizdede bulunurr
Önce esinizmi tese olacak yoksa sizimi tedaviye basliycaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?