böyle linkler olunca yazın üye olup okumak isterim.. kök hücrenin bizlere denk gelecegini düşünmüyorum çünkü böyle şeyler ilk geldiginde aşırı pahalı olur sonrasında yaygınlaşması için zaman gerekir ...bize denk gelmesede bizden sonrakki nesiller herşekilde bebek sahibi olacaklarını bilsinler..
böyle linkler olunca yazın üye olup okumak isterim.. kök hücrenin bizlere denk gelecegini düşünmüyorum çünkü böyle şeyler ilk geldiginde aşırı pahalı olur sonrasında yaygınlaşması için zaman gerekir ...bize denk gelmesede bizden sonrakki nesiller herşekilde bebek sahibi olacaklarını bilsinler..
insallah bizlere de denk gelir canim zor gibi göryünsede..tek caremiz kök hücre bizim
alllah yardimcimiz olsun
mikrotese oldunuzmu cnmmmm yada olupta yine sıfır çıktıysa hormonlarınızda sorun vardır onu düzelttinizmi... bennnn inanıyorum canı yürekten yılmadan bıkmadan rabbimizden istersek olur.. kısa bi hikaye anlatayımmm belki bilirsiniz..
hz musaya bi çift gider bizim çocugumuz olmuyorrr rabbime sorarmısın olacakmı diye...
hz musa rabbime sorar bu çifte bebek nasip edecekmisin diye... rabbimde ben o çifte bebek naisp etmedim kaderinde yok der...
aradan yıllar gecer birgün hz musa bu çifti görür yanındada bi çocuk.. gidip sorar bu kim diye.. çiftte bizim çocugumuz der... hz musada keisnlikle olmas rabbim size bebek nasip etmedi der.. veee rabbime sorar nsl oluyor bu der... rabbimdeeee o kullarım benden hiç bizaman umudu kesmedi sürekli istedi... bende nasip ettim der..
beni çok etkiledi bu gerçek olay..... her umutsuzluga geldigimde bunu düşünmeye çalışıyorum.. kaç hikaye okudum hiç bşkilde bebegi olmayıp umutlarını azalttıkları zaman kendiligiinden hamile kalanları...
tünaydın kızlar nslsınız:)
herkes erkenci negüzel ben hafta içi çalıştıgımdan erken kalkıyorum amaaa hala hafta sonu 11-12 den önce uyanamıyorum... malesef tatil günümüzün yarısını uykuyla öldürüyorum
dün gece yatarkennnnn çok dua ettimmm rüyamda göreyim diyeee... mikrotese olmamıza yaklaşık 20 gün var... hayırlımı deilmi rüyamda görmeyi çok istedimmm çok dua ettim gözyaşlarıyla... veeee sabah uyandıgımda tebbesümle uyandım çünkü ruyamda ikiz bebege hamileydim.. mikrotesede birsürü sperm bulunmuştu... kalanını dondurduk iki sene sonra bidaha hamile kalcam dedim mutlulukla... anlatırken bile tüylerim diken diken oldu.. allahımmm dualarımızı kabul etsin yaklaştıkca korku heycan başladı. ama garip şekildeeee ogunun gelmesini istiyorum heycanla
canim benim esim bir tese bir m tese oldu ikisinde de olumsuz sonuc aldik
bu hikayeyi biliyorum canim burda bir arkadas paylasmisti...benim umudum hep var ama bazen umutsuzluga kapildigimda oluyor.. sen yenisin galiba burda sizin tedaviniz hangi asamada
herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun gec kaldım topıge
benım için dua okuyanlkar allh razı olsun sızden dualarımız kat be kat kabul olsun
minikgelin ınsallh gordugun ruyalar tez zamanda gercege donussun
sende anne olasın tabıı bızlerde
yeniyim cnmmmm biz azospermli oldugumuzu ogreneli 20 gün falan oldu... 1 hafta sonra adet olcam ignelere başlarız.. bu hafta içi eşimin genetik testi sonucunu alcaz hormonları normal... 1kere başka hastahanede semen analizi yaptırdık 0 çıktı... bide tüp bebek yapcagımız yerdede son kez yaptırcaz...
asında tam karar veremedim önce benmi tedavi olsam yoksa önce eşimmi mtese olsa diye.. çok düşündükçe kafam karıştı akışına bıraktık bakalım son kez ürolog ve ve tüp bebek doktoruyla görüşcez kesinleşecekkk ne olacagı..
aslında her şeyimiz kromozom testi hormonlar hepsi normalse önce tedavi olmam mantıklı gibi geliyor.. bilmiyorum karışıkım..
sizde herşey normalmii.. hormonlar kromozom testi falan
gecmis olsun canim insallah mtesede cok cok sperm bulunur cok beklemez kavusursun bebegine..rabbim hayirlisini nasip etsin
bizde hepsi normaldi ama olmadi..
cnm kök hücre gelir bence ama bize denk gelmez şöyle 10-15 sene sonra belki..neyse bize denk gelmese bile başkaları bizden sonra gelen nesillerin işini görsün...
amin cnm inş... çok korkuyorum rüyamda kötü bşyler görmekten... internetin başına geçmek istemiyorum çünkü hep azo ile ilgili şeylere bakıpp duruyorum.. bide senelerce olumlu sonuc alamayanları görünce ben daha yolun çok başındayım diye üzülüyorum[/Q
canım kendinizi bu kadar üzmeyin benim eşim azo ama ben dr gittiğimde bende sorun yoktu adetlerim düzenli herşey yolundaydı tüp bebeğe karar verince doktorum rahim filmi istedi ve o anda öğrendimki rahimin bir tarafı gelişmemeiş bu beni çok yıktı benim gibi olanların erken doğum yada düşükle sonuçlanıyor yani anlayacağınız hem eşim hem ben çok riskli gurupdayız kendinizden daha kötülerini görüp halimize şükür etmeliyiz canlarım ben bunu yazarken dahi ağlıyorum o kadar ümitsiz bir durumdayızki ama ben zaman zaman yinde şükr ediyorum ya rahimim hiç olmasaydı artık dayanamıyorum yine ağlamaya başladım
cnmmmmm rabbimden umut kesilmez bi bakmıssın birgün adet zamanın gelmiş geçmişşşş doktora gitmişssinnn adet söktürücü versin diye bi bakmıssın hamilesin... rabbimmm olmuycak şeyin hayalini kurdurmazmışş..
ben beklerimmmm acelem yok olur inş derim.. ama ettrafın lafları çok üzüyorrr...
ay canim ne guzel yazmissin insallah olur canim insallah hepimizin olur
etrafin lafi hic bitmez zaten hepimizin kendi derdi yetmezmis gibi birde onlara üzülüyoruz
cnm kök hücre gelir bence ama bize denk gelmez şöyle 10-15 sene sonra belki..neyse bize denk gelmese bile başkaları bizden sonra gelen nesillerin işini görsün...
amin cnm inş... çok korkuyorum rüyamda kötü bşyler görmekten... internetin başına geçmek istemiyorum çünkü hep azo ile ilgili şeylere bakıpp duruyorum.. bide senelerce olumlu sonuc alamayanları görünce ben daha yolun çok başındayım diye üzülüyorum[/Q
canım kendinizi bu kadar üzmeyin benim eşim azo ama ben dr gittiğimde bende sorun yoktu adetlerim düzenli herşey yolundaydı tüp bebeğe karar verince doktorum rahim filmi istedi ve o anda öğrendimki rahimin bir tarafı gelişmemeiş bu beni çok yıktı benim gibi olanların erken doğum yada düşükle sonuçlanıyor yani anlayacağınız hem eşim hem ben çok riskli gurupdayız kendinizden daha kötülerini görüp halimize şükür etmeliyiz canlarım ben bunu yazarken dahi ağlıyorum o kadar ümitsiz bir durumdayızki ama ben zaman zaman yinde şükr ediyorum ya rahimim hiç olmasaydı artık dayanamıyorum yine ağlamaya başladım
yaaaaaaaaa aglama aglama bak bende dünden razıyım aglamayaa
benimde herşeyim normal şimdi sen böle diyince bende tereddüt ettim... gecen ay vajinal ultrassona girdim herşeyin gayet normal dedi hormonlarımda hatta eşim henuz o sıra test yapmamıştı doktorum senin 8 aydır hamile kalmaman mucize herşeyin fazlasıyla iyi demişti.. demekkkkk keisn sonuc deil alttan ultrasona girsen bile.. bendendemi rahim flimi istiycekler çok korkuyporum rahim flimi çektirmekten
allahım hiç birimizi bu halimizi aratacak şeylerle sınamasın cnm bnmm.. kimi zaman çocugum olmasa nolur yigenim olur onları severim diyorum zor söylesemde bunu ... ailem sevdigklerim saglıklı olsun en önemlisi o.. babam 3 sene önce beyin kanaması geçirdi aynı gün içinde 3 kez hemde.. doktorlar ölür dediiiii.. ama babam hastahaneden 2 ay sonra sapasaglam çıktıı normalde felç olması lazımdı yaşasa bile... ben o sıralar çok üzüldüm... zaten şu dünyada çok üsüldügüm iki olay oldu 1. si babamın beyin kanaması geçirmesi 2. side bebegimizin olmjuycagını duymak..
rabbim sifa versin umudunu kaybetme
ay canim ne guzel yazmissin insallah olur canim insallah hepimizin olur
etrafin lafi hic bitmez zaten hepimizin kendi derdi yetmezmis gibi birde onlara üzülüyoruz
ya düşünsene cnm bnm rabbim öyle büyükkiiii.. ben bu olayı ögrendikten sonra artık herşeye bakarken bi mucize olarak bakıyorum ... ayın doguşu güneşin doguşu.. çiçegin açması..nefes almak... bunun gibi şeyler... biz çok şanslıyız ailemiz eşimiz saglıgımız herşeyimiz var.. sadece bebekle yuvamız şenlensin istiyoruz okdr..benceeee birgün anne olcaz yakın yada uzak birgün tadacaz o duyguyu inanıyorum rabbim boynumnuzu bükük bırakmıycak
ben cikiyorum arkadaslar esim neti istiyor iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?