iyim canım günüm sadece netin başında geçti ya arştırdım şu çakşır kökümü tohumu bilmiyorum ama bunun hakkında bilgsi olan varmı arkadaşlar varsa nedeir nerden alınır nasıl hazırlanır nasıl birşey yazın lütfen
Cnm biz keciboynuzu pekmezi arisutu polen bal karışımı bide altın terim t-22 kullanıyoruz.. Arisutu polen bitti daha icmek istemiyor esim"..eczacı arkadasım var proxeed plus getirdi esim bikerede etki etmez içmiyorum teseden sonra sperm çıkmazsa kanırım dedi..Çakır otu alayım dedim onada yok dedi... Daha elimden bsy gelmiyor onun yerinde olsam zehir olsa yine yerim ama cok sallamıyor ins tesede sperm çıkar nediyimÇakır otu ile ilgili konu vardı onu oku istersen
tatlım onu bizde kullanıyorz 1 aydırr çayını yapıyorum eşimee
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
giriş yap | facebook
arkadaslar face gurubuna üye olun orda hep bir arada olursak belki sesimizi birileri duyar
biz devlet büyüklerimize ve bu kök hücreyle ilgilenen doktorlara mailler atiyoruz lütfen face gurubuna üye olmayanlar üye olsun
belki birileri sesimizi duyar birbirimize destek ollalim
tamamda canım bu çaksır kök olarakmı aldınız toz olarakmı nasıl bişey bizde alalım ama hani kandırılmayalım
canım bende üyeyim o gruba ama ben çok araştırıyorum sanki şimdi sonuçlanack gibi birşey yok ortada .olumlu şeyler olsa onlar senden benden önce cevap verirler çünkü onlar keselerini doldurmanın peşindeler bazen umudumu kaybediyorum kök hücreden yana
tünaydın kızlar nslsınız:)
herkes erkenci negüzel ben hafta içi çalıştıgımdan erken kalkıyorum amaaa hala hafta sonu 11-12 den önce uyanamıyorum... malesef tatil günümüzün yarısını uykuyla öldürüyorum
dün gece yatarkennnnn çok dua ettimmm rüyamda göreyim diyeee... mikrotese olmamıza yaklaşık 20 gün var... hayırlımı deilmi rüyamda görmeyi çok istedimmm çok dua ettim gözyaşlarıyla... veeee sabah uyandıgımda tebbesümle uyandım çünkü ruyamda ikiz bebege hamileydim.. mikrotesede birsürü sperm bulunmuştu... kalanını dondurduk iki sene sonra bidaha hamile kalcam dedim mutlulukla... anlatırken bile tüylerim diken diken oldu.. allahımmm dualarımızı kabul etsin yaklaştıkca korku heycan başladı. ama garip şekildeeee ogunun gelmesini istiyorum heycanla
cnm kök hücre gelir bence ama bize denk gelmez şöyle 10-15 sene sonra belki..neyse bize denk gelmese bile başkaları bizden sonra gelen nesillerin işini görsün...canım bende üyeyim o gruba ama ben çok araştırıyorum sanki şimdi sonuçlanack gibi birşey yok ortada .olumlu şeyler olsa onlar senden benden önce cevap verirler çünkü onlar keselerini doldurmanın peşindeler bazen umudumu kaybediyorum kök hücreden yana
amin cnm inş... çok korkuyorum rüyamda kötü bşyler görmekten... internetin başına geçmek istemiyorum çünkü hep azo ile ilgili şeylere bakıpp duruyorum.. bide senelerce olumlu sonuc alamayanları görünce ben daha yolun çok başındayım diye üzülüyorumAllah rüyalarını gerçekleştirsin inşallah
çiçek canım dedigin linke üye oldum bende:)
sagol canim hep birlikte olursak belki birseyler olur diye sizlere yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?