ya yarın buluşsak mı diye aklıma geldiydide ama sen yarın evine döncen hemde yarın hava yağmurlu olucakmış sonra görüşürüz inşallahannem iyi cnm sağol
neden sordun kızz yarın ne yaptığımıı
kızlar ben 5 senede bir kere gittim o da meraktan.ikinci gün döndüm.afedersiniz ama bizimkiler kış boyu oturuyo yazında bir zahmet çalışsınlar.onlar yiyor fındığıda parasınıda.eşimin içi rahat etmez gider ama bana gel demez diyemez.bende tavrımı zaman gibi baştan koydum. kime lazımsa o çalışsın alsın diyorum ve çıkıyorum işin içinden.annemlerde kalıp denize gidiyorum.benimde intikamım böyle oluyor onlardan.
ya yarın buluşsak mı diye aklıma geldiydide ama sen yarın evine döncen hemde yarın hava yağmurlu olucakmış sonra görüşürüz inşallahannem iyi cnm sağol
neden sordun kızz yarın ne yaptığımıı
kızlar ben 5 senede bir kere gittim o da meraktan.ikinci gün döndüm.afedersiniz ama bizimkiler kış boyu oturuyo yazında bir zahmet çalışsınlar.onlar yiyor fındığıda parasınıda.eşimin içi rahat etmez gider ama bana gel demez diyemez.bende tavrımı zaman gibi baştan koydum. kime lazımsa o çalışsın alsın diyorum ve çıkıyorum işin içinden.annemlerde kalıp denize gidiyorum.benimde intikamım böyle oluyor onlardan.
Kızlar yardım etmek isteyen varmı ben kendime yarın için tefriciye okuyordum bir tanıdığım benim adıma okuyacağını söyledi fakat unutmuş bende o okuyacak diye bugün gün boyu tembellik ettim fakat şimdi yetiştiremiyorum okuyabilecek arkadaşlarım varsa litfen haber versin eksiğim 700adet
hepinizden özür diliyorum topiği gardaş mimleket nire ye çevirdim bu akşam
150 aldım canım daha çok okurdum ama sakinleştiriciyi erken içtim uyur kalırım diye korkuyorum.hemen başlıyorum kendi isminle niyet ediyorum tamam mı canı. Okuyunca yazarım özelden
ya yarın buluşsak mı diye aklıma geldiydide ama sen yarın evine döncen hemde yarın hava yağmurlu olucakmış sonra görüşürüz inşallah
hay ağzın bal kaymak yesin bunu başkalarından da çok duydum ve bende katılıyorum yıl boyu yatıyorlar bir yazın 15 20 gün taş çatlasın çalışıyorlar oda atlan deve oluyor kuzinenin başında yiye yiye yaz ediyorlar azcıkta çalışsınlar
Kızlar yardım etmek isteyen varmı ben kendime yarın için tefriciye okuyordum bir tanıdığım benim adıma okuyacağını söyledi fakat unutmuş bende o okuyacak diye bugün gün boyu tembellik ettim fakat şimdi yetiştiremiyorum okuyabilecek arkadaşlarım varsa litfen haber versin eksiğim 700adet
zaman senmi sivaslısın cnm neresi sivastamısın şimdi yoksa başka yerdemi
heee bacım ben sivaslıyım ömü öz yiğidoların ordanım biz istanbulda oturuyoruz halam sivasta arada yanına giderim okadar bekarken çok istemişimdir sivastan biriyle evlenip sivasa gitmeyi nasipte orduluyla evlenip orduya gitmek varmış
heee buarada kangal
canim bende 150 tane alayim.
Allahim niyetini kabul etsin. Simdi hemen okuyorum. Okunmus bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?