Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
annem iyi cnm sağol
neden sordun kızz yarın ne yaptığımıı
ya yarın buluşsak mı diye aklıma geldiydide ama sen yarın evine döncen hemde yarın hava yağmurlu olucakmış sonra görüşürüz inşallah

hay ağzın bal kaymak yesin bunu başkalarından da çok duydum ve bende katılıyorum yıl boyu yatıyorlar bir yazın 15 20 gün taş çatlasın çalışıyorlar oda atlan deve oluyor kuzinenin başında yiye yiye yaz ediyorlar azcıkta çalışsınlar

Kızlar yardım etmek isteyen varmı ben kendime yarın için tefriciye okuyordum bir tanıdığım benim adıma okuyacağını söyledi fakat unutmuş bende o okuyacak diye bugün gün boyu tembellik ettim fakat şimdi yetiştiremiyorum okuyabilecek arkadaşlarım varsa litfen haber versin eksiğim 700adet

annem iyi cnm sağol
neden sordun kızz yarın ne yaptığımıı
ya yarın buluşsak mı diye aklıma geldiydide ama sen yarın evine döncen hemde yarın hava yağmurlu olucakmış sonra görüşürüz inşallah

hay ağzın bal kaymak yesin bunu başkalarından da çok duydum ve bende katılıyorum yıl boyu yatıyorlar bir yazın 15 20 gün taş çatlasın çalışıyorlar oda atlan deve oluyor kuzinenin başında yiye yiye yaz ediyorlar azcıkta çalışsınlar

Kızlar yardım etmek isteyen varmı ben kendime yarın için tefriciye okuyordum bir tanıdığım benim adıma okuyacağını söyledi fakat unutmuş bende o okuyacak diye bugün gün boyu tembellik ettim fakat şimdi yetiştiremiyorum okuyabilecek arkadaşlarım varsa litfen haber versin eksiğim 700adet

İyi akşamlar kızlar ne güzel kalabalık bugün burası :) herkes iyi ins...
Bugün 4 kisi bebek varmış diye sordu cok bunaldım henüz yok diyorum bir günde kimse sormasın ... Kimene bebek yaparım yapmam.. 2 senelik evliyim 1 sene korunduk keske korunmasaydık daha erken tedavi olsaydık diyorum...
Adetim yaklaştı ben hergun fikrimi değiştiriyorum...
Esim önce Amlyt olsun diyorum... Hem ben eğer sperm çıkmasa o ağır ilaçları almamış Olcam bide 3000 vereceğimize 500 tl mese amlyti icin vercez...
Kafam cok karışık
Önce ben tedavi olursam 2500 vercez eşimde amlyt olunca 500 daha vercez ...bilmiyorum Allah rızası icin hangisi mantıklı kimşeyede soramiorum

150 aldım canım daha çok okurdum ama sakinleştiriciyi erken içtim uyur kalırım diye korkuyorum.hemen başlıyorum kendi isminle niyet ediyorum tamam mı canı. okuyunca yazarım özelden

150 aldım canım daha çok okurdum ama sakinleştiriciyi erken içtim uyur kalırım diye korkuyorum.hemen başlıyorum kendi isminle niyet ediyorum tamam mı canı. Okuyunca yazarım özelden

teşekkür ederim canım allah razı olsun ismim remziye buarada

Hmm tmm cnm evt yağışlı olucakmış yarında
başka zaman artık buluşuruz inş.

slm kızlar eşim geldi yemek yedik televizyona bakıyor bende sizin yanınıza geldim tekrardan napıyonuz bakem kaynatıyonuz yineeee

zaman senmi sivaslısın cnm neresi sivastamısın şimdi yoksa başka yerdemi

canim bende 150 tane alayim.
allahim niyetini kabul etsin. simdi hemen okuyorum. okunmus bil

Neyse kimse soruma cvp yazmiycak sanırım((
Azıcık nette araştırma yapıp yatayım hadi herkese Allah rahatlık versin :)

zaman senmi sivaslısın cnm neresi sivastamısın şimdi yoksa başka yerdemi

heee bacım ben sivaslıyım ömü öz yiğidoların ordanım biz istanbulda oturuyoruz halam sivasta arada yanına giderim okadar bekarken çok istemişimdir sivastan biriyle evlenip sivasa gitmeyi nasipte orduluyla evlenip orduya gitmek varmış
heee buarada kangal

Son düzenleme:

bacım ya valla bende bursaya gelin geldim eşimde sivaslı ama onlar yıllardır bursadalar insan adını bile duyunca içi titriyo ben ağustosta 3 sene olacak buraya geleli ben merkezde oturyodum

canim bende 150 tane alayim.
Allahim niyetini kabul etsin. Simdi hemen okuyorum. Okunmus bil

sağol canım allah razı olsun sizinde önünüze gelsin inşallah dualarınız gönlünüze huzur versin benim için istediğinizin daha iyisini rabbim size versin

...................................

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın listeyi eklemeyi unutmuşum
hemen ekliyorum

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…