Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öğretmenim hemen ögrenelım bıze sen gosterırısın biz oynarız
artık kac gun sürer bu oyunlar onu bilmem valla

öğretirim tabi bitanem ne demek
valla spermler bi çıksında kırk gün sürdürürüz şenliğimizi

ay çok tatlısın sen ya kaynanatör lafına bittim

ben gecen sene eylulde geldım oraya kayınvaldemı almaya gıttık
kayınvaldemler ist oturuyo da yazın koydeler
benım esım ulubeylı senın kı

canım benim, bizim köyümüz yok doğma büyüme ordu merkez (kopsun herkes) eşimde öyle sayılır ama köyle bağlantıları var onların. ay inşallah zorlanmamışsındır. zordur buraların yaşlıları,anlayışları.biz eşimle aynı bölgenin insanı olmamıza rağmen ben yaka silkiyorum valla onların adetlerinden.başkası için daha zor olur.

Bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa LATİF DOGANIN KÜSTÜM ŞARKISI EŞLİĞİNDE

cnm ben gazıantepliyim tabıı adetşlerden cekıyorum
zorlanıyorum tabıı bıde bana fıdık zamanı fındık toplattılar ya ay ben cok komıktım
sımdı dala asıldım fındık zannettım tuttum kı o salyangozmuş
ben nasıl cıglık atıyorum ben bıda fındık toplamam bana ne dıye dıye eşim kaynanam kayınbabam nasıl guluyolar bana
alısmaya calıstım ste

Bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa LATİF DOGANIN KÜSTÜM ŞARKISI EŞLİĞİNDE

canım kıyamam ağlama sakın
soruna cevap verecek kişi vck diye yazmamıştım ben...
vck alman hastanesine gidecek...
oranın embriyoloğuyla konuşmuş....
o sana ayrıntılı anlatır...
flzaskla benim randevumda aynı gün umut tüp bebekte..

alemsin canım ya. beklerim hepinizi inşallah bir araya gelmek kısmet olur.yalnız topiği okuyan ordulu koca almayacak bu gidişle.

tatlım kusme vck cevap verır dıye ben yazmadım vck bı tup bebek kponferansına katılmıs ordan amerıkan hast. ucretsız muayneye cagırmıslar
embrologlar bız ayrıntılı ıncelerız denıs
bahar flazsk emre beye cumartesı gunu benım esım a.s.m de vck amerıkan has.gıdecek oldu küsme sakın he

bende sivaslıyım eşime ilk tanıştığım gün dedim fındık toplamam fındık zamanı köye giditmem diye oda yemekdemi yapmazsın dedi komşularımız ordulu olduğu için başıma gelicekleri biliyordum onun için ben yapamam eger illa yapıcak birini arıyorsan o kişi ben değilim boşuna vakit kaybetme dedim evlendik geldi fındık zamanı herifim gidicez falan dedi bende ona en başta demiştim kabul etmeseydin diyorum ve fındıga gitmiyorum hiçççç işim olmaz napım ben fındığı amelelik yapcam da nolcak onlar zamanında etmişler bana yapcaklarını en çokda herifime zaten onların hatasından dolayı bugün ben bunları yaşıyorum ama manzara süper bayılıyorum köylerine

ay çok güldüm valla.gözümde canlandı da.neyse salyangoza dua et kurtarmış seni

bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa latif doganın küstüm şarkısı eşliğinde

şekerim dur küsme geldim eşim bugün erken gelmişte kendisiyle ilgileniyordum.canım ben geçen gün konferansa gittim ve orda sorduğum soruya aytuğ kolankaya şansınız düşük diye cevap vermişti bende çıkışta embriyologu gördüm ve kendisine benim eşimde immatür germ hücre çıkıyordu bu sperm öncü hücresimi diye sordum oda bana evet ama bunlar sperme dönüşecek diye kesin birşey diyemeyiz fakat aytuğ hocanın şansınız yok demesine katılmıyorum çünkü genetik problemi olanların testisi ufak oluyor bu şekilde yumurtayı taramak daha kolay ve sizde sperm çıkabilir hastanemize geldiğinizde beni bulun demişti bakalım ne için söylediğini yarın anlıycam ben size dateylı bilgi veririm

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
benim için okunana dualardan hepinizen a.r.o
hepinizi

yok kız nerde agladım dınlendım fındıga devam kac kacabılırsen sen daha iyi bilirsin

kızlar ben 5 senede bir kere gittim o da meraktan.ikinci gün döndüm.afedersiniz ama bizimkiler kış boyu oturuyo yazında bir zahmet çalışsınlar.onlar yiyor fındığıda parasınıda.eşimin içi rahat etmez gider ama bana gel demez diyemez.bende tavrımı zaman gibi baştan koydum. kime lazımsa o çalışsın alsın diyorum ve çıkıyorum işin içinden.annemlerde kalıp denize gidiyorum.benimde intikamım böyle oluyor onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…