öğretmenim hemen ögrenelım bıze sen gosterırısın biz oynarız
artık kac gun sürer bu oyunlar onu bilmem valla
bilmem bacım ordulu herifler böyle galiba biz istanbulda yız ama ünye li eşim fatsaya sınır köy yazları gidiyoruz işte kaynanatörün yanına bu sene gelirsek ugrarım sanamissss gibi taze taze kuzinede balık yaparız ohhhh yanınada mısır ekmegi ohhhhh
ben gecen sene eylulde geldım oraya kayınvaldemı almaya gıttık
kayınvaldemler ist oturuyo da yazın koydeler
benım esım ulubeylı senın kı
hadi hayırlı olsun hangi dra gidiyorsunuz hepiniz aynı yeremi gidiyorsunuz birde kime demiş embriyoloğ gel beni bul çok araştırcam diye spermiyoğrama mı çok araştırarak bakcak mış birde bu embriyoloğu nerden buldunuz çok soru sordum ama epey yoktum ya ondan kaçırdım işin uçunu anlatın bakem bacılar
canım benim, bizim köyümüz yok doğma büyüme ordu merkez (kopsun herkes) eşimde öyle sayılır ama köyle bağlantıları var onların. ay inşallah zorlanmamışsındır. zordur buraların yaşlıları,anlayışları.biz eşimle aynı bölgenin insanı olmamıza rağmen ben yaka silkiyorum valla onların adetlerinden.başkası için daha zor olur.
ay çok tatlısın sen ya kaynanatör lafına bittim
Bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa LATİF DOGANIN KÜSTÜM ŞARKISI EŞLİĞİNDE
bilmem bacım ordulu herifler böyle galiba biz istanbulda yız ama ünye li eşim fatsaya sınır köy yazları gidiyoruz işte kaynanatörün yanına bu sene gelirsek ugrarım sanamissss gibi taze taze kuzinede balık yaparız ohhhh yanınada mısır ekmegi ohhhhh
Bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa LATİF DOGANIN KÜSTÜM ŞARKISI EŞLİĞİNDE
bende sivaslıyım eşime ilk tanıştığım gün dedim fındık toplamam fındık zamanı köye giditmem diye oda yemekdemi yapmazsın dedi komşularımız ordulu olduğu için başıma gelicekleri biliyordum onun için ben yapamam eger illa yapıcak birini arıyorsan o kişi ben değilim boşuna vakit kaybetme dedim evlendik geldi fındık zamanı herifim gidicez falan dedi bende ona en başta demiştim kabul etmeseydin diyorum ve fındıga gitmiyorum hiçççç işim olmaz napım ben fındığı amelelik yapcam da nolcak onlar zamanında etmişler bana yapcaklarını en çokda herifime zaten onların hatasından dolayı bugün ben bunları yaşıyorum ama manzara süper bayılıyorum köylerinecnm ben gazıantepliyim tabıı adetşlerden cekıyorum
zorlanıyorum tabıı bıde bana fıdık zamanı fındık toplattılar ya ay ben cok komıktım
sımdı dala asıldım fındık zannettım tuttum kı o salyangozmuş
ben nasıl cıglık atıyorum ben bıda fındık toplamam bana ne dıye dıye eşim kaynanam kayınbabam nasıl guluyolar bana
alısmaya calıstım ste
cnm ben gazıantepliyim tabıı adetşlerden cekıyorum
zorlanıyorum tabıı bıde bana fıdık zamanı fındık toplattılar ya ay ben cok komıktım
sımdı dala asıldım fındık zannettım tuttum kı o salyangozmuş
ben nasıl cıglık atıyorum ben bıda fındık toplamam bana ne dıye dıye eşim kaynanam kayınbabam nasıl guluyolar bana
alısmaya calıstım ste
ay çok güldüm valla.gözümde canlandı da.neyse salyangoza dua et kurtarmış seni
hadi hayırlı olsun hangi dra gidiyorsunuz hepiniz aynı yeremi gidiyorsunuz birde kime demiş embriyoloğ gel eni bul çok araştırcam diye spermiyoğrama mı çok araştırarak bakcak mış birde bu embriyoloğu nerden buldunuz çok soru sordum ama epey yoktum ya ondan kaçırdım işin uçunu anlatın bakem bacılar
bacılar son kere alıntı yaptım artıkın kale alırda cevap veririseniz sevinirim yoksa latif doganın küstüm şarkısı eşliğinde
amannn alan ne bulduki almayan ne bulsunalemsin canım ya. beklerim hepinizi inşallah bir araya gelmek kısmet olur.yalnız topiği okuyan ordulu koca almayacak bu gidişle.
napim cnm eve dönücem
annemdeyim ya
amannn alan ne bulduki almayan ne bulsun
hmmm tamam ozaman annen nasıl
bende sivaslıyım eşime ilk tanıştığım gün dedim fındık toplamam fındık zamanı köye giditmem diye oda yemekdemi yapmazsın dedi komşularımız ordulu olduğu için başıma gelicekleri biliyordum onun için ben yapamam eger illa yapıcak birini arıyorsan o kişi ben değilim boşuna vakit kaybetme dedim evlendik geldi fındık zamanı herifim gidicez falan dedi bende ona en başta demiştim kabul etmeseydin diyorum ve fındıga gitmiyorum hiçççç işim olmaz napım ben fındığı amelelik yapcam da nolcak onlar zamanında etmişler bana yapcaklarını en çokda herifime zaten onların hatasından dolayı bugün ben bunları yaşıyorum ama manzara süper bayılıyorum köylerine
yok kız nerde agladım dınlendım fındıga devam kac kacabılırsen sen daha iyi bilirsin
kızlar eşim geldi ben çıkıyorum
benim için okunana dualardan hepinizen a.r.o
hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?