- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ben anlamadım neden halay çekiyoruz müjdeli haberler mi var
evet müjdeli haber var nihayet yarın hastaneye gidiyoruz.ben ve cemrem yarın bahar ve flzaşk cumartesi günü inşallah müjdeli haberler vericez burdan ayrılma halay çekicez inşallah
evet müjdeli haber var nihayet yarın hastaneye gidiyoruz.ben ve cemrem yarın bahar ve flzaşk cumartesi günü inşallah müjdeli haberler vericez burdan ayrılma halay çekicez inşallah
bizi izlemeye devam edinnnnnnnnnnnnnn
bizi takip edin halaya katılın kızlar
önce halay sonra kolbastı show yapıcam ben size:60:
yaşasınnnnnnnnnnnnn showmenimizide bulduk ohhhhhhhhhh
gelsin spermcikler her memleketten oynarız
sen karadenızlımısın benım esım ordulu da
hadi hayırlı olsun hangi dra gidiyorsunuz hepiniz aynı yeremi gidiyorsunuz birde kime demiş embriyoloğ gel eni bul çok araştırcam diye spermiyoğrama mı çok araştırarak bakcak mış birde bu embriyoloğu nerden buldunuz çok soru sordum ama epey yoktum ya ondan kaçırdım işin uçunu anlatın bakem bacılar
ben,eşim ve yedi cettimiz ordulu canım
yaşasınnnnnnnnnnnnn showmenimizide bulduk ohhhhhhhhhh
gelsin spermcikler her memleketten oynarız
sen karadenızlımısın benım esım ordulu da
bidenem ben size öğretirim her yörenin oyununu
halkoyunu öğretmenliğide yapıyorum ben
valla bi gelsin spermcikler her yörenin oyununu oynarız ayrı ayrı:118:
tüm ordu gelinleri toplanmış buraya bakıyorumda
benim eşimde ordulu
canım ne kadar varmışız ordulu.bölgemizin ortak sorunumu bu yoksaben merkezde oturuyorum.eşleriniz nereli ki merak ettim.ay gelmiyormusun hiç buralara heyecan yaptım valla
ben,eşim ve yedi cettimiz ordulu canım
Benim eşimde ordulu
canım ne kadar varmışız ordulu.bölgemizin ortak sorunumu bu yoksaben merkezde oturuyorum.eşleriniz nereli ki merak ettim.ay gelmiyormusun hiç buralara heyecan yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?