Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm vck ins yarn guzel haberler werirsin canm sizin sorununuz neydi azomu azoysa neye bagli azosunuz?????

slm vck ins yarn guzel haberler werirsin canm sizin sorununuz neydi azomu azoysa neye bagli azosunuz?????

selam canım inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.canım bizim azo sebebi genetik 47xxy kliniferter sendromu .bu nedir dersen açıklıyayım anneden fazla bir x kromozomu alınca erkekte ufak testis fsh yüksekliği testesteron düşüklüğü ve buna bağlı olarak sperm yokluğu kısaca azosperm.canım benim eşimdede senin eşindeki gibi yuvarlak hücre çıkıyor ve bunun doktorlar için hiç bir önemi yok onlar için spermin öncüsü yolcusu fark etmiyor onlar sadece sperm varsa olaya evet gözüyle bakıyorlar.belki bizim için yuvarlak hücre bile mutluluk sebebi olabilir fakat doktorlar pek umursamıyor .benim sana tavsiyem gidip boş yerlerde zaman ve para harcama bende beylikdüzünde oturuyorum ve nereye gidersem gideyim aklımın bir köşesinde hep emre bakırcıoğlu vardı ve nihayet bende emre beyden cumartesi gününe randevu aldım anlayacağın ne alman hastanesi ne çapa ne özel hiç bir hastane beni tatmin etnmedi benim yolum emre beye doğru kaydı alman hastanesinde test yaptırdı eşim yarın çıkarsa alıcaz ama yine emre beye gidip tedavimizi ehil ellerde yapmaya karar verdik hakkımızda hayırlısı olsun

evet tatlım olsun cıksada bır ay beklesem sonunda sevınsem keşke
perşembe belli olacak ınşllh haktan cıksada hıc değilse olu cıksın dıye dua edıyorum

canım inşAllah perşembe günü yüzün güler bizede güzel haberler verirsin bu heyacanı çok iyi biliyorum Allah umutsuz bırakmasın.

vckcm cok haklsn.bide her doktora guwenemiyo insan konumuzda hassas olunda insan 2 kere dusunuyo insan biz daha once capada tahlilleri yaptrdk m.tese icin 1 yil snra randwu werdler.en son 1 yıl önce sperm testi yapmstk simdi medkanada bi sperm testi yaptrcaz eger ckmazsa burdada emre beye gidicez hepimzin hakknda hayrlsi nereyse ora olsun ins.amin

canım peki sizim azo sebbeiniz bellimi yaşınız kaç

bizim azo nedenimiz esim 4 yasndayken cift tarafli inmemis testis ameliyatndan dolayi azo ben 23 esimde 29 yasnda canm

eşimle tartıştık cok kötüyüm o dışarı çıktı evde tek başıma bıraktı gitti beni kendimi çok yalnız hissediyorum.

canım benim biz varız sen bizimle derdini paylaş bende öyle yapıyorum eşimle tartışınca gelip sizlerle dertleşip sıkıntımı bir kenara atıyorum hayırdır neden tartıştınız inşallah önemli birşey yoktur

bizim azo nedenimiz esim 4 yasndayken cift tarafli inmemis testis ameliyatndan dolayi azo ben 23 esimde 29 yasnda canm

anladım gerçi sorun ne olursa ve kimde olursa olsun sorun bebeksizlik.çapada size ne dediler mikrotese ve tüpbebekmi?benim eşimde çapaya gitti şimdi umuttüpbebeğe karar verdik rapor çıkarıcaz inşallah zorluk çıkarmazlar umuttüpbebekte tüpbebek fiyatı raporla 2000tl ve ilaçların %50siymiş.ayrıca mikrotese ameliyatının fiyatı 2100tl bilgin olsun diye yazdım

of kızlar ya bizim aşkımız mı zayıfladı ne oldu bizi azo mu bu halae getirdi ben anlamıyorum öyle şeyler şöylediki kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulaklarımda çınlıyo söyledikleri

azo bence evlilikleri yıpratıyo bana göre öylee yanii
eşin kalbini kırmış söyledikleriylee inş. kalbini alır ama insan unutamıyo söylenenlerii
biz burdayız cnm yanlız hissetme kendini
hepimiz zaman zaman böyle tartışmalar yaşadıkk

of kızlar ya bizim aşkımız mı zayıfladı ne oldu bizi azo mu bu halae getirdi ben anlamıyorum öyle şeyler şöylediki kulaklarımı tıkıyorum ama hala kulaklarımda çınlıyo söyledikleri

yok canım aşkınız bitmedi aranıza kara kedi azo girdi

2 yıldır sigarayı bırakmaya calısıyor eşim ama bi türlü bırakamadı.3 ay kadar önce yine cok ciddi tartıştık.ve bıraktığını söyledi.bu aralar yine ben içtiğini düşünüyorum.bu akşam söyledim.neler neler söylledi ister inan ister inanma dedi içmiyorum dedi sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun falan dedi. ama neler neler saydı.huzur istiyorum diye bağırdı cok kötüydü.

ben onun için bu kadar sabırlı bu kadar anlayışlı olmaya calışırken bu duyduklarım

vck canımmmm benim nasılsın ??
demek sende umutta karar kıldın ha çok sevindim
cumartesiye gün almışsın...
bu cumartesi olsunnnnnnnnnnn
ben flzask sen toplaşalım kızlar
hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş test sonucunuzda iyi çıkar...
senden haber alıcam diye pciyi kapatmıştım her an bitebilir şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…