- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
2 yıldır sigarayı bırakmaya calısıyor eşim ama bi türlü bırakamadı.3 ay kadar önce yine cok ciddi tartıştık.ve bıraktığını söyledi.bu aralar yine ben içtiğini düşünüyorum.bu akşam söyledim.neler neler söylledi ister inan ister inanma dedi içmiyorum dedi sen benim neler yaşadığımı bilmiyosun falan dedi. Ama neler neler saydı.huzur istiyorum diye bağırdı cok kötüydü.
evet canımcım umuta gidiyoruz sizden sonraki hasta biziz 11.30da ordayız kız hava güzel olursa emirgana gideriz şimdi lale bahçeleri çok güzeldir.azo bahanemiz olsun ne dersinizvck canımmmm benim nasılsın ??
Demek sende umutta karar kıldın ha çok sevindim
Cumartesiye gün almışsın...
Bu cumartesi olsunnnnnnnnnnn
Ben flzask sen toplaşalım kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun canım...
Inş test sonucunuzda iyi çıkar...
Senden haber alıcam diye pciyi kapatmıştım her an bitebilir şimdide
iyi akşamlar canlar nasılsınız
şarzın kurbanı oldum bugün
Sizden mahrum kalıcam ama yarın acısını çıkarırım artık
evet biliyorum zaten senin bütün kavgan şu sigara yüzünden bende eşimle çok kavga ediyorum sigara yüzünden hep sigara kokusu geliyor bende sorunca bugün sadece 2 tane içtim diye sinirleniyor.dün en sonunda isyan bayrağını çektim bebeğimin olmasını sigara engelliyorsa ve sen halen içiyorsan sana hakkımı helal etmem dedim.bugün doktor soruyor sigara içiyormusun günde 2 tane içiyorum diyor birde gözüme bakarak doktorda ondan birşey olmaz dedi nasıl böbürleniyor.sen canını sıkma ama yularınıda elinden bırakma çünkü sigarayı bırakmak hele bu kadar sıkıntının içinde kolay değiltecrübe konuşuyor
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Inşallah güzel güzel çıkar spermleriniz
iyi akşamlar canlar nasılsınız
şarzın kurbanı oldum bugün
sizden mahrum kalıcam ama yarın acısını çıkarırım artık
dün kan vermiştim. Bugün test sonucunu alabildim ancak sonuç pozitif :))))))).
15 gün sonra bebeğin keselerini göreceğiz :)
inşallah canım rabbim duysun sesimizi.bak cumartesi süprizleri 3' e katlanmış oldu
esmacım canım benim üzme kendini nolur
aşkımız falan bitmiyor...
ama kızların da dediği gibi aramıza azo kedisi giriyor ne yazıkki
dünde biz tartıştık yok yere...
uyumadık ikimizde gece 1,5 gibi tekrar konuşmaya başladık...
çözdük allaha şükür ama çözene kadar olan oluyor işte
diyeceğim onlarda bizde çok hassasıs...
nekadar sakin kalmaya çalışsakda bazen patlıyoruz işte...
onun için sakın sevgi aşk kalmadı diye düşünme...
azoyu yenince hepsi ide kalacak allahın izniyle
huzur istiyorum diye bağırdı bana o çok koydu
KUSURA BAKMASIN SİGARAYI BIRAKMAYAN KENDİSİSENİ ÜZEN KENDİSİ HUZURSUZ OLAN YİNE KENDİSİ SEN BENCE BİRAZ GÖNÜL KOY EŞİNE SENİ KIRDIĞI İÇİN PİŞMAN OLSUN BİR DAHA BÖYLE SÖZLER SARF ETMESİN
evet canımcım umuta gidiyoruz sizden sonraki hasta biziz 11.30da ordayız kız hava güzel olursa emirgana gideriz şimdi lale bahçeleri çok güzeldir.azo bahanemiz olsun ne dersiniz
oldumu şimdi neden unutuyorsun şarjını biz sensizmi kalıcaz neyse cumartesi günü acısını çıkarırız
canm ewt capada m.tese we tup dediler biz capadan ckarttk raporumuzuda cok basit 1 haftada werdler erkekte sorun olunca weriyolar hemen ama 900 gunluk is gunu sart
Baharrr cnm telini aradım ama ulaşamadımmm
biyerdemi bıraktınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?