Ay cnm benim sende olsan keşkee
ne güzel toplanırdıkk
evet canımcım umuta gidiyoruz sizden sonraki hasta biziz 11.30da ordayız kız hava güzel olursa emirgana gideriz şimdi lale bahçeleri çok güzeldir.azo bahanemiz olsun ne dersiniz
üzme kendini eşinle mutlu olmaya bak çocuk olcak büyüyecek evlenip gidecek yanımızda kalan eşlerimiz olcak rabbim onlara sağlık versin bizden ayırmasın ölene kadar birlikte olalım inanın çocuk gelip geçici ben aştım o günleri çok üzüldüm ama rabbim dilememişse yapacak bişey yok inş bizde ahirette mukafatını alırız
evet kuşummmmmm
bende istiyom sizi görmeyiiiiiii
eşime söylicem valla eger ısı cvıkmazsa evde olursa bende geleyım sırf sizleri görmek için cnm
hepinizi görmek istiyorum dur bugun adamın kafasının etini yiyim götür beni diye
bidenem kocişini ikna et sende gel nolurrrrrrrr :84::84::84:
bak gelmezsen ağlarım
hadi bakalım toplanalım kızlarrrrrrrrrr
cabalıcam cnm herşey sizler için
inşllhh gelebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim inş gelebilirsin çok mutlu olurum gerçekten
canım benim ben yanlış okuuşum yazdığını
sen "sizden sonraki hasta yazmışsın" ben "sizden sonraki hafta okumuşum"
üzülmüştüm bu hafta görüşemiycez diye...
az önce flzaskla konuştuk bu hafta onlarında randevusu dedi...
fazla uyudum ya yazıları bile okuyamıyorum artık
siz nereye derseniz geliriz biz canım nasıl olsa vaktimiz var
çok mutluyum ben yaaaaaa
oh maşallah tüm güzeller toplanıyor bende sizden sonra aldığım duyumlarla gideceğim siz cmtsi ist dasın bende ist dışında offff
kızlar hakkınızı helal edin canınızı sıktım ben cıkıyorum gelirim yine birazdan inşallah hayırlı sonuclar alırsınız hepiniz
ŞEKERİM BEN SENİN YANLIŞ ANLADIĞINI FARK ETTİM BİLGİSAYARIN BAŞINDA BEKLİYORUM BAHAR NE ZAMAN ANLAYACAK DİYESEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENİ GÜLDÜRSÜN
KIZ BEN HAVA DURUMUNU BİLE ARAŞTIRDIM HAVA GÜNEŞLİ OLACAK EMİRGANDA NE GÜZELDİR ŞİMDİ FOTOĞRAF MAKİNAN VARSA GETİRMEYİ UNUTMA ŞEKERİMCEMREM TAKIL BİZE BÜYÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN YIPRANDIK YIPRANDIK YIPRANDIK CEVAP AZONUN YÜZÜNDEN KAHROLSUN AZO YAŞASIN SPERMLİ GÜNLER
ŞEKERİM BEN SENİN YANLIŞ ANLADIĞINI FARK ETTİM BİLGİSAYARIN BAŞINDA BEKLİYORUM BAHAR NE ZAMAN ANLAYACAK DİYESEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENİ GÜLDÜRSÜN
KIZ BEN HAVA DURUMUNU BİLE ARAŞTIRDIM HAVA GÜNEŞLİ OLACAK EMİRGANDA NE GÜZELDİR ŞİMDİ FOTOĞRAF MAKİNAN VARSA GETİRMEYİ UNUTMA ŞEKERİMCEMREM TAKIL BİZE BÜYÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK SORDUK NEDEN YIPRANDIK YIPRANDIK YIPRANDIK CEVAP AZONUN YÜZÜNDEN KAHROLSUN AZO YAŞASIN SPERMLİ GÜNLER
cancağazın uykudan kalktım kafa bi dünya :111:
Yazını ynlış okumuşum napıyım
Insan bi yazar sinsi sinsi bekleyeceğine
Arkadaşım sen yanlış anladın bu cumartesi randevumuz diye
Neyse bu mutlulukla affettim seni hadi yine iyisin
Canım süpersin ya bende hava durumuna bakacaktım nasıl diye güneşliyse süper valla
Tamam canım ben tüm hazırlıkları yapar öyle gelirim
canm rapor icin sen gtmesnde olur kimligni wer esine yeter rapor icin 900 gunluk sigorta dökümü istiyolar bide esinin urolog degerlendrme kagdni esinin sperm tahlilleri senin hormon tahlillerin we hsg filmi yada hsg raporu we wukaatli nufus kayt örnegi kimlik fotokopilernz we senin 2 adet fotografn capada dosyanz warsa bu belgelerle erkekte sorun oldugu icin 1 haftada weriyolar biz zatn bide emre beyede gitcez kısmetse hayrlsı neryse ora olsun artk
aslına bakarsan önce ne demek istediğini anlamadım eşinin randevusu 11de seninki 3te olunca gelmek istemediğini düşündüm sonra tekrar okudum yazını ikilem yaşadım ya yanlış anladı beni yada vakti yok gelmez diye düşündüm fazla ısrar etmek istemedim.neyseki gerçek ortaya çıktı cumartesi dört gözle bekliyorumben sen flzaşk ve cemrem yokmu arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?