demokraside çareler tükenmez yaniii
eşine kocaman tebrikler
şekerim sizin randevu kaçtaydı
tmm cnm
ulaşammıyınca merak ettim kusura bakma ardım bi kaç seferr
ay dedim sarjı unutttun telidemi unuttu yoksa ne yapardık sensizzz bitanecimm
çok yoruldum artık ben cemre sürekli kendimi hiçe sayıp onu idare etmeye çalışmaktan bak huzur vermiyosun dedi bana...
ben onun için herşeyden vazgecmişken
bende cok denedim bu yöntemi ama benimki hep tekrar başladı bende bu sefer inanamıyorum başladı içti diye düşünmekte kendimi alamıyorum ama inan bunu ona fark ettirmiyorum bunaltmadığımı düşünüyorum ama tabi tam tesrini düşünüyor.
bu sefer ister inan ister inanma diye neler neler söyledi.
vallahi bu sefer cok ağır konuştu bu adam bana sanki herşeyin sorumlusu ben
şeytan diyo bırak git
canım sinirle kalakan zararla oturur eşinle aranı açma altan al güzelce konuş belki yola gelir bırakır benimde içiyor ama neyapayım bir yol bulamadım
haklısın nm ama herkes kendı yasadıgını bılır
bazen dayanmak guc gelır ınsana bu aralar bende cok umutsuzum herkese moral vereyorum ama kendıme
onun için inşllh yaptıgı hatasını anlarda senden ozur dıler
hayat senı hayatın karısmak dogru degıl ama sen bu kadar yıl emek ver bu evlılıge can kat dayan
bı kavgada gıtolmaz sen savasa devam edeceksın kı o
bu yaptıklarından utansın cnm
Hepimizin durumu aynı evlilikte malesef zor cnm bırakıp gitsen ne olacak bu sefer vicdanın acıyacak gitmek çözüm değilde bence sen erkek söz verdimi tutar sana güveniyorum hayatım felan de bide sen içmiyorsan kokusunu muhakkak alırsı inkar etmesii üste çıkması suçluluğundan bunlarda bir gün geçecek anladığım kadarıyla topikte eşi bu durumu bildiği halde kullanan çok biz 1 aydır içmiyoruz bi tane biile içse anlarım ben taviz vermiyeceğimi baştan belli ettim tabi erkeğin huyu suyu da önemli benimki yumuşaktır huzursuzluğu sevmez ama çabuk sinirlenir çabuk durulur ben diretirim yani anlık davranan biri değilim.. kısacası bence bırakması lazım inşallah bırakır... evden gitmeden de ayrı dünyalarda yaşayan çok insan var...
siz tese oldunuz mu?
eşinin sorunu ne ?? keşke bebişlerimiz olsa onlarla ilgilenmekten gözümüz bişey görmese Allahım bu topikteki kalbi güzel sizi görmesemde kendi güzel kadınlara güzel güzel bebişler ver onlara sıkıntı yüzü gösterme gözyaşlarımız sevinçten olsun bebişimizin doğduğu ilk anı görelim onu kucağımıza alalım Rabbim okunan ezanın hatrına ....
ne bileyim cok canımı acitti bu adam benim.kabuk tutan yaralarımı kanattı.şimdi dışarda arkadaşlarıyla napıyo acaba?
of gidemem zaten cok seviyorum ben onu
ne bileyim cok canımı acitti bu adam benim.kabuk tutan yaralarımı kanattı.şimdi dışarda arkadaşlarıyla napıyo acaba?
sen çok kırılmışsın ama onsuzda yapamıyorsun rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin tez vakitte yuvanızı şenlendirsin ikiz bebeklerinizle
tatlım bende çok seviyom yaa koçişimii kıyamıyom..onlarda düşünse biz iyilikleri için mücadele ediyoz bunları yapmazlar ... kocan senden vazgeçmes pis sigaradan vazgecer gör bak...
herşey yoluna girer inş... sende üzüldüğünle kalırsın.
erkek sinirlenirce hemen dışarı çıkar ya biz kadınlar ben eşime evlenmeden söyledim sinirlendiğin zaman sakın beni evde bırakıp çıkma en sinir olduğum şey çok şükür oda bırakıp gitmiyor ama huzrsuzluk olmasın diye sgara konusunda çok baskı yapmıyorum alttan alıyorum oda eskisinden daha az içiyor
Cemrem evet cumartesi günü randevu aldım eşimle alman hastanesine gittik eşim hastaneden çıkınca ben burda tedavi olmak istemiyorum emre bey bana daha bilgili ve alakalı geldi birde oraya gidelim istersen randevu al dedi hafta içi iş yerinden bir daha izin alamam dedi bende aradım cumartesi günü 11.30da uygunsa gelin dediler bende randevu aldım bakalım emre bey ne diycek sende gel kuşum toplanalım
yok canım biz tese olmadık kaan hocanın hastasıyız hala neden azolu olduğumuzu bilmiyoruz ilk başladığımızda fsh yüksekti şimdi ona düzelir gibi oldu ama hala neden azo bizde bilmiyoruz.
amin amin Rabimm esma arkadaşımın dualarını kabul et Yarabbim..
kızlar çocuk demek mutluluk demek değil unutmayın çocuğu olupta mutsuz olan çok aile var ben herzaman şöyle düşünüyorum demek hayırlı değil çocuk olması belki çocuk bize mutsuzluk getirecek zaten çocuğu olmayan çok çift birbirlerine daha çok bağlanıyorlar herşey olacağına varır rabbim ne emişse o olur tabi tedbiri al takdiri allaha bırak herşeyin hayırlısı
evet kuşummmmmm
bende istiyom sizi görmeyiiiiiii
eşime söylicem valla eger ısı cvıkmazsa evde olursa bende geleyım sırf sizleri görmek için cnm
hepinizi görmek istiyorum dur bugun adamın kafasının etini yiyim götür beni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?