- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
benim randevum 13:00 de canım...
gelmez olur muyum yaaa...
ben kaç haftadır o günü bekliyorum
benim randevum 13:00 de canım...
Gelmez olur muyum yaaa...
Ben kaç haftadır o günü bekliyorum
sor tabi tatlm sewe sewe cwplarm tatlm ama o sorduklarni bilmyorum bizden onlari istediler siz capaya bi sorun
Ayyyy bu akşam iyice heyecan bastı beni yaaaaaaaaa
cumartesi nasıl olurum artıkkk
ayyyy bu akşam iyice heyecan bastı beni yaaaaaaaaa
Cumartesi nasıl olurum artıkkk
selam kızlar ne güzel hep beraber gidiyormuşsunuz şansa bakın c.tesi benim eşim de umutta :) ama ben yokum ne yazıkki.
şekerim sende katıl bize sen neden gelmiyorsun ?
sağol canım raporu çıkarabileceğimi bilmek bile beni mutlu etti bu akşam randevu alırsam rapor işinide halledersek bir adım daha yaklaşmış olucam bebeğime allah razı olsun birtanem:3 allah hepimzdn razı olsun bebegm ins allah işlerimizi rast getirtsin ins raporunada bebegnide en tez we en yakn zamanda kawusmani diliyorum
geçmişte ne var ne yok bilmiyorum ama bu hafta umutta buluşacak arkadaşlar varmış ne güzel, umarım güzel haberlerle gelirsiniz...hamiş kalan varmı acaba???
Hoşgeldin cnm
evt cnm ben bahar, vck umuttayız cumartesi inş..
sen nasılsınn
hb cnm sağol ben çok iyiyim hava değişimine ailemin yanına gittim geldim iyi geldi valla
oh ne güzel bol bol sohbet edin ,kaynatın ,gezin)
inşallah muayenelerinizde olumlu güzel geçer.kim ne aşamada onuda bilmiyorum ya(
günaydın kızlar geçmişi okudum sizleri mutlu görmek benide mutlu etti ne güzel buluşacaksınız inş güzel habeler alırsınız dönüşte muahhakk yzaın dr ne dediyse belki bakarsınız bizede umut olur bizde gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?