- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
slm vck naslsn test sonucunu almadnmi
cnm
Sevindim olsun genede immatür germ hücresi cıkması bile süper bişey yani hiç degilse sperme dönüşmesine az kalmıstır
bakalım bizde sonuc ne olacak içimden hiç bi şey geçmiyo.........
gidicem cnm bu aralar agrı cogaldı
bakıyım olmazsa haftaya gıderım
sen nasılısn gun gectıkce vakıt yakllasıyo
bahara sevındık hadı sanada sevınelım
selam canım bizim test sonucu belli oldu yine aynı geçen seferki gibi immatür germ hücre çıktı .ben embriyoloğa sordum evet sperm öncü hücresi ama bunu bebeğe benzetirsek 1 aylık bebekte olabilir 8 aylık bebekte olabilir ne zaman sperme dönüşür bilemeyiz demişti bakalım inşallah tedavimiz olunca spermleri görürüz
selam canım bizim test sonucu belli oldu yine aynı geçen seferki gibi immatür germ hücre çıktı .ben embriyoloğa sordum evet sperm öncü hücresi ama bunu bebeğe benzetirsek 1 aylık bebekte olabilir 8 aylık bebekte olabilir ne zaman sperme dönüşür bilemeyiz demişti bakalım inşallah tedavimiz olunca spermleri görürüz
baharcığım evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun seneye kucağında çifte mutlulukla kutla inşallah
ılk duydum bılmıyorum esımın yavas
kızlar biraz önce canım arkadaşım "anemon" aradı
"evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım" diye ve ben şok
o söyleyince hatırladım unutmuşum ben evlilik yıldönümümüzü yaaa
geçen hafta yazmıştım topiğe haftaya çarşambada bizim evlilik yıldönümümüz diye...
anemonla telde kanuşurkende bahsi geçmişti...
canım unutmamış kutlamak için aramış
ben bu hafta okadar yoğunlaşmıştım ki umuta gitmeye tahlillere sperm testine falan unutmuşum bizim için bukadar önemli bi günü
kafamızda hep aynı düşünce olduğu için nasılda göz ardı ediyoruz hayatımızdaki biçok şeyi...
neyseki anemoncuğum sayesinde hatırlamış oldum
kocişimde izmirde aradım hemen...
"hayret ben akşama kadar hatırlamazsın diye düşünüyordum" diyor
meğer aşkım unuttuğumu farketmiş beni utandırmak için bişey dememiş...
inş bu unuttuğum ilk ve son yıldönümümüz olarak kalır...
"aşkım canım kocam evlilik yıldönümümüz kutlu olsun :123:
inş bundan sonraki tüm yıldönümlerimizde bebişlerimizde yanımızda olur
seni çok ama çoooooooooookkkk seviyorum
iyi ki seninleyim iyi ki benimlesin
nice mutlu senelereeeeeeeeeeeee"
baharcım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun :132:bir ömür boyu mutlu ve aşık olun emmmiiiiii
inşallah bir dahaki seneye bebişlerinizle birlikte kutlarsınız.
Siz galiba 2008 yılında evlendiniz bizde 2008 mayısta evlendik gelecek ayda bizim
Canım inşallah en yakın zamanda dönüşür hücreleriniz spermlere bence sizde üretim var gibi.
En iyisi doktora gidince anlaşılacak
baharcım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun :132:bir ömür boyu mutlu ve aşık olun emmmiiiiii
inşallah bir dahaki seneye bebişlerinizle birlikte kutlarsınız.
siz galiba 2008 yılında evlendiniz bizde 2008 mayısta evlendik gelecek ayda bizim
teşekkürler tatlım
evet canım 11 nisan 2008 evlilik yıldönümümüz :123:
inş sizde seneye yıldönümünüzü bebişlerinizle kutlarsınız canım benim
inşallah canım şu spermleri görsek ne iyi olacak doktorumuz eşime sende kaçak olabilir dedi yani meni dışarı değilde içeri kaçıyor olabilir dedi.
Daha önce emre bakırcıoğluda aynı şeklide dedi yani böyle bir durum söz konusu olursa spermler içeri kaçıyordur dedi.bende eşime diyorumki amma utangaç spermlerin varmış inşallah öyledir utandıkları için çıkmıyorlardır
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
tatlm bunada sukür öncü hücre warsa üretimde wardir die ümit ediyorum canm sizin azo nedeni 47 xxy miydi unuttumda
şükürler olsun bunu bulamayanlarda var ben şımarıklık etmek istemem daha önce sperm çıkıyordu ama artık çıkmıyor inşallah tedavimi olana kadar saklandıkları yerden çıkarlar ben umutluyum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.işte o hücreler sperme dönüşürmü kesin dönüşecek diye birşey diyemeyiz diyor doktorlar inşallah sperm oluşurda bu çektiğimiz sıkıntılar mazide kalırsen ne yaptın canım tedaviye nerde başlayacaksınız.şekerim seninle buluşsak bari o kadar yakınken tanışmamamız biraz abez bence
vck sizinmi sperm çıkışı olup sonra çıkmadı tam olarak yazarmısın eşin önce azoydu sonra sperm bulunup tekrar gerimi gitti ne kadar zaman oldu sperm artık gelmiyor lütfen yazarmısın bizdede aynısı yaşandıda
canım benim eşimde genetik problem var erken yaşta sperm görülüyor bu tür hastalarda benim eşiminde daha önce sperm testinde 2 tane idrarda sperm görülmüştü şimdi çıkmıyor ama şimdide immatür germ hücre çıkıyor inşallah sperme dönüşürde bende bebişime kavuşurum.sizdeki sorun neydi canım
inş tekrar bulunur benim eşim çocukken kabakulak geçirmiş ve varikosel vardı amaliyat oldu ve hiç değişiklik olmadı hep azoydu daha sonra o arada bitkiseller kullandı bıraktı aradan uzun bir zaman sonra eşimde 3 milyon bulundu ama onu elimizden kaçırdık hepsi geri gitti şimdi yaza tüp yapacaz tekrar çıkması için mücadele ediyoruz ne yacaz bilmiyorum işte bizim hikayede böyle ama bizim çok şükür genetik temiz çıktı
anladım canım peki testis boyutu için ne dedi doktorlar çünkü kabakulaktan dolayı testisler ufak olabiliyormuş benim eşimde genetikten dolayı testis boyutu ufak
biri normal diğeri hafif küçük demişlerdi ozaman öyle hatırlıyorum biz 4 yıl önce felan dı çapaya gitmiştik dr hemen tese diyip ilaç tedavisi vermediler ama şimdi burayı okuyunca ilaçla tedavi yapmaya çalışan dr var ama zaten bizim isteğimiz azda olsa bulunsa tüp bebek öncesi bilmiyorum ne yapacağımıza karar veremedik sizin her iki testistemi küçk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?