biri normal diğeri hafif küçük demişlerdi ozaman öyle hatırlıyorum biz 4 yıl önce felan dı çapaya gitmiştik dr hemen tese diyip ilaç tedavisi vermediler ama şimdi burayı okuyunca ilaçla tedavi yapmaya çalışan dr var ama zaten bizim isteğimiz azda olsa bulunsa tüp bebek öncesi bilmiyorum ne yapacağımıza karar veremedik sizin her iki testistemi küçk
hawalar duzelsinde bende cok isterim goruselim vckcm sen beylikdznun neresnde oturuydun senin yas kacti tatlm
Selam arkadaşlar,
Ben 1.5 yıllık evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık 10 aydır korunmuyorduk doktora gittik rütün tahlilleri ve esimden sperm testi istediler. Benimkiler normal çıktı. Ama eşimde azospermi çıktı ilk başta ne olduğunu anlıyamadık ama sonradan çok kötü olduk bir tüb bebek merkezi ile görüştük eşime tese yapacaklar ama sperm bulunmama ihtimali var ve biz bu sonuca nasıl dayanacağımızı bilemiyoruz o yüzden erteliyoruz ama eninde sonunda yapılacak bu şekilde hamile kalan arkadaşlarım varmı veya eşi bu durumda olanlar desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
kızlar iyi akşamlar herkese.....biz yarın ankara'ya gidiyoruz hayırlısı ile sizlere birşey sorucam cebeci hastanesinde boyamalı sperm testi yaptıran varmı sinan bey'e ve muayne ücreti alıyomu ?
beylikdüzü yeşilkentte kolan hastanesin yanında oturuyorum canım yaşım 30hatta 31
azospermi ne demek
canım geç olsun da güç olmasın ....saklanmıştır onlar bir çıkarlarsa sen gör o zamaninşallah canım şu spermleri görsek ne iyi olacak doktorumuz eşime sende kaçak olabilir dedi yani meni dışarı değilde içeri kaçıyor olabilir dedi.
Daha önce emre bakırcıoğluda aynı şeklide dedi yani böyle bir durum söz konusu olursa spermler içeri kaçıyordur dedi.bende eşime diyorumki ama utangaç spermlerin varmış inşallah öyledir utandıkları için çıkmıyorlardır
iyi akşamlar canm hadi hakkınızda hayırlısı canım üzgünüm sana yardımcı olamıycam çünkü ben istanbuldayım
hawalar duzelsinde bende cok isterim goruselim vckcm sen beylikdznun neresnde oturuydun senin yas kacti tatlm
canım geç olsun da güç olmasın ....saklanmıştır onlar bir çıkarlarsa sen gör o zaman
Canım bize kaan hoca ilk önce ona gidin dedi boyamalı sperm testi yaptırın dedi sinan beyde sonuçları da bana getirin dedi bende merak ettim acaba başka biride boyamalı sperm testi yaptırdı mı diye......
vck ve nurdah siz beylikdüzündemi oturuyorsunuz neresinde bende beylikdüzünde oturuyorum
baharcım ben dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah
evlilik yıldönmünüz kutlu olsun inşallah bir dahakini bebişlerinle kutlarsınız
canım biri ufak biride geçirmiş olduğu fıtık ameliyatından sonra hidrosel oluştu ve çok büyüdü yaklaşık bir tavuk yumurtası kadar o yüzden bilemiyoruz normal boyutunun ne olduğunu
canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok..esin test verdimi tekrar? haberin varmi bilmiyorum ama bizim test gine 0 cikti canim
evet canım beylikdüzü yeşilkent kolan hastanesinin yanında oturuyorum sen nerdesin
inşallah canım saklambaç oynuyorlardır bebişlerim.canım siz neden boyamalı yaptırıyorsunuz eşinde yuvarlak hücremi çıktı
hidrosel dediğin ödem yani sumu birikti çünkü benim eşimdede amaliyat sonrası su oluştu peki dr tekrar suyu almak için amaliyat dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?