Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hawalar duzelsinde bende cok isterim goruselim vckcm sen beylikdznun neresnde oturuydun senin yas kacti tatlm

canım biri ufak biride geçirmiş olduğu fıtık ameliyatından sonra hidrosel oluştu ve çok büyüdü yaklaşık bir tavuk yumurtası kadar o yüzden bilemiyoruz normal boyutunun ne olduğunu

kızlar iyi akşamlar herkese.....Biz yarın Ankara'ya gidiyoruz hayırlısı ile sizlere birşey sorucam Cebeci hastanesinde boyamalı sperm testi yaptıran varmı Sinan bey'e ve muayne ücreti alıyomu ?

Öncelikle allah yardımcınız olsun diyorum çok zor olduğuna eminim ama sonuçta bişeyi istiyosak karşılığında olabilecekleri göze almak zorundayız.üzülmemek elde değil biliyorum ama üzülmeninde hiç bi işe yaramadığını da biliyorum.Allah sabır versin diyebiliyorum ancak başka söyleyebilecek hiç bişey yok çünkü...

kızlar iyi akşamlar herkese.....biz yarın ankara'ya gidiyoruz hayırlısı ile sizlere birşey sorucam cebeci hastanesinde boyamalı sperm testi yaptıran varmı sinan bey'e ve muayne ücreti alıyomu ?

iyi akşamlar canm hadi hakkınızda hayırlısı canım üzgünüm sana yardımcı olamıycam çünkü ben istanbuldayım

beylikdüzü yeşilkentte kolan hastanesin yanında oturuyorum canım yaşım 30hatta 31

:) iyi iyi bende yakupludaym hükümet konaginin o taraftaym yaknz gorüşelm bi ara canm bizde önce medikanada bi sperm testi yaptrcaz ckmazsa emre beye gidicez simdilik boyle karar werdik :)

canım geç olsun da güç olmasın ....saklanmıştır onlar bir çıkarlarsa sen gör o zaman
iyi akşamlar canm hadi hakkınızda hayırlısı canım üzgünüm sana yardımcı olamıycam çünkü ben istanbuldayım

canım bize Kaan hoca ilk önce ona gidin dedi boyamalı sperm testi yaptırın dedi Sinan beyde sonuçları da bana getirin dedi bende merak ettim acaba başka biride boyamalı sperm testi yaptırdı mı diye......

inşallah canım saklambaç oynuyorlardır bebişlerim.canım siz neden boyamalı yaptırıyorsunuz eşinde yuvarlak hücremi çıktı

baharcigim ben duami okudum canim...bütün dua okuyan arkadaslarimdan allah razi olsun allah ne muradiniz varsa versin

canım biri ufak biride geçirmiş olduğu fıtık ameliyatından sonra hidrosel oluştu ve çok büyüdü yaklaşık bir tavuk yumurtası kadar o yüzden bilemiyoruz normal boyutunun ne olduğunu

hidrosel dediğin ödem yani sumu birikti çünkü benim eşimdede amaliyat sonrası su oluştu peki dr tekrar suyu almak için amaliyat dedimi

canim hosgeldin nasilsin ne var ne yok..esin test verdimi tekrar? haberin varmi bilmiyorum ama bizim test gine 0 cikti canim

cicek canım arkadaşım seni merak ediyodum ...kusura bakma pc kapatmıştım iş yerinde olduğum için yazını görmedim ....M sureden sonra dimi canım ...Biz bu gece Ankaraya gidiyoruz Kaan hocaya İlk önse Cebecide Sinan beye gidicez orda boyamalı sperm testi yapıcak ..sonuçları da Kaan hocaya göstericez canım

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

inşallah canım saklambaç oynuyorlardır bebişlerim.canım siz neden boyamalı yaptırıyorsunuz eşinde yuvarlak hücremi çıktı

canım biz Mikro tese olmuştuk ya o zaman olgunlaşmamış sperm çıkmıştı ..Kaan hoca öyle yaptırmamızı istiyo kendisine güveniyorum

hidrosel dediğin ödem yani sumu birikti çünkü benim eşimdede amaliyat sonrası su oluştu peki dr tekrar suyu almak için amaliyat dedimi

evet canım hidrosel su birikmesiymiş doktor isterseniz tekrar ameliyat yapalım dedi bizde sorduk zararı yokmuş yaptırmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…