Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canim benim iste oldugunu dusundum zaten bende...evet canim m sureden sonra...bize faydasi olmadi umut ettik belki fayda eder diye ama olmadi gine canim...insallah sizde faydasi olur..sizden kaan hocami istedi canim boymali sperm testini?
hayirli yolculuklar canim hayirli haberlerle gel insallah

vck ve nurdah siz beylikdüzündemi oturuyorsunuz neresinde bende beylikdüzünde oturuyorum

canım biz mikro tese olmuştuk ya o zaman olgunlaşmamış sperm çıkmıştı ..kaan hoca öyle yaptırmamızı istiyo kendisine güveniyorum

canım benim eşimdede yuvarlak hücreler çıkıyorya bende eşimin boyamalı test yaptırmasından yanayım aslında.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

evet canım hidrosel su birikmesiymiş doktor isterseniz tekrar ameliyat yapalım dedi bizde sorduk zararı yokmuş yaptırmadık

canım bizede doktorlar zararı yok demişlerdi doktorun bitanesi hemen amaliyat ol nasıl tese olacak bu şekilde dedi baya canım sıkıldı tüp bebek yaptıracakken birde bu çıktı siz emre bakırcıoğluna gidecektiniz değilmi giderseniz bir sorun bu şekilde tese olunurmu yani amaliyat şartmı benide bilgilendirirseniz sevinirim

sorduk canım önemli değil demişlerdi ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bakalım emre bey ne diycek sana haber veririm

canım belki faydası olur dur daha sabret belki birdahaki sperm testinde çıkarlar....üzülme sen .....evet canım Kaan hoca istedi boyamalı sperm testini ....ne çıkıcak çok merak ediyorum.....Rabim inşallah bizi oralardan umut dolu döndürür.....

canim insalllah umut dolu gelirsin de bana da umut olursun allah yardimcin olsun

cicek canım siz şimdi Kaan hocada mı tedavidesiniz ?
M surenin yanında başka neler kullanıyosunuz...?

sorduk canım önemli değil demişlerdi ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bakalım emre bey ne diycek sana haber veririm

tamam canım bu cumartesi gidiyorsunuz dimi bnde cumartesini heyecanla bekliyorum bakalım

cicek canım siz şimdi Kaan hocada mı tedavidesiniz ?
M surenin yanında başka neler kullanıyosunuz...?

evet canim haan hocadayiz ama bizim tedavi bitti gibi bisey
biz kasimda gittik yanina klomeni cok kullandik diye kesti.testojel verdi esim onu kulllandi bir ay turkiyeden almistik
burda yazdiririm diye dusundu ama burdaki doktorda asla kulllanma bunu dedi o öyle deyince onuda birakti esim zaten testojel zararliymis
m sure yide biraktik 6 ay kullandi...simdik birtek proxeed plus kullaniyor esim canim

leylakcigim esim haftaya pazartesi akupunktur dan rendevu almis bide onu denemek istiyor bakalim hayirlisi
kullanacak bisey kalmadi gibi bisey artik

İnşallah canım ......Rabim büyük gün doğmadan neler doğar ....Kendim kadar seninde hamile kalmanı çok isterim inan ....
Benim umudum olan seninde umudun olsun

duygularmiz karsilikli canim benimde gönlümden gecen seyler ayni

canım bence M Sureyi kullanın 6 aydan sonra etkisini gösteriyo yani daha kullanın
Sizin M sureyi almanızda sorun olmuyo yurt dışında olduğunuzdan biz burda neler çektik gettirene kadar Hindistandan
Bizde kullanıyoruz 4 ay oldu lullanmaya başlıyalı bizde prexed kullanıyoruz yanında

çiçek sizzin eşiniz azomuydu
bir değişiklik oldumu lütfen yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…