ya o tahlilleri takma biz çapada yaptrmştk en fazla 20 günümüzü almştı sonuç çıkması falan walla canım bizimde eşim 4 yaşındayken çift taraflı inmemeiş testis ameliyatı olmuş bizim bütün tgahliller herşeyimiz tamam sırada m.tese war mayıs ayında başlıcaz kısmetse
olsun can uzulme hakknzda en hayrlsi nezamansa ozaman olsun ins.
canım bence sigortanız warsa dewlette yaptır o testleri zaten önünüzde birsürü masraf war bide onlar için harcama yapmamş olursunuzzz 20 günde çkıo sonuçlar
inşallah hayırlı haberlerle çıkarsın cnm hastaneden..sen hangi doktora gidiyorsun.hangi şehirdesin.
Allah razı olsn cnm artık nezaman hayırlısı ise Ozaman olsun ama insan bir an once olup kafasında kurmaktan kurtulmak istiyor
Aynı duyguları yasıyoruz bizde 20 gün oldu azolu oldugumuzu ogreneli ... İs sosyal özel tüm hayatım değişti aslında mutlu gibi görünüyorum ama icime sormak lazım annelere azolu oldugumuzu öğrendikten beri gıtmıyorum suratıma yansımıştı şimdi şimdi topladım kendimi...hormon sonuclarınız çıkmadımi hala ..y delesyon testimiz çıkmadı hala 2 hafta daha bekleriz o da en önemlisi spermin olup olmadığına dair en gerekli bilgi...tabi yinede amlytta kesin çıkar yada çıkmaz denilmez...urolog doktorumuz herseyiniz normal dedi kromozom testi çıktı 46xy yani normalmiş...eğer y delesyonuda normal çıkarsa once ben tedavi Olcam esim sonra amlyt Olcak...test normal çıkmazsa zaten sperm bulmak zor olacağından once eşim amlyt Olcak ..dün doktorla konuşmamda daha bı icime sindi....yalnız bu adet döngüme yetişmiyor testin sonuc ondan önümüzdeki ayda Olcak bakalım hayırlısı ins boynumuz bükük çıkmayız hastahaneden... Bu arada eşmde sigorta yok genetik testi mr ultrason muayene falan 1500 tl verdik..
ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…
ins.canm istnbuldym ben biz önce capadaydk ama ora m.tese icn 1 yıl snraya randovü werdi oyuzdn bizde simdi umut tup bebege gidicez siz nerde yapcaksnz
biz bursada acıbademe gidiyoruz canm..tese ameliyatından önce bitkisel kürler denedinmi hiç kullanmayı..bu arada cevabını yarn sabah okurum anca.işteyim çıkıcam birazdan.iyi akşamlar canım :)
kızlar çok saolun.bende çok korkuyorum.aslında sert canlıyımdır ama söz konusu rahim filmi olunca rüyama bile girmiş dün gece.nurdahcım sen anestezi almışsın galiba.özeldemi çektirdin.maliyeti nekadardı..ve bu rapor için evlilikte 3 seneyi doldurmak kesin şartmı..beynim sulandı artık.neyi düşüncemi nasıl bi yol izliycemi şaşırdım.korku biyandan üzüntü bi yandan..off offf:/:/
ya cnm öyle deme..ben daha vajinusmus denilen lanet şeyi yeni yeni halt ettim..benim için alttan muayene ve testler o kadar kolay değil...herşey hep beni buluyor.bursadaki hastaneler kesinlikle soyguncu..6-7 hastaneyle görüştüm.fiyat hep aynı 500tl..sabır sabır,sabır...
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben de iyiyim şükürler olsun.
BAHARCIM eşinin testinde yine canlıları görmüşsünüz canım maşallah artarak devam eder inşallah her testinizdeki sperm sayısı.
iyi akşamlar kızlar ben yeni girdşm eve daha üstümü çıkarmadım size yazmak ıstedım
sonucu aldık gene 0
ben pek umutlu degıldım ama içimin bi kösesinde nokta ucu kadarda olsa belkı çıkar dıyordum
kagıdı elıme alınca boğazım düğümlendi gene mi dedim kendime
sonra eşim bi yere gitti arkasından hüngür hüngür ağladım
içim cok acıyo, kalbim sızlıyo
ama rabbim büyük belki bi gün.........................
iyi akşamlar canımm
bende seni merak ettim bi açıp bakayım dedimm
sende yeni gelmişsinn
üzülme canım inş. bi dahaki sefer çıkarr ne denirkii ya gerçekten
her seferinde o sıfırı görmek çook kötüü
ama elden ne gelirr
Allah büyük cnm bi gün inş. o sıfırların yerine sayılıarı milyonları görürsünüz canım benimm
hayırlısı olsun
cemrem,ne söylesek üzüntün geçmeyecek biliyorum.Allahımın gösterdiği son sıfır olsun inşallah. sabredip bekleyeceğiz bize nasip edilen günün gelmesini.ne kadar ağlamak istiyorsan ağla ama bu gece ile birlikte bitir bugün yaşadıklarını.yarın daha mücadeleci ve umut içinde başlasın yeni gün.seni kocaman öpüyorum canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?