Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin , mutlaka sonucu yazarım canım buraya , inşallah ama inşallah hayırlı haberler yazarım

teşekkür ederim arkadaşım , ben izmirliyim ama şimdi trabzonda oturuyorum , ben hazırlanmadım Kaan hoca eğer sperm bulursak dondururuz sonra sizi hazırlarız dedi, bana da mantıklı geldi,

canım Allah emek verdiğiniz bu yoldan elliniz boş cevirmesin inşAllah spermde çıkar inşAllah fazla beklemeden hamilede olursun dualarımız seninle

bak canım bende senin gibi herşeyden çok korkuyodum gözümde çok büyütüyodum herşeyi hele rahim filminden bnde çok korkuyodum o yüzden anestezili yaptrdm ama korktuguma deymedi soradan hemde mecburuz bebegimiz için yaptırmayaa we iyikide yaptırmışm benim rahim filmimde rahimimdedoguştan şekil bozuklugu görüldü we ameliyat bile geçirdim 3 ay önce herşeyden çok korkunca dahada başka şeyler çıkıyo insanın başına o yüzden kormamaya çalış anlıyorm insanın elinde deil ama herşey yawrulsrımıxs kswuşmak için sonuçta böyle düşün bak eşlerimzde ameliyat olcak fedakarlık olmadan olmuyo bazı şeyler malesefff

Hazal16 sizin azo nedeniniz neydiii?????????????????

Hazal16 sizin azo nedeniniz neydiii?????????????????

daha bilmiyoruz cnm.kablumbağa hızındamı ilerliyoruz onu bile bilmiyorum.20gün oldu öğreneli azosperm olduğumuzu.acıbademe gidiyoruz biz ordaki doktor hormon ve genetik testleri istedi.1300tl fiyat çıkardı.şu aşamada eğer devlette ücretsiz tahlileri yaptırma imkanımız varsa 1300tl harcamak istemiyoruz.bizde bursadaki üniversitede testleri yaptırabilirmiyiz diye uğraşıyoruz şu günlerde.üniversitedeki doktor rapor içinde hazırlanın dedi.rapor içinde hsg gerekli.aslında iyi olucak.bende iyice bi muayene olmak istiyordum ama korkmuyorumda değil hani.gerekirse anestezili olucak dediğin gibi.bütün herşey birbirine girdi.iş hayatım,özel hayatım,sosyal hayatım..çorba oldu karıştı kaldı herşey...allah yardımcımız olsun canım daha ne denir ki

sizin sorun ne canım siz hangi aşamadasınız???

ya o tahlilleri takma biz çapada yaptrmştk en fazla 20 günümüzü almştı sonuç çıkması falan walla canım bizimde eşim 4 yaşındayken çift taraflı inmemeiş testis ameliyatı olmuş bizim bütün tgahliller herşeyimiz tamam sırada m.tese war mayıs ayında başlıcaz kısmetse

canım bence sigortanız warsa dewlette yaptır o testleri zaten önünüzde birsürü masraf war bide onlar için harcama yapmamş olursunuzzz 20 günde çkıo sonuçlar

Son düzenleme:

Aynı duyguları yasıyoruz bizde 20 gün oldu azolu oldugumuzu ogreneli ... İs sosyal özel tüm hayatım değişti aslında mutlu gibi görünüyorum ama icime sormak lazım annelere azolu oldugumuzu öğrendikten beri gıtmıyorum suratıma yansımıştı şimdi şimdi topladım kendimi...hormon sonuclarınız çıkmadımi hala ..y delesyon testimiz çıkmadı hala 2 hafta daha bekleriz o da en önemlisi spermin olup olmadığına dair en gerekli bilgi...tabi yinede amlytta kesin çıkar yada çıkmaz denilmez...urolog doktorumuz herseyiniz normal dedi kromozom testi çıktı 46xy yani normalmiş...eğer y delesyonuda normal çıkarsa once ben tedavi Olcam esim sonra amlyt Olcak...test normal çıkmazsa zaten sperm bulmak zor olacağından once eşim amlyt Olcak ..dün doktorla konuşmamda daha bı icime sindi....yalnız bu adet döngüme yetişmiyor testin sonuc ondan önümüzdeki ayda Olcak bakalım hayırlısı ins boynumuz bükük çıkmayız hastahaneden... Bu arada eşmde sigorta yok genetik testi mr ultrason muayene falan 1500 tl verdik..

.............................................

Son düzenleme:
ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Maaşallah ya ilk defa herhalde duaları vaktinden önce bitirdikkkk

canım sizin azo nedeni neydii

canım çooook sevindim rabbim hepinize bol bol spermler göstersin sonra hepimiz

saol canım benimmmmm

çok teşekkürler tatlım
inş bidaha ki yıldönümlerimizde bebişlerimiz bizimle olur...

merhaba kızlarrrrrrrrr
güzel bi gün olsun inşllh
biz test sonucunu alıp rdan kayınvaldemlere geçicez
akşam yazarım sonucu sizlere tatlişkolarım
akşam görüşüüz inşllh

merhaba canım inş güzel haberler vereceksin bizeee

Arkadaşlar eşim cumartesi günü mikrotese olacak dualarınıza ihtiyacım var , lütfen dua edin hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşallahh

allah yardımcınız olsun...
inş bol bol spermler bulunur ve dondurulur...
allah yardımcınız olsun...
inş hayırlısıyla kavuşursunuz en kısa zamanda bebişlerinize

canım sizin azo nedeni neydii

Bebekken yumurtasının teki alınmış cnm ondan sanırım genetiğinde sorun çıkmazsa Bebekken geçirdiği ameliyattan diycez...yalnız esimin Abi'side Bebekken tek yumurtası alınmış ama onun bir cocuğu var normal yolla olmuş...su y delesyonuda Hayırlısıysa bı çıkaydı ben bu hafta tedaviye başlayacağımı düşünüyordum ama 1 ay daha bekliycez

olsun can uzulme hakknzda en hayrlsi nezamansa ozaman olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…