Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rapor için 900 gün pirim ödenmiş olması şart 24 yaından 39 yaşına kadar yapılabilir kadın yaşı olarak üzerine kayıtlı çocuğu olmayacak evli olmak eşlerden birinde normal yolla bebek olmaz diye dr teşhis koymalı canım aklıma gelen bunlar hsg rahim filmine gelince oda doktordan doktora kişiden kişiye değişiyor bazıları anestezi alıyor ben çok ama çok korkuyordum ama doktorum hiç korkmana gerek yok demişti ansteziyede gerek yok demişti söylediği çıktı sanırımki benim kadar acaba korkan varmıddır okadar acaip korkuyordumki doktorum dahi son anda anastazi vermeyi düşündü ama doktorun kendine güveni vardı vermedi abartılacak bir ağrı olmuor hiç korkmana gerek yok inan anlık olup bitiyor geçmiş olsun

kızlar çok saolun.bende çok korkuyorum.aslında sert canlıyımdır ama söz konusu rahim filmi olunca rüyama bile girmiş dün gece. nurdahcım sen anestezi almışsın galiba.özeldemi çektirdin.maliyeti nekadardı..ve bu rapor için evlilikte 3 seneyi doldurmak kesin şartmı..beynim sulandı artık.neyi düşüncemi nasıl bi yol izliycemi şaşırdım.korku biyandan üzüntü bi yandan..off offf:/:/

arkadaşlar bu günlerde sık sık esma çekiyorum fırsatım oldukça ya varis esmasını bebek için 700 sefermi 707 sefermi okuyorduk bilenler cevaplarsa sevinirim

canm ewt özelde cektrdim 300 tlydi anestezili oldugum icin 370 tlye cektirdm tatlm rapor icin erkekte sorun olunca 3 yıllk ewli olmak gerekmio sadece o yazdklarm gerekiyo çapa onları istedi bizdn we 1 haftada werdiler cok sükür

ben okudum bahar rabbim kabul etsin inş görüşürüz geçmişi okumaya fırsatım yok bu aralar mağlum yoğunum inş güzel haberler vardır kib

canm ewt özelde cektrdim 300 tlydi anestezili oldugum icin 370 tlye cektirdm tatlm rapor icin erkekte sorun olunca 3 yıllk ewli olmak gerekmio sadece o yazdklarm gerekiyo çapa onları istedi bizdn we 1 haftada werdiler cok sükür

çok saol cnm...çok yardımcı oldun.ama ben yine de çok fazla korkuyorum rahim filminden..ben daha doğru düzgün simir testi bile yaptıramadım.şimdi anestezi al falan..rabbim bizleredi herkes gibi en normal yollardan anne baba yapsa keşke..tekrardan saol cnmm..

amin ama korkma rahm filmi 10 dkkalk bi işlem smır testindende korkma o hic acımıyo altan ulturasyon gbi bisy simır hic bisey duymuyosun

bende okudum canım.Allah niyetini kabul etsin arkadaşımızın.

BENDE OKUDUM CANIM..
allah kabul etsin...

Arkadaşlar eşim cumartesi günü mikrotese olacak dualarınıza ihtiyacım var , lütfen dua edin hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşallahh

Arkadaşlar eşim cumartesi günü mikrotese olacak dualarınıza ihtiyacım var , lütfen dua edin hakkımızda hayırlısı neyse olsun inşallahh

Eşinin ameliyatı inşaallah iyi geçer ve bol bol spremler bulununur arkadaşımm
rabbim yardım etsin

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim , benim eşimin fsh 28 di , testesteron hormonu da 1 di ,eylül ayından beri kaan hocanın hastasıyız Fsh13 e düştü test:2 ye çıktı .ok değil ama Kaan hoca M.tese yapabiliriz artık dedi

inşAllah spercikler çıkar canım, Allah yardımcınız olsun peki sen hazırlanmadınmı önceden tüp bebek için.birde İzmirde yaşıyorsun galiba neresindesin.

anladım canım demek sizin hormonal nedenlerden azosunuzz allah yardmcımız olsun hepimizn ya çok zor bi durum allah dermansız dert vermesin inş allahm hepimizn yüzünü güldürsün inş canım ameliyat sonucunu buraya yazz senin için dua edicemm inş bulunur bol boll seprmler

inşAllah spercikler çıkar canım, Allah yardımcınız olsun peki sen hazırlanmadınmı önceden tüp bebek için.birde İzmirde yaşıyorsun galiba neresindesin.

teşekkür ederim arkadaşım , ben izmirliyim ama şimdi trabzonda oturuyorum , ben hazırlanmadım Kaan hoca eğer sperm bulursak dondururuz sonra sizi hazırlarız dedi, bana da mantıklı geldi,

amin ama korkma rahm filmi 10 dkkalk bi işlem smır testindende korkma o hic acımıyo altan ulturasyon gbi bisy simır hic bisey duymuyosun

ya cnm öyle deme..ben daha vajinusmus denilen lanet şeyi yeni yeni halt ettim..benim için alttan muayene ve testler o kadar kolay değil...herşey hep beni buluyor.bursadaki hastaneler kesinlikle soyguncu..6-7 hastaneyle görüştüm.fiyat hep aynı 500tl..sabır sabır,sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…