baharcığım aynı dertten muzdaribim bende hep arkadaşa söylüyorum 10gündür geçmek bilmeyen bir baş ağrısı ilaç bile etki etmiyor geceleri uykumdan uyanıyorum gece uykusuz kalıyorum sabahlarıda ilaç içmekten keş gibi oldum sıkıntı stres işte şu azodan bir an evvel kurtulsakta çok güzel olacak yoksa kafayı yiycem
gecmis olsun canim, uyku düzenini bozuyorsun gibi geliyor bana ondan agriyor olabilir.
denizbulut namazi kildim deyince bende erkenmi okudum acaba dedim kendi kendime ama, zamanim varken okuyum demistim.
allah kabul etsin canım
bende istanbula giderken yolda okuyacam...
yanlış hatırlamıyorsam yolcunun duası kabul olurmuş...
inş rabbim benim dualarımıda kabul eder
geçmiş olsun canım benim.hava durumuna gelince istediğime inandığım için güneşli çok güzel bir gün bizi bekliyor.yinede şemsiye almakta fayda var
canım dün seni tebrik etme fırsatım olmadı.Allah sağlık içinde, hayırlı evlatlarınızın olduğu, beraber yaşlanacağınız nice yıllar göstersin size.testtede güzel sonuçlar almışsınızdevamı da gelsin inş.
Allah kavuştursun canım. güzel tarafından bak böyle kısa süreli ayrılıklarla daha da özlüyorsunuz birbirinizi.rüyada hayırlara çıksın tez zamanda gerçek olsun inş. sanada iyi geceler canım.
canım benim hepsini başı stres işte...
benimde çok ağrıyor son zamanlarda...
ilk başlarda sürekli ağrı kesici alıyordum...
baktım hergün ağrıyor iyice alıştırmayayım diye artık ağrı kesicide almıyorum...
inş kurtulucaz hepimiz bu illetten canım...
hepimiz kavuşucaz mis kokulularımıza
canim dikkat etmen gerikir bu aralar kendine. malum doktora gideceksiniz. sen kendini de bir bakima al söyle, sonuclariniz süper ciksin.
vck ve diger doktora gidecek arkadaslarada ayni tavsiyelerde bulunacagim. bu ara eslerinize baktiginiz kadar kendinize de bakin.
Ayy kıyamam geçer inş..çabucakk
ben temizlikle uğraştım durdumm cnmm
benide bugün bi ara yokladı baş ağrısı ama çabuk geçti iallahtann
bizimkisi sinirlerimi zıplattıda birazz
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin....
saol canım benim...
hayrola ne olduda sinirlendirdi kocişin seni ??
yine strese mi girdi dra gideceği için yoksa ??
ne güzel cnm bende yolculuklarımda hep dua ederim yolcunun duası kabul olurmuş
inşlh ettiğin duaların yüzü suyu hürmetine hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz tez zamanda
hepiniz için en az kendim kadar olması için dua ediyorum...
baharcığım cnm kendine dikkat et bu kadar çok yorma kendini senin daha sağlıklı olman lazım ki mücedelende başarılı olasın
yat dinlen biraz kafanı dinle yürüyüş yap inan sizin bu yaz bebeğiniz olacak cnm rabbim büyük herşey yolunda gidecek inşlh sen ayağını sürüki bizde tez zamanda
hamiş olalım....
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin....
Amann her zamankii şeyler iştee cnm
doktora gidiceğiz diye değil ama bu seferr başka bi şeydennn sinirlendirdi benii
bazen düşncesizce davranıyo ya sinir oluyorummm
canım benimmmmm üzme kendini...
zaten yeterince üzülüyoruz bide onlar üzüyor tam oluyor...
düşünmemeye çalış bitanem...
cumartesiyi düşün beni düşün
bak negüzel biaraya gelicezzzzzzzz
dimi amaaaa
aynen cnm yaa ne kadar üzüldüğümü görmüyo sankii
uğraşıyorum elimden geldiğincee bişeyler yapmaya çalışıyorumm
bide o beni üzüyoo ammmannn boşverlim cnm gece gece
cumartesiyi düşünelim ben valla çook heyecan yapıyorumm tez canlıyımm
kalbim nasıl hızlı atıyoo düşününcee
ayyy nasıl olcak acaba çook az kaldı yaaa canım benimmmm
sende çok durma tatlım uyumaya çalışş dinlennn
bende yatıcam birazdannn
iyi geceler kızlarrrr
Allah rahatlık versinnn
mrb. ben 2 senelik evliyim. Aynı sıkıntı bizdede var. Eşimde 6 yaşında ameliyat olmuş. yeni öğrendik azo s. olduğunu. İnanmayıp başka başka yerlerde testler yaptırdık. Bize tek yolunun tüp bebek olduğu söylendi. Çok üzüldük. Ahh vahhh yapana kadar sorunu nasıl çözebiliriz diye araştırdım. İlk şoku atlatır atlatmaz 2 tüp bebek merkeziyle görüştük. int. bir çok yeride araştırdım. canm üzülme hersey yoluna girer ins.esin ne ameliyati olmus ufakken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?