- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
arkadaşlar spermyogramda epitel hücre görülmesi ne demek bilen var mı
kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...
kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...
cemrem nasılsın kendini toparlamana sevindim üzme tatlı canını tabi nasıl becereksin bilemiyorum ben beceremiyorumcnm ben devlet hast. cektırdım
az bı acı oluyo tabıı kı
ben anestezı falan almadım zaten cok uzun syrmuyo
sana tavsıoyem cekılırken kendını kasma cunku rahım kendını kapatıyo acı cekersın
ama korkuklacak gıbı degıl hafıf bı kanama oluyo hemen gecıyo zaten
ben cektrdm canm özelde cektrdm cok korktugum .icin anestezili cektrdm ben devlettede cekiyolar diye biliyorum
inşllh cnm ya 1 sene az bı zaman değil belkı spermler olusmustur
cnm ben devlet hast. cektırdım
az bı acı oluyo tabıı kı
ben anestezı falan almadım zaten cok uzun syrmuyo
sana tavsıoyem cekılırken kendını kasma cunku rahım kendını kapatıyo acı cekersın
ama korkuklacak gıbı degıl hafıf bı kanama oluyo hemen gecıyo zaten
cemrem nasılsın kendini toparlamana sevindim üzme tatlı canını tabi nasıl becereksin bilemiyorum ben beceremiyorum
canım bende rapor çıkarmak için acaba bu rahim filmini çektirmek zorundamıyım ?nede olsa sorun eşimde ama prosedür nasıl bilemiyorum.
canımcım yarın bekliyorum seni sakın ekme bizi olurmu
canım ergenlikte geçirilen kabakul erkeklerin testislerinde iltihaplanmaya sebep oluyor ve sonrasında ayağa bile kalkamıyorlarmış hastaneye kaldırılıyorlarmış ve doktorların müdahalesiyle bir iğne varmış onu yapınca azolu olmuyorlarmış . benim eşimdeki azo sebebinide bizim gittiğimiz doktorlar ergenlikte geçirilmiş kabakulağa bağlıyorlardı.fakat emre beye mesaj çekmiştim sorunumuz ve tedavisiyle ilgili oda şimi aramış ve ergenlikte Çooook tskur edrm cwp icin vckcm rahatladm biraz
Bende çektirmiştim cnm 5 sene olduu ,rapor çıkartırken istemişlerdii
özelde yaptırmıştımmm hiçte korkmadımm çünkü canın acımıyo hiçç korkma sendee
ay canım içim rahatladı biraz çok acı çektiğini söylüyo herkes ...bende rapor çıkartıcam tüp onun için istediler..acaba özele mi gitsem devlete mi karar veremedim
teşekkür ederim canım cevap için....
ay kızlar biraz olsun rahatladım sizin tecrübelerinizden....Benim canım tatlı değildir pek kolay kolay dr.gitmem ama başa geldi bir kere ne derlerse onu yapıyoruz
canım benim eşimin testindede aynen yazıyor epitelyal hücre ,immatür germ hücre,lökosit ,eritrosit.1milyondan az görülmüştür.canım menide görülen yuvarlak hücreler bunlar ama inan bana doktorlar için bir ehemmiyeti yok seni üzmek için söylemedim ama doktorlar için tek önemli olan şey sperm hücresinin görülmesi.sizin testte ne yazıyor epitelyal hücremi görülmüş ne kadar çıkmış immatür hücre yada yuvarlak hücrede yazıyormuydu
:)))) kullanyoruz tatlm caksır suyu bide bal polen falan kullanyoruz şifa olur inş.
hazalcım korkma bende jinekolojik mayeneden dahi korkuyordum eğer sen doktoruna güveniyorsan sorun olmaz kendini kasma canım bende 350 çektim istanbulda
inşallah canım..rabbim bizden esirgemesin evlat sevgisini..hakkımızda hayırlısı neyse onu versin allahım..
iyi akşamlar kızlar ben yeni girdşm eve daha üstümü çıkarmadım size yazmak ıstedım
sonucu aldık gene 0
ben pek umutlu degıldım ama içimin bi kösesinde nokta ucu kadarda olsa belkı çıkar dıyordum
kagıdı elıme alınca boğazım düğümlendi gene mi dedim kendime
sonra eşim bi yere gitti arkasından hüngür hüngür ağladım
içim cok acıyo, kalbim sızlıyo
ama rabbim büyük belki bi gün.........................
iyi akşamlar kızlar ben yeni girdşm eve daha üstümü çıkarmadım size yazmak ıstedım
sonucu aldık gene 0
ben pek umutlu degıldım ama içimin bi kösesinde nokta ucu kadarda olsa belkı çıkar dıyordum
kagıdı elıme alınca boğazım düğümlendi gene mi dedim kendime
sonra eşim bi yere gitti arkasından hüngür hüngür ağladım
içim cok acıyo, kalbim sızlıyo
ama rabbim büyük belki bi gün.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?