Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar spermyogramda epitel hücre görülmesi ne demek bilen var mı

canım benim eşimin testindede aynen yazıyor epitelyal hücre ,immatür germ hücre,lökosit ,eritrosit.1milyondan az görülmüştür.canım menide görülen yuvarlak hücreler bunlar ama inan bana doktorlar için bir ehemmiyeti yok seni üzmek için söylemedim ama doktorlar için tek önemli olan şey sperm hücresinin görülmesi.sizin testte ne yazıyor epitelyal hücremi görülmüş ne kadar çıkmış immatür hücre yada yuvarlak hücrede yazıyormuydu

kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...

cnm ben devlet hast. cektırdım
az bı acı oluyo tabıı kı
ben anestezı falan almadım zaten cok uzun syrmuyo
sana tavsıoyem cekılırken kendını kasma cunku rahım kendını kapatıyo acı cekersın
ama korkuklacak gıbı degıl hafıf bı kanama oluyo hemen gecıyo zaten

kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...

Bende çektirmiştim cnm 5 sene olduu ,rapor çıkartırken istemişlerdii
özelde yaptırmıştımmm hiçte korkmadımm çünkü canın acımıyo hiçç korkma sendee

cemrem nasılsın kendini toparlamana sevindim üzme tatlı canını tabi nasıl becereksin bilemiyorum ben beceremiyorum
canım bende rapor çıkarmak için acaba bu rahim filmini çektirmek zorundamıyım ?nede olsa sorun eşimde ama prosedür nasıl bilemiyorum.
canımcım yarın bekliyorum seni sakın ekme bizi olurmu

ay canım içim rahatladı biraz çok acı çektiğini söylüyo herkes ...bende rapor çıkartıcam tüp onun için istediler..acaba özele mi gitsem devlete mi karar veremedim

toparlanmaya calısıyoru ne yapayım hayat devam edıyor
evet rahım flımı cektırmek zorundasın hatta adetının2 gunu gıtıp ymurtalıklarınada bakılıyo kan verılıyo
rahım flımı zor degıl ya korkutma kendını
hepsı bıtınce heyettten gecıp raporunu alıyorsun cnm inşşllh yarın gelırım

Bende çektirmiştim cnm 5 sene olduu ,rapor çıkartırken istemişlerdii
özelde yaptırmıştımmm hiçte korkmadımm çünkü canın acımıyo hiçç korkma sendee

ay kızlar biraz olsun rahatladım sizin tecrübelerinizden....Benim canım tatlı değildir pek kolay kolay dr.gitmem ama başa geldi bir kere ne derlerse onu yapıyoruz

ay canım içim rahatladı biraz çok acı çektiğini söylüyo herkes ...bende rapor çıkartıcam tüp onun için istediler..acaba özele mi gitsem devlete mi karar veremedim

cnm sen bılırsın devlettede ıyı cekıyolar ozelı bılmıyorum
ıçin hangısınde rahat edecekse orda cektır

kızlar ben cıkıyorum kuranım var hepinize bol bol dualar edıcem inşlh

ay kızlar biraz olsun rahatladım sizin tecrübelerinizden....Benim canım tatlı değildir pek kolay kolay dr.gitmem ama başa geldi bir kere ne derlerse onu yapıyoruz

bende hiç doktora gitmeyi sevmem mecbur kalmadıkça ama
işte başa gelince ne derlerse onu yapıyoruzz cnm
Allah kolaylık versinn sorunsuz bi şekilde alırsınız raporu inş..

bacılar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabul etsin inş.dün eşim izinliydi OSMAN GAZİ VE ORHAN GAZİ türbelerini ziyaret ettik ve burdaki arkadaşların hepsi için dua ettim ismi aklımda olanlara ismiyle dua ettim inş rabbim kabul etsin hiçkimse boynu bükük kalmaz allahım herkese şifa versin AMİNNNNNNN

sağol canım bizimd teste sadece epitel hücre nadir yazıyor, daha önceki testlerde herşey 0 yazıyordu

hazalcım korkma bende jinekolojik mayeneden dahi korkuyordum eğer sen doktoruna güveniyorsan sorun olmaz kendini kasma canım bende 350 çektim istanbulda

ask bebekcim bana yazdıklarınla güç vermişsin..ama dün gece rüyama girdi bu rahim filmi..bilinçaltıma nasıl attıysam artık:) ama ben bütük ihtimalle anestezi istiycem.ağrı olmasa bile korkudan yapamıycam..:)

ahhh kader arkadaşım ahh..hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu yazdıklarını okuyunca,o kağıdı alıp yine acı sonucu görüp ağlamaya başladığında sımsıkı elini tutma arzusu geldi içimden..o ağladığında omuz olasım geldi başını yaslayacağın..bi söz var ben çok beğeniyorum ve evimde buzdolabıma bile yapıştırdım.:

Üzülme der Mevlana..!
İstedigin birşey olmuyorsa ya;
“daha iyisi olacağı” için ya da gerçekten de
“olmaması” gerektiği için “OLMUYORDUR...

bizim içinde bulunduğumuz durumu özetliyor gibi..inan kendimi kötünün iyisiyle avutuyorum.sende öyle yap.hastaneye her gittiğimde bizden bin beterlerini görüyorum.sonra diyorumki allahım şükürler olsun biz elimizde olmayan bişey için mücadele ediyoruz.ya elimizde olan sağlığımız için mücadele etseydik diyorum??? rahatlıyorum.dediğin gibi içim acıyormu...? acımak ne ki..?? yanıyor kor oluyor tekrar alevleniyor..saç diplerimden tırnak uçlarıma kadar acıyor her yanım..nefes bile alamıyorum..ama ne çare..bu sınav allahtan..yapacak bişeyimiz yok.biz böyle üzülürek tükenip gidcez..hayatı kaçırıcaz.bunu yapmayalım kızlar...tedbir bizde takdir allahtan.tedavi ne yolu varsa deniyelim.yılmayalım.ama hayatımızıda mahvetmeyelim.kelin ilacı olsa başına sürer derler bu dediklerimi bende pek yapamıyorum ama yapma konusunda kararlıyım.olmuyorsa rabbimden..gezicem eşimle diyar diyar..eğlenicem,günümü gün edicem..hep bi yumru olcak boğazımda.ne ileri gidicek ne geri ama hayatımı azospermin mahvetmesine izin vermiycem.sana üzülme demiycem çünkü biri bana diyince ben çok sinir oluyorum.üzül,ağla,hıçkıra hıçkıra ağla,ne zaman nerde olursan ol ağla...ama yiyip bitirmeyelim tüketmeyelim kendimizi....allahım bizi cennet mekanlarında annelik mertebesine eriştirir inşallah..yüzümüz gülsünnn...

cnm mikrotesemi oldunuz sıfır çıktı tam orayı anlayamadım sayfalaırda hepsine bakamadım.. semen analizinde çıktıysa üzülmee testiste saklanıyorlardır keratalar :)
düşünüyorumda herşey zamanla unutuluyor sevdiklerinin ölüm acısı bile..
ama bu acı unutulmuycak malesefff.. sürekli bebek görüyorum etrafımda.. bugece rüyamda mikrotese olmuşuz hiç sperm çıkmamış bi kaç tane kuyruksuz ölü sperm çıktı diyor doktor.. sonra eşime istanbula gidelim hemen diyroum.. bugun tüm gün moralim bozuk etkilendim rrüyamdan..otobüsle işe giderken bi dilenci kadın yanındada 3 tane küçük çocuk kucagındada bebek vardı.. dedim şimdi hak adaletmi bu... bilmiyorum günah oluyor belkide...ama düşünmeden gecemiyorum.. dün eşim arkadaşının bebegi olacak galatasaray tulumu almışş.. niye aldın diye kızdım.. kıskandım sanırım... istemsiz tepkilerim var... bi ömür nsl böle yaşanır bilmiyorum.. bugun annemlere gitcem ama hiç gidesim yok eve kapatmak istiyorum kendimi..adet zamanım geldiii ilk kezzz hamilelik testi yapmadan bekliycegim adetimi.. ama gariptir acaba hamilemiyimdir belki mucize olmuştur diyede geçmiyor deil içimden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…