sağol cnm aynı yere yaptırmadık baska yerde yapıldı zaten bundan önce aynı yere yaptırmıştık o zamanda 0 cıkmıstıcemremmmmmm bidenem çok üzüldüm bende sonuca
Akşam gireceğini okumuştum merakla senden haber bekliyordum...
Biraz geç girdim ama aklım sendeydi...
Inş bu sonuncu sıfırınız olur bitanem...
Sizde yuvarlak hücre göründü bikere...
Eninde sonunda spermler oluşacak inanıyorum ben buna...
Canım bide bişey sorucam yuvarlak hücre çıkan testiniz vardı ya...
Bu testinizide o testi yaptırdığınız merkezde mi yaptıdınız ??
Sonuçta bu bi gerçek ki her merkez aynı şekilde incelemiyor...
Merak ettim aynı yerde mi yoksa başka biyerde mi yaptırdı diye...
Canım hakkınızda hayırlısı olsun...
Bu günlerde gelip geçecek allahın izniyle...
Sen çok güzel bi yüreğe sahipsin...
Rabbim yüzünü güldürecek inş
Dualarım seninle bitanemmmmmmmmmmmm
yok cnm microtese de de sonuc 0 cıkmıştıcanm inş en yakn zamanda çıkış olur peki siz m.tese denedinizmi ondadamı çıkmadı????
günaydınnnnnnnn
inşllh mutlu bigün olsun
ben bugun bıraz daha iyiyim
iyi olmayıp ne yapıcam agla agla neyi değiştirebilirim ki
su hayattta bugun varım yarın yokum
evet içim evlat dıye yanıyo,
hamilelık nasıl, karnım şişince nasıl olucam,bebişim bana mı benzicek,onun kokusu nasıldır ben duyabılecekmiyim diye kendime hep soruyorum:44:
fakat doganında kanunu var gene sabah oldu gunes actı yenı bır gun başlıyor
sizler varsınız bana destek veren kardeşlerim,ablalarım var ii ki varsınız sizleri çok seviyorum
MÜBAREK CUMALAR İÇİN RABBİM HAYIRLIYSA BİZE EVLATLARIMIZI GÖNDER(AMİNNNNN)
canım benim hayırlısı ne yapalım inşallah bir dahaki sefere canlıları görürsünüz umutsuz yaşanmıyor işte.iyi akşamlar kızlar ben yeni girdşm eve daha üstümü çıkarmadım size yazmak ıstedım
sonucu aldık gene 0
ben pek umutlu degıldım ama içimin bi kösesinde nokta ucu kadarda olsa belkı çıkar dıyordum
kagıdı elıme alınca boğazım düğümlendi gene mi dedim kendime
sonra eşim bi yere gitti arkasından hüngür hüngür ağladım
içim cok acıyo, kalbim sızlıyo
ama rabbim büyük belki bi gün.........................
canım sizin testte de çıkmamış bi umut çıkar diye düşünüyoruz ama olmayınca olmuyo işte hayırlısı Allahtan canım benim.İYİYİM CANIM SAĞOL SEN NASILSIN?CANIMCIM BİZ HENÜZ TEDAVİ FALAN GÖRMEDİK .BU CUMARTESİ KISMETSE UMUT TÜPBEBEKTE EMRE BAKIRCIOĞLUNA GİDİCEZ.EŞİM SALI GÜNÜ TEST YAPTIRDI YİNE SPERM GÖREMEDİK HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZMİŞ UMUDUMUZU YİTİRMEDEN YOLA DEVAM EDİYORUZ MEVLAM İNŞALLAH ÇEKTİKLERİMİZİ GÜNAHLARIMIZA KEFARET SAYAR BİZLERDE EN YAKIN ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ
merhaba günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bu günün hürmetine dualarımız ve dileklerimiz kabul olsun inşlh....
canım merhaba günaydın
iyi olduğuna sevindim canım
ne yapalım her testten sonra bi sarsılıp
yine acılarımızla yaşamaya çalışıyoruz
kısmetse eşimde bu hafta sperm tahlili yaptıracak 2 aydır hiç sperm testi yaptırmamıştık
bende çok heycanlıyım sanki bişeyler çıkıcakmış gibi geliyo ama
o kağıtta yine sıfır yazacak biliyorum
heycandanda kendimi alamıyorum
umutsuz yaşanmıyor işte cnm
ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun
rabbim bizede sonradan sağlıklı güzel hayırlı salih evlatlar nasip eder inşlh...
canm bizim hikayede esim 4 yaşındayken cift taraflı inmemiş testis ameliyatı gecirmiş bundan dolayı şuanda azosperm bizde mayısta mikro tese olcaz bakalm ins sperm bulunur.ya bisy sorcam bu kabakulak kaç yaşında olunursa tehlikeli oluyo benim esimde ilk okula giderken olmuş bişey olurmu???
canm bizim hikayede esim 4 yaşındayken cift taraflı inmemiş testis ameliyatı gecirmiş bundan dolayı şuanda azosperm bizde mayısta mikro tese olcaz bakalm ins sperm bulunur.ya bisy sorcam bu kabakulak kaç yaşında olunursa tehlikeli oluyo benim esimde ilk okula giderken olmuş bişey olurmu???
kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...
kızlar hsg yani ilaçlı rahim filmi çektiren var mı?
birde ssk da çektirilir mi özel de mi ?
Acısı varmı çok korkuyorum ......ama herşeye katlanıcaz...
canm biz 3 kez test yaptrmstk 3 ündede malesef sıfır cıkmstı ama şimdi aradan 1 sene gecti bu aralar bitkiseller falan kullandk tekrar bi test yaptrcaz belki 1 senede biseyler degsmistir ins spermler gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?