Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar saat 3 te bir yattım daha 15dk önce kalktım gündüz uyumasıda bi güzelki sormayın yaaa ama başım agrımış...

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar... Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı makbul eylesin... Her duamda varsınız inşallah Allah bizlere de Anne Baba olmayı nasip eder bizi evlat hasretiyle ve evlatlarımızla imtihan etmez inşallah AMıNNN !!!!

SAYES ne güzel yazmışsın canım inşallah inşallah allahım kabul etsin dualarımızı...

kızlar kadir geceniz mübarek olsun allah bir dahaki kadir gecesine hepimizin kucagını doldursun hayırlı bebekler versin.

Rabbım hepınıze profılımdekı gıbı tatlı bır kız nasıp etsın...kızların tatlılıĞı baŞka oluyo ya....

hayırlı saglıklı olsun canım kız,erkek farketmez kız ayrı tatlı oglan ayrı allahım ikisindednde nasip etsin bizlere...

Allahım bu mübarek gecenin hürmetine isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar ver içinde bizlerede yarabbim Amin.

belgincim arabanız hayırlı olsun sağlıkla kazasız kullanmayı nasip etsin

SAYES ne güzel yazmışsın canım inşallah inşallah allahım kabul etsin dualarımızı...

canım eminim buradaki herkes / herkese her zaman dua ediyor ben inanıyorum... Allah çok büyük annem bugün hatim bitirdi bizim için herkes için dua etmiş hatim duasında allah ım kendisine çevrilen ellerimizi boş çevirmesin her gün her aklıma geldiğimde dualarımdasınız ben inanıyorum derdini veren Allah dermanını da verir ümit ettiklerimize bizi kavuştursun inşallah !!!

hayırlı kandiller kızlar
rabbim dualarınızı dualarımız kabul etsin inşallah
bacılar naptınız ben yokken anam bizim nette sorun çıktı bugün yeniden baglandı şimdide benim bilğ,isayarı birine verdik bi kaç gün daha giremicem inşallah ondan sonra aynen devam bensiz bu topiğin tadı olmaz kaydirigubbakcemile3 nede olsa eskilerdeniz dimi eeeeeeeee kızlar yeni gelenler hoşgeldiniza.s. buarada bizim tedavi galiba sonuna yaklaştı bakalım bu hafta herif gene gidicek bakalım ne dicek ona göre tedavi sonlancak inşallah bu sefer sperm bulunur hayırlısıyla
hadi bacılar arada gene girer bakarım
hepinize hayırlı kandiller

tesekkür ederim kader bu bilgiler için. Sigortaya gidip o belgeyi alayim türkiye'ye gitmeden önce.
Peki türkiyede sosyal sigortalardan nasil onaylatiyorsun testlere ve ilaçlara para ödememek için.

tesekkür ederim kader bu bilgiler için. Sigortaya gidip o belgeyi alayim türkiye'ye gitmeden önce.
Peki türkiyede sosyal sigortalardan nasil onaylatiyorsun testlere ve ilaçlara para ödememek için.

canim ordan aldigin kagidi turkiyede kaldiginiz yerdeki sosyal sigortalara goturuyorsun zaten her ulkenin ayri bolumu var orda o kagidi aliyorlar senden sana baska bir kagit veriyorlar ve o kagidin orginali sende kaliyor gitmek istedigin hastaneye veya ilac almak istediginde o kagidin fotokopisini veriyorsun bide kimligin fotokopisini. biz boyle yaptik canim hic bi sorun olmadi sonucda yurt disinda sigortaliyiz boyle yapinca turkiyedede geciyo biz her izine gidisimizde boyle yapiyoruz sizdede bi sorun olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…