Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klomeni kullanmadan önce esinin degerleri kaçti ?
Ben korkmaya basladim. Esimin FSH ve LH normaldi. Henüz klomen bitmedi kullanmaya halen devam ediyor az kaldi insallah bizimki normal olur.

klomen den önce herşey normaldi.mesala fsh 7 iydi ama şimdi 18 e çıktı.ginseng ve tribulus ta kullanmıştı.onların da mı etkisi oldu acaba? ne biliyim ya düzeltelim derken batırdık galiba herşeyi.sanırım haftaya çarşamba gidicez kaan beye.mail atmakla çözemicez bu işi.

belgin ve sevgi ciğim güzel haberlerine çok sevindim;KAAN hoca derse doğrudur arkadaşlar benim eşimede belkide normal çıkar demişti ve mucize gerçek olmuştu İnş sizlerde öyle olur kızlar ama biraz sabır işte ALLAH HERKESE NASİP EDER ANNE BABA OLMAYI

inşallah laremcim inşallah..allahım hepimizin yüzünü güldürsün sen nasılsın canım?

espoir ,umutolsun sagolun kızlar allahım hepimizin yüzünü güldürsün..hepiniz sagolun arkadaşlar ...

selam canım lütfen o güzel canını üzme. sana tavsiyem üniversite hastanelerinin kısırlık merkezi olanına başvurman nerede olduğunu bilmiyorum ama. öyle pahalı değil. bizim tedavimiz ankarada ve zaten %80 devlet karşılıyo. sadece ameliyatlara giren proflara 1 2 milyar veriyorsun tüp bebek ilaçlarını cebinden alıyorsun onuda faturalatıyorsun geri ödeniyo. unutma Allahım bu derdi verdiyse kapılarda açar. önemli olan eşinin tedaviyi doktora gitmeyi kabuletmesi birtek o değil. bazen nedendir erkekler saklıyo bu durumu.

belgincim çok sevindim canım. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. inşallah normal yolla çıkış olurda sende tez zamanda anne olursun canım.

mrb kızlar nasılsınız uzun zamAndır girmiyodm topiğe ne güzel haberler duydum nihancğm tebrık ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin canım.Belgin,sevgi sizler içinde sevindim işallah güzel haberleri yakın zamanda sizdende duyarz arkadaşlar..

Gelıncık ,tÜlay Çok sagolun arkadaŞlar allahım hepımızın yardımcısı olsun.sızler nasılsınız...

inşallah canım normal yolla çıkışta olur olmazsa bile micro tese de çıkması büyük bi umut bence.

Gelİncİk ,tÜlay Çok sagolun arkadaŞlar allahım hepİmİzİn yardımcısı olsun.sİzler nasılsınız...

amin canım inşallah. bende iyiyim belgincim eskisi fazla takılamıyorum topiğe ama sizlerin haberinide almadan yapamıyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

gelincik canım gel tabii yalnız bırakma bizlerii her zaman bu konuları konuşmamız gerekmiyorki birlikte olmamızda yeter canım...

ya arkadaşlar eşime bu gün arısütü başlıyacagız hazırlayan adam eşime günde 25 gr içmelisin demiş ama bunu nasıl ayarlayacagımı bilemiyorum ya küçük şurup içtiğimiz plastik kaşıklar varya sizce 25 gr edermi bem onun üzerine baktım 12ml yazıyordu onunla iki kaşık içerse 25 gr olurmu acaba bacılar yardım edin...

kızlar slm canlarım benim negüzel hepiniz benim ve belgin için güzel temennilerde bulunmuşsunuz buradaki arkadaşlık dosstluk çok başka birbirmizi hiç tanımıyoruz ama en özel duygularımız paylaşıyoruz sizleri görmesem tanmasamda hep kalbimdesiniz hepinizi seviyorum allah yardımcımız olsun

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gene kimse yok of gelin artık aşkolsun belgin sende yoksun bugün beni yalnız bıraktınız

sevgi dolu sizin problem neydi canım hormon değerleri nasıl çıktı inşallah en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın kız çoğul olacak sanırım Allah söyletti. biz sorunu bilmiyoruz pregnly kullanıyor eşim 1 ay kullanacak ondan sonra kontrole gideceğz. hayırlısı artık.

inşallah canım bzim problemde azo sayı 0 eşim iki ay önce microese oldu ve elengo hücre bulundu şuan hormonlardan fsh biraz düşük fsh:3.75 kaan hoca şuan klomen verdi eşim bir ay kullancak sonra tekrar test yapılacak

sevgicim geldim canım ama bu seferde sen yoksun.eşim arabayı yeniledi bugün ona bakıyodum pek ugrayamadım...sen napıyosun kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…