Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizim sosyal güvencemiz var ama fransada. Mecburen cebimizden çikaricaz 150 milyonu. Ne yapalim bebek için hersey yapilir.

sevgicim geldim canım ama bu seferde sen yoksun.eşim arabayı yeniledi bugün ona bakıyodum pek ugrayamadım...sen napıyosun kız...

hayırlı olsun canım arabanız. bizde dün ilk arabamızı aldık. çok mutluyum açıkcası. bu stresli günlerde bana çok iyi moral oldu.inşallah borcunuda aksatmadan öderiz.

belgin ve gelincik,arabalarınız hayırlı olsun rabbim kaza bela değil arkaya bir bebek koltuğu taktırmayı nasip etsin bu mübarek günlerde........

arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun bu güzel gecede'' iste kulum vereyim'' diyen yaradandan hayırlı ve sağlıklı evlatlar isteyelim dualarınıza beni katarsanız çoook mutlu olurum....

kedir geceniz mübarek olsun arkadaşlar allah tüm dualarınızı kabul etsin

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar bu gecede biribirimizi unutmayalım bol bol dua edelim. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

kandiliniz kutlu olsun kızlar allahım bugün ettiğiniz bütün dualarınızı kabul etsin..

gelincik sizinde yeni arabanız hayırlı ugurlu olsun allahım tekerine taş dolaştırmasın kazasız belasız inşalllah...

bizim sosyal güvencemiz var ama fransada. Mecburen cebimizden çikaricaz 150 milyonu. Ne yapalim bebek için hersey yapilir.

canim bizimde sigortamiz hollandada ama burdan giderken sigortadan bi kagit aliyorsun trde gecerli olmasi icin biz oyle yaptik o kagidida tr de sosyal sigortalardan onaylatiyorsun sonra o kagitla hastaneye gidiyorsun 150 muayene parasini veriyorsun ama testler icin ucret vermiyosun o kagit gecerli oluyo ayni kagitla ilaclarida alabiliyorsun canim biz oyle yaptik

Selam Arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar bu gecede yapılan dualarınız kabul olsun. Allah kucaklarınız hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...

Selam Arkadaşlar
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar bu gecede yapılan dualarınız kabul olsun. Allah kucaklarınız hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...

amin canım benim allahım hepimizin dualarını kabul etsin seninde kandilin mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…