Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlara çıksın rüyan. hiç gitme mevlüte daha iyi ister istemez üzüleceksin psikolojin alt üst olucak bide gelip kocana anlatıcan bide onunla tartışıcan yada onuda üzücen zor bu işler rabbim inş. bizlerede verir.

canm iyi dileklerin icin tsk ederim sanada cok gecmis olsun ins. dedigin gibi rahimlerimiz zarar görmemistir ama insan yinede korkuyo ama bizm durumumuzda olupta dogal gebe kalanlar cok war eslerimiz azo olmasa belki normal yolla olurdu ama kader işte herseyde wardır bi hayr canm senin esinin azo sebebi nedir????

canlar ben geldimmmmmmmmmmm
bugn umut tüp bebekte flzask, vck cemrem hep beraberdik...
çok güzel bi gün geçirdik
kocişin test sonucu 2-2,5 gibi belli oldu...
veeeeeeeeeeee her sahada 2-3 hareketli 4-5 hareketsiz sperm bulunmuş...
toplamda yaklaşık 100 bin sperm dondurulmuş
hade bakem halaya kızlarrrrr
canlar öyle mutluyum ki anlatamam
emre hoca hemen başlayabiliriz tedaviye dedi...
ancak biz ancak temmuzda yaptırabileceğimizi söyledik...
biz yinede temmuza kadar ara ara gelip test vermek istediğimizi söyledik...
daha iyi olur ama bu bile fazlasıyla yeter dedi
öyle işte canlar darısı hepinizin başına inş
rabbim sizlere daha fazlasını verir inş
biz şimdi cemremlerdeyiz...
bi saat sonra falan binicez...
yol boyu dua etmiştim dönüşte de dua edicem hepiniz için
öpüyorum sizleri güzel gönüllü dostlarım benim

canım benim çok ama çokkkk sevindim ne güzel bir haber diğer arkadaşlaıda merak eetim ne oldu acaba hadi bakalım gözlerin aydın inş bizde senin gibi seviniriz sana çok sevinidm maşaalllah nazar değmesin peki emre bey ilaç felan verdimi

baharcım çok çok sevindim arkadaşım allah hayırlısıyla bebegine de kavuşturur inşallah.rabbim böyle güzel günler görmeyi hepimize nasip etsin inşallah.sanki kendimin gibi çok çok mutlu oldum böyle durumlar hepimiz için umut kaynagı oluyo rabbim devamını getirmeyi nasip etsin inşaalllllllahhhh.

rüyan hayra çıksın inşallah canım üzme tatlı canını bu günler de geçecek inşallah.[/QUOTE]

hepinize teşekkür ederim kızlar.çok yakın bir arkadaşım olduğu için gitmek zorunda kaldım ve söylediklerinizde çıktı valla.hele hoca dua kısmında kimseyi imrendirme vs.. derken resmen başımı öne eğerek amin dedim.sadece ben vardım.herkes acıyo gibi hissediyorum yada ağır hastalıklı biri gibi.değişik bir duygu ya.inan anlatamam.gözlerim doldu şu an evdeyim ama başım çatlıyor

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin .

Son düzenleme:
maşallah ne güzel bi haber bu
kızlar haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allahım bize de nasip etsin binleri milyonları görmeyi

Bahar gozun aydin Allah devaminida getirsin insAllah senin adin cok sevindim haydi halaya kizlarrrrr

kızlar ins. darısı başımıza bahar gibi ins. bizim eslermzdede spermler çıkar ins. flzask ,cemre,ve vck neyaptilar acaba onlarda cok merak ediyorum hayrlsyla gelrelerde anlatsalar ins.onlarda hayrli haberlerle dönerler

ohhhhhhhh ne güzel haber eee belliydi o sonucu bekliyordum canım gözünüz aydın devamı ge4lir bebegini görürsün inşallah eeeee vck ve ötekilere ne dedi doktor onlarda yokmu bi haber inşallah onlarda sevindirici bişeyler duymuşlardır darısı burdaki bütün arkadaşlara.

hatırlatmak istedim kızlar.bende şimdi okuyup bitiricem inşallah

en güzel duyduğum haber bu benim için kötü geçen günlerde inan kendim olsa yine bu kadar sevinirdim allah hepimize devamını getirsin
rabbim bu güzel duyguyu tüm buradaki arkadaşlarımızada tattırsın kim ne güzel bir duygudur

Slm arkadaşlarr
biz bugün arkadaşlarla umuttaydıkk ve çok güzel bi gün geçirdikk
Emre beye muayene oldu eşimm
bizden hormon testleri ve ultrason istedii
haftaiçi yaptıracağız onları artık
sonuçlara göre 3. defa tese olup olamıycağına karar vericek
ilk tesede çıkmış olması iyi dedii
ama sonuçları görmeden bişey diyemem dedii
bakalım hayırlısı artık bende haberler bu kadar şimdilik
baharın eşinde bir sürü spremler bulundu vee biz çook sevindikk
canım benim yaa
yakından gördüğm içinde arkadaşları çook mutlu oldummm
baharcımm gelsinde şöyle bi halay şekelimmm dimi amaaa kızlarrr

çok sevindim canım...darısı başımıza.bizde mayıs sonu gibi umuta görüşmeye gitcez inşlh bizde hayırlı haberler alırız sizin gibi...

cevabın için teşekkürler denizbulut biz şimdiye kadar hiç hormon testi yaptırmamıştık o yüzden teseden önceki değerleri bilmiyoruz şu anda değerleri çok yüksek benoyüzden kaan hocaya kızıyorum belkide öncedende yüksekti ozaman hormonları iğneyle yükseltmeye çalışmanın bir mantığı yok valla iki gündür ne yapacağımı bilmez bir haldeyim üzüntüden midem okadar şiddetli ağrıyor ki yataktan kalkamıyorum bu gün mecburen kalktım sınavım vardı

ay baharım maşallah maşallah cok sevindim gözün aydın bebiş haberlerini vereceğin günlerde gelecek inşallah cok az kaldı.

canım tahliller iyi çıkarda herşey yolunda gider inşallah.sonrada gelsin bebişler
vck ve cemrem sizinle değilmiydi onlar ne yaptı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…