Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar hepinize günaydın
umarım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz
biz umuta geldik beklemedeyiz
kocişin randevusu 11de benimki 13de...
inş dönüşüm muhteşem olur
dualarınızı bekliyorum kızlar...
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

baharcım hayırlı haberlerle dönün inşallah...kalbimiz dualarımız sizinle...inşallah saat 11den sonra yüzünde kocaman bir gülümseme olur..

günaydın canım ooohhh maşallah istanbuldasınız demek
güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallah canım herşey gönlünüzce olsun.
kızlarla da bizim yerimize de buluşun bakalım.

günaydın hazalcım evet kapalı bugün hava
Allah sevincini artırsın canım ne güzel kocişinle güzel bi akşam geçirirsiniz
sana da iyi hafta sonları canım

baharcım hadi inşallah müjdeli haberlerle dön ne konuştunuz anlat hemennn bekliyoruz canım iyi geçmesi dileklerimle öpüyorum canım.

günaydın hazalcım evet kapalı bugün hava
Allah sevincini artırsın canım ne güzel kocişinle güzel bi akşam geçirirsiniz
sana da iyi hafta sonları canım

saol nursencim.valla bana ilaç gibi geldi bu haber.eşim vardiyalı çalıştığından ve bazen bitmek bilmeyen mesailerinden dolayı görüşmemiz çok az oluyor.bende çalışıyorum bide:) zor yani..umarım güzel bi akşam olur depresyonum azmazsa:):) bi yerlerde durumumuzu hatırlatcak bişeyler olmazsa inşallah....hepimiz mutlu ve güzel bi hafta sonu geçirelim inşallah...

canım istanbula hoşgeldiniz şansınıza hava pek güzel değil ama inş çok haberlerle evinize dönersiniz ve bizlerde olursunuz umut bakın muhakak herşeyi yazın biz heyecanla sizleri bekliyoruz canım benim rabbim hepimizin eşlerine şifa versin

Merhaba günaydın arkadaşlar
baharcığım
flaskcığım ve vck cığım inşlh yüzünüz gülerek mutlu sevinçli
müjdeli haberle dönersiniz bizlerinde umutları yeniden yeşerir
rabbim hepinizin yanında ve yardımında olsun inşlh
haberlerinizi bekliyoruz....

Kızlar 2 gün once doktora gitmiştik aklımızda sorular vardı mikroteseyi lokal anestezi ile yapacakmış urologdsnds doktoru..gerek yok anesteziye lokal olsa yeterli dedi... Genetik testi sonucunu bekliyoruz adetim birkaç güne gelecek salı gunu ariycam belki çıktıysa hemen tedaviye başlayalım diye

kızlar,rüyamda bir tüp bebek merkezindeyim ama neresi olduğunu hatırlayamıyorum.ücretsiz tedavi için birilerini seçeceklermiş. ben kaybediyorum o arada doktor geliyor ben ağlamaya başlıyorum kaybettim diye.doktor sarılıyor ve üzülme diyor.ben doktora yine soracaklar nefret ediyorum insanlardan diyorum.doktor kaybetsen de ben yapıcam tedavini hazırlayın bayanı diyor. yanımda kimsem yok ve haber vermeyin diye yalvarıyorum. nasıl olsa olmayacak diyorum.ağlayarak uyandım bugün arkadaşımın bebek mevlütü var.
günümün nasıl geçeceğinin habercisi galiba.

bahar,vck ve flzask

canlarim dualarim sizlerle, rabbim umutlariniza nail, korktuklarinizdan emin eylesin sizleri insallah.

neden canım rahimdeki sorun neydi tm olarak yazarmısın

canm rahim filmimde dogustan rahimimde sekil bozuklugu çıktı yani rahimim kalp şeklindeymiş ameliyatla düzelttiler eşimde azoya tüp bebek yapcagmz icin ameliyat olmam gerekiyodu oldum şu anda hersey normal hamile kalabilirsin dediler ama ben yinede korkuyorum ameliyat gecirdgm icin ya tutmazsa diye (((

canm in testlerinz temiz çıkar tedawinizde hayırlısıyla olur ins iyi sonuclar alırsınız

canım hayatımızı hep bu olaya odaklı yaşadığımız için bu tarz rüyalar görmemiz çok normal.bende görüyorum sürekli.bugün allah yardımcın olsun.ben daha çocuk yüzü görmeye pek hazır değilim.23 gün oldu öğreneli.ama ne zaman çocuk görsem fena oluyorum.istersen mevlüde gitme..sonra moralinin daha iyi olduğu bigün gidersin...kib.allaha emanet ol

evet canım eşlerin ikisi de çalıştı mı hele de vardiyalı oldu mu biri işe gider biri işten gelir
keyfini çıkarın canım birlikte geçireceğiniz zamanın
insan bebek görünce özeniyo elbet ve de üzülüyo ama bu duruma alışmak lazım yoksa hayat yaşanmaz ki
bu imtihanımız elbet son bulacak ve bizler de anne baba olacağız.

rüyan hayra çıksın inşallah canım üzme tatlı canını bu günler de geçecek inşallah.

cnm aynı kaderi yaşıyoruz geçmiş olsun sanada.benim rahmi düzeltmediler yapışıklık varmış onu açtılar.eşimde azolu bendede yumurta azlığı var.rahmimiz zarar görmemiştir bence iyi düşün iyi olsun onlar zaten bozuk rahmi düzeltiyolar eskisinden daha iyidir umarım Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…