Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlarım nasılsınız ?çokmu heyecanlısınız ben heyecanlıyım ve mutluyum .kızlar sabah benimde telefonum çaldı fakat açana kadar kapandı numara garip geldi bende aramadım acaba bu numaradanmı aradılar sizide 359877704578

slm cnm
heyecan olmazmı cnmm hemde nasılll
yok cnm arayan o numara değill
başı 35 le başlayan no ları geri arama zatenn

cnm bu numara çok haneli sanırım eğer fazla yazmadıysan bu numaralar kont şebekesiymiş banada cağrı gelmişti eşim sakın açma dedi sende aynı böyle 359 diye baslıyodu sildim tam numara yok ama bu aynı numara olabilir açma bence

slm cnm
heyecan olmazmı cnmm hemde nasılll
yok cnm arayan o numara değill
başı 35 le başlayan no ları geri arama zatenn

mrb sizde yarınmı gidiyosunuz rabbim hayırlara vesile etsin inş güzel haberler alırız sizden de nasıl ki baharın gelişiyle tüm doğa canlandı her yer cıvıl cıvıl rabbim tüm burdaki arkadaşlarında muradını versin burasıda cıvıl cıvıl olsun inş dualarımız siznle

iyi akşamlar tatlım...
allah razı olsun canım benim çok saol
rabbim bana ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin inş

ne güzel buluşacaksınız.bol bol fotoğraf bekliyoruz sizden.Hepiniz güzel haberlerle dönün İnş. Rabbim emeklerinizin mükafatını versin.heyecanla bekliycez güzel haberlerinizi.

ne güzel buluşacaksınız.bol bol fotoğraf bekliyoruz sizden.Hepiniz güzel haberlerle dönün İnş. Rabbim emeklerinizin mükafatını versin.heyecanla bekliycez güzel haberlerinizi.

uyku sersemi istambul yazmışım düzeltemedimde :)

Son düzenleme:
canlar ben çıkıyorum hazırlanmamız gerekiyor artık yavaştan
dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
inş güzel haberler vericem hepinize
sizi çok seviyorum öpüyorummmmmm en kocamanından

bizde öpüyoruz canım.Allaha emanet olun.Allah yardımcınız olsun. ay pc ye su dökesim geldi çabuk dönün diye

Evt cnm bizde yarın gidiyoruz inş. güzel haberler alırız cnm
rabbim hepimizin muradını versin inş..

Hayırlı yolculuklar canım benimmm
görüşmek üzere

yarın istanbulda buluşucak arkadaşlar var galiba..hepiniz hayırlı haberlerle dönün inşallah..hepiniz bize umut olun inşallah..rabbim gönlünüzde yatanı nasip etsin kızlar size..rabbim yanınızda olsun...sonuç her ne olursa olsun hayatın güzel olduğunu unutmayın...kalbimiz ve dualarımız sizinle...

canım nursencim dediğin gibi o kadar abartıyolar ki bende korktum ama sizler böyle anlatınca rahatladım bende iyi ki varsınız
sen de iyiki varsın canım benim

canım sende mi bursalısın çok sevindim.Sen hangi hastanede yaptırdın rahim filmi için?
evet canım bursalı var bayağı topikte ben özel hayat hastanesinde yaptırdım canım 250 tl ye ama önceden doktorun kendisinden randevu alman gerekiyo ve muayene ücreti falan git gel derken 300 ü buluyo yani
hoşgeldin aramıza arkadaşım 16 yıl epey uzun bir süre Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah.Umut bitmişse herşey bitmiş demektir umudunuzu lütfen yitirmeyin veren de alan da Allah değil mi! Bizleri yoktan vareden O değil mi! O dilerse buna hiç birşey engel olamaz.Böyle düşünürseniz umudunuz yeşillenecektir diye düşünüyorum.
hoşgeldin canım ne güzel olmuş ailenin yanına gitmen moral olmuştur senin için
sizin tedaviniz şimdiden hayırlı olsun canım dualarım sen ve bütün arkadaşlarımla.

kız seni bulgaristandan aramışlar bulgaristanın kodu o +359 diye başlar para kopartmaya çalışan adiler var ya işte onlar çaldırıp kapatıyolar hiç geri dönme sakın.

günaydınn kader arkadaşlarım benim...

bursada yağmurlu kapalı ama sıcak bi hava var:):) gri bir hava olmasına rağmen bugün içim sevinç dolu..eşim bu gece mesaiye gitmiycekmiş.o kadar sevindimki anlatamam..bu akşam için binlerce plan oluştu kafamda.evde sinema partisi vermek veya dışarı çıkıp eğlenmek arasında kararsız kaldım:):)günün ilerleyen saatlerinde bakcam artık durumuma göre...hepinize iyi mutlu ve güzel haftasonları..canlarım benim..

günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı okuyorum hep takipteyim.tedaviye başlıcak arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.arkadaşlar benim bi sorum olacak benim eşim önümüzdeki hafta microtese olacak ben ondan daha çok heyecanlıyım ve korkmaya başladım eşi microtese olan arkadaşlar bi anlatabilirmi bana ameliyat tam anestezi ile oluyo dimi nekadar sürüyo ve çok agrılı oluyomu lütfen kızlar buna ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…