slm kızlar ben geldim
nasılsınız bugünnnn ??
Hayatım çok geçmiş olsun.Buarada çok sevindim spermleriniz birsürü olmuş:))İnşaallahh bebeklerinide kutlucaz canım.seni çok öpüyorum
Allah razı olsun canım.bende giremedim topike ama cumartesi hp aklımdaydın.
şimdi girmişlerdir şimdi çıkmmışşlardır falan dye...,,
neyseki sonuca çoook sevindimmmmm..
allah mutlulugunu daim etsin...
ben haftaya ne güzel bir haberle başladımmmm.... süpersin baharcım..rabbim sonunu görmeyide nasip etsin..bebeklerini de kucağına alırsın inşallah..çok sevindim haydi halaya
günaydn kızlarr umut tüp bebekten randövü aldm yarn emre beye gidiyoruz cok heycanlıyım lütfen dua edin bana
kız bahar aşkolsun sana haberlerin engüzelini yazmadın dün akşam bana.maaşallah sübhanallah.bunegüzel bir haber böyle.çok azimlisin,elinden gelen herşeyi yapıyorsun hem allah katında hem de eşin için.rabbim karşılığınıda veriyor inş.daha güzel haberlerini almak ümidiyle.çooooooook tebrik ediyorum.muck.
arkadaşlar merhaba nasılsınız ben iyiyim topiğe 2 gündür giremedim şimdide işlerimi azaltıp koşturarak geldim
geçmişi çok merak ediyorum baharlarda 100 bin sperm çıkmış allahım şükürler olsun darısı bizlerin başına inşl bi okuyyayım ben geçmişte kızlar neler yaşamışlar ne gibi gelişmeler var hepinizi öpüyorum...
cnm beniiimm hadi gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla anne olmayı ve bebeğini kucağına almayıda nasip etsin sizin darınız benim ve burdaki bütün arkadaşların başına olsun inşlh cnm inşlh emekleriniz yer bulur halayı kaçırdım içimde kalmasın bende çekeyim bi halay:)))
bahar mrb. gözün aydın
eşine nasıl bir tedavi uyguladınız anlatır mısın?
günaydn kızlarr umut tüp bebekten randövü aldm yarn emre beye gidiyoruz cok heycanlıyım lütfen dua edin bana
cnm inşlh sizdede binlerce milyonlarca sperm çıkar sizin içinde olumsuz birşey söylememiş önceden spermin çıkması sizin avantaj sizinde testleriniz olumlu
yönde çıkar inşlh burda sizinde halayınızı ve sırayla hepimizin halayını çekeriz cnm....
anemon------------------------------------------------165=okudu
aruna--------------------------------------------------165=okudu
bahar--------------------------------------------------164=okudu
bangi--------------------------------------------------165=okudu
bursa--------------------------------------------------165=okudu
cemrem------------------------------------------------165=okudu
çiçek---------------------------------------------------165=okudu
denizbulut-------------------------------------------165=okudu
enfall-------------------------------------------------165=okudu
eseslim-----------------------------------------------165=okudu
esma---------------------------------------------------165=okudu
esma16------------------------------------------------164=okudu
flzask------------------------------------------------164=okudu
gunslinger------------------------------------------164=okudu
hasret------------------------------------------------164=okudu
hep-----------------------------------------------------164=okudu
hmtnzl------------------------------------------------164=okudu
mavimenekşe-----------------------------------------164=okudu
mercan------------------------------------------------164=okudu
oknk---------------------------------------------------165=okudu
selmacan---------------------------------------------164=okudu
seval--------------------------------------------------164=okudu
vck----------------------------------------------------165=okudu
yeşil--------------------------------------------------165=okudu
zaman-------------------------------------------------165=okudu
zambak-----------------------------------------------165=okudu
zcu----------------------------------------------------165=okudu
hz. Peygamberimiz muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, kuran-ı kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… amin…
bende iyiym canm sagol yarn 1:30 da randwumz ins iyi gecer tbiki geldgmde yazarm burdan herseyi walla bende burdaki arkadaslardan etkilenip emre beye gitmeye karar werdm snde kalbin nereye diyosa oraya yönel canm ins test sonuclarnzda iyi ckar canm facem esimin adına kaytlı ama ortak kullanıyoruz genelde ben kullaniynrum
canım bende meskende oturuyorum yakınız yani.devlete çekilmiyo yani o zaman özel olabilir ...yaşım 28
biliyorum caanım...
emin ol bu yazdıjlarını bende düşünüyorum.
öyle olmasa zaten kafayı falan yerim heralde..
eşimde öyle tabiki...
Allah daha büyük dert vermesin.
dert verip drman aratmasın.
hamdolsun bu günümüze..
limizde olanların değilde olmayanların yokklugunu çektirmesin hiçbirimize..
ah canımmm..
teşekkür ederim.
ben zaten ağlamaya gayet müsaitim..
ama ağladıktan sonra başım çok ağrıyo.
kendimi bazen o yüzzden sıkıyorum.
ama yazdıklarından sonra birazcık ağladım
eşim geldi öğlen arkadaşın hamile olduğunnu söyledim.
ama gayet mutlu bi şeklde..
bu sefer onun canı sıkıldı sanki.
ya da benöyle issettim.
şebeklik yapayım dedim kızdı falan...
o da etkileniyor napsın aşkımm...
Allah onun yüzünü hem bu dünyada hem öbür dünyada güldürsün..
ben'li veya ben'siz...
hazalcım Allah herşeyin sabrını veriyor..
Allah hepimize sabır,cesaret versin..
dualarımızı kabul etsin..
canııım ben bu ay tedaviye başlıyorum eşimde sperm bulundu doktor adetinin ilk üç gün içersinde gel dedi şimdi ben gidince nolucak adetliyim napıcak nasıl olucak sana zahmet olmazsa adım adım anlatabilrmisin ,
Ne güzel eşinizden sperm bulundu dondurulmuştur sanıyorumki bulunan spermler.Adetin 2 veya 3 günü fark etmez tedaviye başlanacak.İlk ignelerinizi ogün olacaksınız.Daha sonra size anlatıldıgı dozlarda dikkatli şekilde uygulayacaksınız.Büyük bir ihtimal adetinizin 7 günü tekrar ultrason muaynesi için hastaneye çagıracaklar sizi.erşey yolundaysa birkez daha çagırıp ultrasonla bakılır.Yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse 17 18 mm oldugunda çatlatma ignesi yapılacak.(bunun yapacagınız saat cok önemli.)35,5 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılacak.Biz genel anestezi altında yapıyoruz.Agrısız olsun diye.Yumurtalar alındıktan sonra eşinizin spermıyle dollenme işlemı uygulanacak.Ertesi gün döllenip döllenmedi belli olacak.Daha sonra 2 ila 5 gün arasında embriyo kalıtesine göre transfer yapılır.
Gelincik canım hoşgeldin nasılsın bebişlerde iyidir inşallah canım bizde tedaviye başlıycaz ama çok korkuyorum benim içinde dua et inşallah hamilelerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?