Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sizin ilk amaeliyatta sperm çıkmşıtı değilmi.bizimde ilk tedavimiz olacak çok korkuyorum aynı zamanda mutlu ve umutluyum kısmet artık rabbim inşallah banada bebişimiz tez elden gönderir.canım bir şey sorucam senin eşinin sperm testinde yuvarlak hücre vs. çıkıyormuydu.birde meni miktarı ne kadar çıkıyordu hatırlıyormusun.canım senin için jklm için cansuyum için aklıma gelen bütün genetik azolular için ayrı ayrı dua ediyorum sizler benim umudmu arttırıyorsunuz.inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerinize kavuşursunuz

çok şükür canım kesildi kanamam ama korku sürüyor tabi eskisinden daha dikkatliyim... dua etmez olurmuyum ediyorum tabiki canım sizlerle kader ortağıyız inşallah sizlerinde güzel haberlerini paylaşacaz burda o yüzden sizlerden ayrılamıyorum birinizin hayırlı haberlerini alırım diye...

sağol baharcım durdu inşallah kanamam...o yüzden iki gündür topikteyim :) seninde güzel haberlerini okudum çok sevindim canım 100 bin sperm maşallah çok iyi ulun bey gerçekten cana yakın ve çok tecrübeli bi doktor umarım size şans getirir içinin rahat bi şekilde merkezden ayrılman çok önemli canım...temmuza da az kaldı güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum...çok öptüm cnım...

datlum ne yaptın amelıyat olayını konustun mu

evet canım ilk ameliyatta çıkmıştı 2008 yılında ameliyat oldu eşim artan spermlerimizin 4 tüp olarak donduruldu diğer tedavilerim dondurulmuş spermlerle oldu... her tedavide bir tüp spermimiz çözüldü... eşimin meni miktarı normal çıkıtığını biliyorum ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum... yapılan spermogramlarda hiç bişey çıkmamıştı hep 0 dı... inşallah sizde de bulunacak canım sonuçta yuvarlak hücre felan çıkıyor... zor biliyorum ama stres yapmamaya çalışın sonucu değiştirmek elimizde değil biliyosun canım...Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...

cnm ii olamna sevindim tatlım yeğenlerimize ii bak heeeeeee
şaka kızzzz sen bakmazmısın onlara:13:

yok canım henüz konuşmadık
aman geç olsun güç olmasın daha söylersin gız zamana yay
ya sabır çek rahatla

iyi akşamlar canlar ben geldimm
nasılsınız özledim sizi bugün pek sohbet edemedik

Baharcımmm nerdesinnn
elektriklermi giddi yinee

bitanemmmmmmm sesini duydum geldim bak hemen
yok tatlım yaa elektirikler gitmedi bugün uykucu şirin modundaydım
kociş evdeydi bugün pcde işi vardı...
bende 4,5 da bi yattım 8de kalktım
sonrada kafam kazan gibi oldu tabi :111:
yemekti oydu buydu derken bu saat oldu...
sen nasılsın bitanem benim

saol bitanem bizim içinde çok büyük süpriz oldu
rabbim yüzümüze güldü...
gerçekten hem ulun hocadan hem emre hocadan çok memnun kaldık...
hemşireler sekreterler hepsi çok güleryüzlü...
inş bu memnuniyetimiz bebişlerimize kavuşana kadar devam eder
valla bende heyecanla bekliyorum temmuzu...
inş size güzel haberlerimi vermek nasip olur
seninde iyi olmana sevindim canım...
kendini iyi hisseder hissetmez yanımıza koştun bitanesin sen yaa

cnm ii olamna sevindim tatlım yeğenlerimize ii bak heeeeeee
şaka kızzzz sen bakmazmısın onlara:13:

aman geç olsun güç olmasın daha söylersin gız zamana yay
ya sabır çek rahatla

SAĞOL CANIM TAVSİYEN İÇİN YA SABIR ÇEKMELİYİM HAKLISIN KOCİŞTE BENİ SİNİRLENDİRİYOR ŞU SİGARA İLLETİNDEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇİREMEDİM.BENDE KONUŞMUYORUM ONUNLA SABAH GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ SİGARAYA KOŞUYOR SABAH SİGARA PAKETİNİN İÇİNİ BOŞALLATIM CEBİNDEKİ PARASINIDA SADCE YETECEK KADAR BIRAKTIM KARTLARINA ZATEN EL KOYDUM YANİ KÖŞEYE SIKŞTIRIYORUM AZ ÖNCE BENDEN SİGARA İSTİYORDU VERMEDİM EVİ İSTEDİĞİN KADAR DAĞITA BİLİRSİN KAVGADA EDEBİLİRSİN NE İSTERSEN ONU YAP AMA SANA VERMİYCEM DEDİM AMA NE OLDU ANNESİNE GİTTİ ORDA İÇTİ GELDİ BİRDE OĞLUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ DİYORLARBENDE OĞLUNU ONA SORMADAN AMELİYAT ETTİREYİMDE GÖRSÜN

ben çıkıyorum kızlar hayırlı geceler hepinize... uyku moduna girmeye başladım yarın görüşürüz inşallah...

vallaha ii yaparsın o yok dıyo oğlunu düşünüyo ya sigara niye içiriyo
sende habersizce ameliyat etttirirsin ohhh yap kızz
yoksa sen sinir küpü olacaksın

cannm mrb hamilelegn hayrlı olsun rabbim kucagna almayi nasip etsin senin esinin azo sebebi neydi???????

Ayyy sesimi duydun sanki gerçektenn canımm
hemen geldinn
ohh maaşallah sana uykucu şirinmi oldun sen
bende annemlerdeyim cnm
bende bugün temzilikle uğraştımm burda
yarında hastaneye gidiyoruz sabahtan umuta hormonlar için
sonrada medikalpark hast. ultrason için saat 11 randevu aldımm
öyle işte bitanemmmm

canım sağol cevap verdiğin için seni çok yormayayım bebişlerimizi yorma bizim umudumuz ve mucizelerimizdirler.inşallah canım bende senin gibi bu mutluluğu yaşarım bu günlerim sadece anı olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…