- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım hoşbulduk uzun aradan sonra denk geldik... Iyiyim çok şükür canım bebişlerde iyi teyzesi inşallah....canım aynı korkuları bende yaşadım bugünlere gelene kadar 4 tedavi geçirdim bi tedavim iptal oldu zor günlerdi ama şimdi geçti hepsini unutuyorsun geleceğe bakıyorsun inşallah sende bu zorlu günleri atlatacaksın canım inancını kaybetme hayırlısıyla spermleriniz bulunsun gerisi gelecektir.her zaman dua ediyorum sizler için canım inşallah etmeye devam edecem...sende bizim için dua et canım çok öpüyorum seni
cnm ben bahardan ogrenınce sana yazdım gecmıs sayfalarda
rabbım kalp atısını,cinsiyetini üğrenmeyi ve kucagına sag salım almayı da nasıp etsın
cnm ne olur bizleri unutma bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
cnm bizi bilgilendirmen çok guzel
ohhhhhhhhhh allha sükür ki kanaman kesilmiş allh bı daha göstermesin
ayyy cinsiyeti ne acaba 2 kız mı 2mii?
yoksa 11 mı ? eli ayagı düzgün saglıklı gelsin
cnm sende bizlere dua et olur mu
kanamanın durmasına çok sevindim canım...
inş bundan sonrasını daha rahat geçirirsin
hadi bakalım demek cinsiyetler belli olacak
inş gönlünden geçtiği gibi olur sağlıklı sıhatli bebişlerini alırsın kucağına
canım sizin ilk amaeliyatta sperm çıkmşıtı değilmi.bizimde ilk tedavimiz olacak çok korkuyorum aynı zamanda mutlu ve umutluyum kısmet artık rabbim inşallah banada bebişimiz tez elden gönderir.canım bir şey sorucam senin eşinin sperm testinde yuvarlak hücre vs. çıkıyormuydu.birde meni miktarı ne kadar çıkıyordu hatırlıyormusun.canım senin için jklm için cansuyum için aklıma gelen bütün genetik azolular için ayrı ayrı dua ediyorum sizler benim umudmu arttırıyorsunuz.inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerinize kavuşursunuz
canım sizin ilk amaeliyatta sperm çıkmşıtı değilmi.bizimde ilk tedavimiz olacak çok korkuyorum aynı zamanda mutlu ve umutluyum kısmet artık rabbim inşallah banada bebişimiz tez elden gönderir.canım bir şey sorucam senin eşinin sperm testinde yuvarlak hücre vs. çıkıyormuydu.birde meni miktarı ne kadar çıkıyordu hatırlıyormusun.canım senin için jklm için cansuyum için aklıma gelen bütün genetik azolular için ayrı ayrı dua ediyorum sizler benim umudmu arttırıyorsunuz.inşallah sağlıkla sıhhatle bebişlerinize kavuşursunuz
datlum ne yaptın amelıyat olayını konustun mu
cnm ii olamna sevindim tatlım yeğenlerimize ii bak heeeeeeecanım hoşbulduk uzun aradan sonra denk geldik... iyiyim çok şükür canım bebişlerde iyi teyzesi inşallah....canım aynı korkuları bende yaşadım bugünlere gelene kadar 4 tedavi geçirdim bi tedavim iptal oldu zor günlerdi ama şimdi geçti hepsini unutuyorsun geleceğe bakıyorsun inşallah sende bu zorlu günleri atlatacaksın canım inancını kaybetme hayırlısıyla spermleriniz bulunsun gerisi gelecektir.her zaman dua ediyorum sizler için canım inşallah etmeye devam edecem...sende bizim için dua et canım çok öpüyorum seni
aman geç olsun güç olmasın daha söylersin gız zamana yayyok canım henüz konuşmadık
Baharcımmm nerdesinnn
elektriklermi giddi yinee
sağol baharcım durdu inşallah kanamam...o yüzden iki gündür topikteyim :) seninde güzel haberlerini okudum çok sevindim canım 100 bin sperm maşallah çok iyi ulun bey gerçekten cana yakın ve çok tecrübeli bi doktor umarım size şans getirir içinin rahat bi şekilde merkezden ayrılman çok önemli canım...temmuza da az kaldı güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyorum...çok öptüm cnım...
cnm ii olamna sevindim tatlım yeğenlerimize ii bak heeeeeee
şaka kızzzz sen bakmazmısın onlara:13:
aman geç olsun güç olmasın daha söylersin gız zamana yay
ya sabır çek rahatla
SAĞOL CANIM TAVSİYEN İÇİN YA SABIR ÇEKMELİYİM HAKLISIN KOCİŞTE BENİ SİNİRLENDİRİYOR ŞU SİGARA İLLETİNDEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇİREMEDİM.BENDE KONUŞMUYORUM ONUNLA SABAH GÖZÜNÜ AÇAR AÇMAZ SİGARAYA KOŞUYOR SABAH SİGARA PAKETİNİN İÇİNİ BOŞALLATIM CEBİNDEKİ PARASINIDA SADCE YETECEK KADAR BIRAKTIM KARTLARINA ZATEN EL KOYDUM YANİ KÖŞEYE SIKŞTIRIYORUM AZ ÖNCE BENDEN SİGARA İSTİYORDU VERMEDİM EVİ İSTEDİĞİN KADAR DAĞITA BİLİRSİN KAVGADA EDEBİLİRSİN NE İSTERSEN ONU YAP AMA SANAVERMİYCEM DEDİM AMA NE OLDU ANNESİNE GİTTİ ORDA İÇTİ GELDİ BİRDE OĞLUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ DİYORLAR BENDE OĞLUNU ONA SORMADAN AMELİYAT ETTİREYİMDE GÖRSÜN
bitanemmmmmmm sesini duydum geldim bak hemen
yok tatlım yaa elektirikler gitmedi bugün uykucu şirin modundaydım
kociş evdeydi bugün pcde işi vardı...
bende 4,5 da bi yattım 8de kalktım
sonrada kafam kazan gibi oldu tabi :111:
yemekti oydu buydu derken bu saat oldu...
sen nasılsın bitanem benim
evet canım ilk ameliyatta çıkmıştı 2008 yılında ameliyat oldu eşim artan spermlerimizin 4 tüp olarak donduruldu diğer tedavilerim dondurulmuş spermlerle oldu... Her tedavide bir tüp spermimiz çözüldü... Eşimin meni miktarı normal çıkıtığını biliyorum ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum... Yapılan spermogramlarda hiç bişey çıkmamıştı hep 0 dı... Inşallah sizde de bulunacak canım sonuçta yuvarlak hücre felan çıkıyor... Zor biliyorum ama stres yapmamaya çalışın sonucu değiştirmek elimizde değil biliyosun canım...rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?