Yokk cnm dakikalar yetmiyoo bizee
inş. canımcım sağollll
ay bakmayım dimi iyice kafam karışmasınn
ayy ne yapıyonda kırıyonn süpürgenin sapını cnm
yaa kalp kapakçığı çürümüşş kayınpederin allah şifa versinn
ben annemdeydim cnm dün giddim
evi filan temziledimm yemek yaptımm eşmi oraya geldi akşamm
sabahta hastanelere giddik sonrada kendi evime geldimmm tatlımm
öyle işte benim hayat koşuşturma hepppp
ne yapalım allah beterinden korusunn
bakma bitanem moralin bozulur daha çok.
sorma canım ya hor kllanıyorum güç denemesi yapıyorum üzerine
geçenlerde yine kırmıtım götürdüm yaptırmaya.
adama dedimki ya bu nasıl kırılıyo nekadar dandik böyle.
adamda tek kıran sizsiniz abla şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi demezmi utancımdan yerin dibine girdim.
şimdi bugün yine yaptırmaya gidicem adam artık pes diycek yani
evet sağol canım ya kalp kapakcığı birinci drecede çürümüş yani öyle demil doktor.
sorma tatlım aynen hep koşuşturmaca.
rabbim sağlık versinde olsun koşuşturmaca olsun.
bitanem ben kaçtım kendine çok iyi bak.
sakın üzülme strese sokma kendini inşallah önemli bişey yoktur.
dikkat et kendine öpüldün
Cervancığım merhaba cnm nasılsın
özlettin kendini bayaadır gelmiyorsun topiğe
eşin nasıl şimdi daha iyimi
artık testislerde problem yok değilmi
benim eşimde 2 aydır ovitrelle kullanıyor cnm
bugün gece 14.iğnesini vurunacak kısmetse yarında sperm testi yaptıracak
aradım seni bi kaç sefer ama telafonun kapalıydı
herşey daha iyi olacak inşlh cnm benim umudunu hiç yitirme
senden farklı bi durumda değilim ama inanıyorum birgün mutlaka olacak yavrularımız inan buna...
şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr
:) gidiyorum vckçım şu anda yoldaym tlefondan giriyorum
Ay çok sevindim görüşmenin iyi geçmesinee
inş.. sprem çıkarda dondururlarr cnm
merakla bekliyorummm
rabbim yardım etsinn
Birkaç yere gidip fikir aldık evet gittiklerimizden biride Emre beydi. Bizi rahatlatacak şekilde konuştu evet ama benim kafamdaki sorular bitmek bilmiyor. Hergün araştırdıkça yeni bir şey karşıma çıkıyor. Nasıl yapmalı nerden başlamalı? Bizim ilk deneyimimiz olacak ve bunu defalarca deneyecek madi olanaklarımız yok. Bu kendi çabamla oldurabileceğim bir şey değil tabiki. ben yapamam sonuçta herşey Allahın takdiri. fakat ben aklımda aa şunuda yapsaydım gibi birşey kalsın istemiyorum o yüzden titizleniyorum. Bazı arkadaşlar bitkisel birşeyler kullanıyor bizde mi başlasak bilmiyorum. Aslında hemen tedaviye başlayacaktık. Benim araştırdıkça kafam dahada karıştığı için biraz daha bekleme kararı aldık eşimle. Birde orda eşime "sizlik bir durum yok siz sadece sperm bulunana kadar bizimlesiniz sonra sizinle işimiz bitiyor. Eşinize iyi bakın herşey onda bitiyor " falan diye sizin omuzunuza ağır bir yükü bindiriyorlar. Sperm çıkıpta sizde tutmazsa. Hadi bakalım sanki başarısızlık sizin gibi bir durum çıkıyor ortaya. offf offff
anladım canım bende ne fenayım hemen hesap soruyorum öyleyse emre beyin yanından çıkar çıkmaz bize haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin komşucuğum
sagol canım ya şimdi bende muayne olcam onu bekliyorm off sperm sonucunu beklemek çooook zooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nurdah cım senmi emre beye gidiyorsun karıştırdım vck senmi bugün sonuç almaya gidiyordun kız karıştırdım canım ama sonuçları dönüşte yazın tamammı kızlar müsait bir zamanda birgün buluşalım
evt cnm zordur beklemekk
inş. güzel haberler alırsınızz
ayy baharcım ogün nasıll bekledii heyecanlandııı
ama beklediklerine değdii
inş. sizdede güzel sonuçlar çıkarrr
kızlar bilgisi olan varsa lütfen cevap verin..
kaan hoca pregnyl vermişti eşimin fsh ını düşürebilmek için..fsh 33 ,testosteron 5 idi..bu iğneyi 5 kere vuruldu ve değerler çok düşmüş ve çok yükselmiş :S..
fsh 0,9 a düşmüş,testosteron 12 ye yükselmiş... eşiminde benim de kafamız karıştı. değerleri bu kadar değişen var mı?? yardımcı olursanız sevinirim
şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr
canım fsh çok güzel ama testesteron neden o kadar yükselmiş doktorunuz ne diyor lütfen bizi bilgilendir meraklandım şimdi heycanlandım fsh ın bu kadar düşmesine :S:
inşallh canım titremeye başladım yaaaaaaaaaaaa keşke sizlerden biri olsaydı şu anda yanımda
evt cnm zordur beklemekk
inş. güzel haberler alırsınızz
ayy baharcım ogün nasıll bekledii heyecanlandııı
ama beklediklerine değdii
inş. sizdede güzel sonuçlar çıkarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?