Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bakma bitanem moralin bozulur daha çok.
sorma canım ya hor kllanıyorum güç denemesi yapıyorum üzerine
geçenlerde yine kırmıtım götürdüm yaptırmaya.
adama dedimki ya bu nasıl kırılıyo nekadar dandik böyle.
adamda tek kıran sizsiniz abla şimdiye kadar hiç şikayet gelmedi demezmi utancımdan yerin dibine girdim.
şimdi bugün yine yaptırmaya gidicem adam artık pes diycek yani
evet sağol canım ya kalp kapakcığı birinci drecede çürümüş yani öyle demil doktor.
sorma tatlım aynen hep koşuşturmaca.
rabbim sağlık versinde olsun koşuşturmaca olsun.
bitanem ben kaçtım kendine çok iyi bak.
sakın üzülme strese sokma kendini inşallah önemli bişey yoktur.
dikkat et kendine öpüldün

Cervancığım merhaba cnm nasılsın
özlettin kendini bayaadır gelmiyorsun topiğe
eşin nasıl şimdi daha iyimi
artık testislerde problem yok değilmi
benim eşimde 2 aydır ovitrelle kullanıyor cnm
bugün gece 14.iğnesini vurunacak kısmetse yarında sperm testi yaptıracak
aradım seni bi kaç sefer ama telafonun kapalıydı
herşey daha iyi olacak inşlh cnm benim umudunu hiç yitirme
senden farklı bi durumda değilim ama inanıyorum birgün mutlaka olacak yavrularımız inan buna...

ay canım benim sen güç denemesimi yapıyosunn süpürge sapıylaa
moralim bozuk ama sen güldürdün benii tatlımmm
allahta seni güldürsen emiii
tmm cnm yine gel ama özletme kendinii
bende öpüyorumm bitanemmm

arkadaşım ovitrelle için rapor çıkartınız mı yoksa parayla mı alıyorsunuz?

şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr

şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr

Ay çok sevindim görüşmenin iyi geçmesinee
inş.. sprem çıkarda dondururlarr cnm
merakla bekliyorummm
rabbim yardım etsinn

işte Kaan hocanın bize attığı mail arkadaşlar
Sizde spermatid dediğimiz henüz tam olgunlşaşmamış hücreler bulduk. Spermatid demek, gelişimlerinin son aşamasına gelmiş sperm demektir. Bunlar olgun sperm hücresi haline de geçebilirler. Değişik yöntemlerden sonra nadir de olsa menide olgun sperm çıkabilir. Bu nedenle, sizde tedaviye devam edeceğiz. Şimdi, Pregnyl 5000 ünite adlı iğnelere başlayacağız ve haftada 2 tane, 3 gün aralıklarla yapacağız. Pregnyl bulamazsanız, Ovitrelle 250 mg iğneler de olur. Aynı şekilde kullanılırlar, ama yapılış yeri farklıdır; koldan aşı yapar gibi yapılırlar. Pregnyl ya da Ovitrelleyi 4 kez yaptıktan sonra da kanda FSH, LH ve Testosterona baktırıp, bana yazın. Bu arada bitkisel her türlü destek ürünlerinden kullanabilirsiniz. Örneğin Proxeed, comVitex, M-sure bunlardan bazıları (internetten bulabilirsiniz). Eğer aralıklı yapacağımız tahlillerinde sperm görülürse, dondurulup, saklanır ve size tüp bebekle verilebilir. Bu olabilecek bir şeydir ve örnekleri de var. Diğer yandan, kök hücre çalışmaları çok hızlı ilerliyor. Bir gelişme olursa, uygularız. Ayrıca, lütfen interneti sürekli araştırın ve yeni gördüğünüz bir şey olursa hemen bana yazın, araştıralım. Bir daha TESE için 4-6 ay sonra yeniden konuşacağız. Zamanı gelince, eşinizi de hazırlayıp tüp bebeğe geçeceğiz. Yaptığımız mikro TESE olduğundan, testislere hiç bir zarar gelmez, endişe etmeyin. Bir kez daha belirtmek isterim ki, bu konuda her türlü ilerlemeyi birlikte takip edeceğiz ve yapılacak her ne olursa hepsini de yapacağız. Yeter ki siz irtibatı kesmeyin ve istediğiniz zaman bana sorun, bilgi verin, danışın.

Saygılarımla

Son düzenleme:

canım bu kadar stres yapma bende aynıyım sürekli aklımda soru işaretleri dr güvenmek çok önemli yıllardır hiç tüp bebeğe bir türlü başlayamadım bilemiyorum ama kimsye güvenmiyordum maddiyatta yoktu halada yok ama arkadaşımın tavsiye ettiği dr konuşmak için gittik ve orda o güveni gördüm tamam bu dr dedim ve yavaş yavaş başladık şu an rapor için bekliyoruz ve inş temmuz yada ağustosta başlayacaz bir yerden başlanmalı ve herşeyi allah bilir ama ilk ve son deneme olabilir çünkü imkanım yok ama ne yaparsın canım buda bizim imtihanımız

anladım canım bende ne fenayım hemen hesap soruyorum öyleyse emre beyin yanından çıkar çıkmaz bize haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin komşucuğum

nurdah cım senmi emre beye gidiyorsun karıştırdım vck senmi bugün sonuç almaya gidiyordun kız karıştırdım canım ama sonuçları dönüşte yazın tamammı kızlar müsait bir zamanda birgün buluşalım

sagol canım ya şimdi bende muayne olcam onu bekliyorm off sperm sonucunu beklemek çooook zooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evt cnm zordur beklemekk
inş. güzel haberler alırsınızz
ayy baharcım ogün nasıll bekledii heyecanlandııı
ama beklediklerine değdii
inş. sizdede güzel sonuçlar çıkarrr

benim canım ya hatta şu an umut tüp bebekteyim ordan yazıyorumm eşim tes werdi onun sonucunu beklioruz emre beyle iyi geçti görüşmemeiz şimdi ben muayne olcam onu bekliyorm sperm çıkarsa dondurcaklar inş çıkar dua edin yaaaa sonuç 4 te çıkıcak

kızlar bilgisi olan varsa lütfen cevap verin..

kaan hoca pregnyl vermişti eşimin fsh ını düşürebilmek için..fsh 33 ,testosteron 5 idi..bu iğneyi 5 kere vuruldu ve değerler çok düşmüş ve çok yükselmiş :S..

fsh 0,9 a düşmüş,testosteron 12 ye yükselmiş... eşiminde benim de kafamız karıştı. değerleri bu kadar değişen var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

evt cnm zordur beklemekk

inşallh canım titremeye başladım yaaaaaaaaaaaa keşke sizlerden biri olsaydı şu anda yanımda

Son düzenleme:

canım fsh çok güzel ama testesteron neden o kadar yükselmiş doktorunuz ne diyor lütfen bizi bilgilendir meraklandım şimdi heycanlandım fsh ın bu kadar düşmesine

Son düzenleme:

canım inş çıkar bizde dün gittik dr eşim verdi biz rapor için verdik ama inş sperm bulunursa hemen kendi tüp bebek dr gider dondıruruz canım inş sizinde bizimde bulunur güzel haberler veririz buradan

inşallh canım titremeye başladım yaaaaaaaaaaaa keşke sizlerden biri olsaydı şu anda yanımda

ahh canımm sakin olmaya çalışş
bugün ordayık sabahtan 10:30 gibi hormonlar öğleden sonra verselerdii sonuçlarıı senin yanında olurdumm
destek olurdumm cnm ama olmadııı

evt cnm zordur beklemekk

flzask canım ben bayadır giremiyodum baharda ne gibi değişiklilik var lütfen cvp yaz meraklandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…