benim canım ya hatta şu an umut tüp bebekteyim ordan yazıyorumm eşim tes werdi onun sonucunu beklioruz emre beyle iyi geçti görüşmemeiz şimdi ben muayne olcam onu bekliyorm sperm çıkarsa dondurcaklar inş çıkar dua edin yaaaa sonuç 4 te çıkıcak
flzask canım ben bayadır giremiyodum baharda ne gibi değişiklilik var lütfen cvp yaz meraklandım şimdi
evt cnm göremiyodum senii
Biz cumartesi hep beraber umuttaydıkk
Bahar,beni vck ve cemremm
baharın eşi sprem testi verdi vee 100 bin kadar sprem bulundu veeee dondurulduu canımmm
geçmişi okuyabilirsemm daha detaylıı yazdııı...
arkadaşım ovitrelle için rapor çıkartınız mı yoksa parayla mı alıyorsunuz?
canım baharlardada azospermi vardı dimi yani sıfır sperm ne kullandılarda doğal yoldan yani sperm testinden bu kadar sonuç aldılar vallahi heycandan ölüyorum ben bugün çok üzgündüm mazeretli oldum çok ağladım sabah ama şimdi çok mutlu oldum bana detayları anlatın ne olur
Canım onun eşini spremleri vardı önceden rahatsızlık geçirdiği için gitmiştii ama
onlar bitkiseller filan kullanıyolardıı
kaan hocadada tedavide gördüler 6 ay kadar sanırımm
zaten çıkıyodu 1-2 tane sprem ama bu sefer maaşallah çookk çıktııı
ben çook detaylı anlatamdım belkii ama kendisi gelirse anlatır veya geçmişi okuma sansın varsaa bak biraz cnmm
Kaan Hocanın m.Tese sonucu bize attığı mail
Sizde spermatid dediğimiz henüz tam olgunlşaşmamış hücreler bulduk. Spermatid demek, gelişimlerinin son aşamasına gelmiş sperm demektir. Bunlar olgun sperm hücresi haline de geçebilirler. Değişik yöntemlerden sonra nadir de olsa menide olgun sperm çıkabilir. Bu nedenle, sizde tedaviye devam edeceğiz. Şimdi, Pregnyl 5000 ünite adlı iğnelere başlayacağız ve haftada 2 tane, 3 gün aralıklarla yapacağız. Pregnyl bulamazsanız, Ovitrelle 250 mg iğneler de olur. Aynı şekilde kullanılırlar, ama yapılış yeri farklıdır; koldan aşı yapar gibi yapılırlar. Pregnyl ya da Ovitrelleyi 4 kez yaptıktan sonra da kanda FSH, LH ve Testosterona baktırıp, bana yazın. Bu arada bitkisel her türlü destek ürünlerinden kullanabilirsiniz. Örneğin Proxeed, comVitex, M-sure bunlardan bazıları (internetten bulabilirsiniz). Eğer aralıklı yapacağımız tahlillerinde sperm görülürse, dondurulup, saklanır ve size tüp bebekle verilebilir. Bu olabilecek bir şeydir ve örnekleri de var. Diğer yandan, kök hücre çalışmaları çok hızlı ilerliyor. Bir gelişme olursa, uygularız. Ayrıca, lütfen interneti sürekli araştırın ve yeni gördüğünüz bir şey olursa hemen bana yazın, araştıralım. Bir daha TESE için 4-6 ay sonra yeniden konuşacağız. Zamanı gelince, eşinizi de hazırlayıp tüp bebeğe geçeceğiz. Yaptığımız mikro TESE olduğundan, testislere hiç bir zarar gelmez, endişe etmeyin. Bir kez daha belirtmek isterim ki, bu konuda her türlü ilerlemeyi birlikte takip edeceğiz ve yapılacak her ne olursa hepsini de yapacağız. Yeter ki siz irtibatı kesmeyin ve istediğiniz zaman bana sorun, bilgi verin, danışın.
merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.Allah'a emanet olun..
şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr
şu an umut tüp bebekteyim emre beyle iyi geçti görüşme eşim şu an sperm örnegi werioooo onu bekliyorum dua edin çıkarsa dondurcaklar inş çıkaaaaaaaaarrrrrrrr
merhaba arkadaşlar belki hatırlayan vardır geçen hafta yazmıştım topiğe eşim 14. nisanada m. tese olacak , kaan hoca yapacak diye,. eşim ameliyat oldu , bimle bilikte bir çift daha vardı, sizin sorununuz ne dedim, hormonlarla ilgili dedi ama hormon değerlerini bilmiyorum dedi , 3 aydır tedavi görüyoruz testojel kullanmışlar anladığım kadarıyla ama bir değişiklik olmamış, kaan hocada onlara mikrotese önermiş, neyse ikimizin eşinide ayn anda aldılar, amliyat bitince kaan hoca eşlerle konuşmak için çağırdı, ilkdiğer arkadaş girdi içeriye , daha sonrada ben girdim kaan hoca bana 2 tane odak noktası vardı ikisinden de parça aldım birinden 1-2 tane çıkabilir, diğer noktada da olgunlaşmamış olabilir , sonuçlar için beni saat 16 dan sonra arayın dedi, benim görüşme bitip dışarı çıktığımda diğer arkadaş dedi ki bizden çıkış olmuş ve dondurmuşlar dedi onun adına çok sevindim , ben de bekledim bana da aynı haberi birisi versin diye ama maalesef olmadı, saat 16 dan sonra kaan hocayı aradım, bana olgunlaşmaış (sanırım bu kaan hocanın klasiği )hücreler var dedi , biz size ne tedavisi uygulamıştık dedi ben de anlattım , son 1 aydır haftada ovitrelle yapıyorduk dedim , oda iğnler etkisini göstermeye başlamış o yüzden olgunlaşmamış hücre var dedi, ben size bununla ilgili tedavisi şeması hazırlayacağım , sonbaharda tekrar deneriz dedi . cumartesiden beri gözümün yaşı kurumuyor arkadaşlar
flzask canım sizde muayeneyemi gittiniz yoksa destek olmayamı sizin sorun ne canım sizde azolumusunuz geçmişi okumak istiyorum ama çok geçmişbulamıyırum
baharcım çok sevindim senin adına.RAbbim tez zamanda inşallah bebeğini de nasip eder. :) Siz en son ne zaman yaptırmıştınız sperm testi..1-2 tane iken baya artmış maşallah:) Tabi Rabbim "ol" derse gerisi hikaye de... Gerçekten çooook sevindim...
günaydın canım. enfalin tefriciyesini okudum canım.Allah kabul etsin.
canım çoooooook sevindim.spermlerinizin çoğalmasına.....canım yaaaaaaaa çok mutlu oldum senin adına.
canım baharlardada azospermi vardı dimi yani sıfır sperm ne kullandılarda doğal yoldan yani sperm testinden bu kadar sonuç aldılar vallahi heycandan ölüyorum ben bugün çok üzgündüm mazeretli oldum çok ağladım sabah ama şimdi çok mutlu oldum bana detayları anlatın ne olur
Mrb. ben transfer için neden temmuzu beklediğinizi sormak istemiştim. çünkü eşimle benim operasyonların aynı gün olacağı söylendi.Dondurulmuş spermden daha kaliteli olur ilk alınan dendi. Biz rahatsızlığımızı yeni öğrendik ve araştırmaya başladık. Merakımı bağışlayın.
evet canım bu aralar pek giremiyorum sürekli teyzemin yanına gidiyorum benden başka bakacak kimse yok yakınlarda yemek yapıyorum ona temizlik falan gelen giden oluyor geçmişolsuna onda giremiyorum.
bu arada bende tefriyecelerimi bitirdim Allah kabul etsin
merhaba canım .bende bebekte iyiyiz çok şükür.doğum yaptım bugün tam 40 gün oldu.evet uzun zamandır pek bakamadım,açtığımda da kimse yoktu.inan bana hep dualarımdasınız,oğluma her baktığımda hem şükrediyorum hemde sizlere dua ediyorum bu duyguyu yaşamayı sizlere de en kısa zamanda nasip etsin diye.inş güzel haberler verirsin yakında.Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?