mrb kızlar esimde malefes yine sperm cıkmadı ama olsun ben buna hazırlıklıydm sonucta ilk kez sıfır cıkmadı ama olsun üzülmücem m.tesede çıkacagna inanıyorum ben
Canım benim üzülmeee
inş. mikrotesede çıkarrrr[/ flazsk facedeki resimleri bizde görelim merak ettim nasıl bakabiliriz baharın kaydı nasıl facede
CNM YA ULTRASONDA KIST CIKTI HEEolsun ınşllh kotu huylu degıldır yapma hemen ıcıne korku dusurme cnm ne olur vardır belkı bunda da hayır bu sayede belkı esın maelıyat olur
bı bakarlar kı spermcıkler doluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen kendını yıpratma hele emre beyle bı gorusun ondan sonra sı allh kerım bı tanem
internette gezıp bakarken farklı seylerde cıkabılır cok arastırma oluruna bırak cnm
seni tebrık ederım cnm allhtan umudumuzu kaybetmemelıyız inşllh amelıyatta cıkar
yaa canım benimmm inş. Dediğin gibi olurrrr
yok cnmm bakmıyorumm daha uff başım ağrıyoo sonraa
aklıma kötüsünü getirmiyimmm
mrb kızlar esimde malefes yine sperm cıkmadı ama olsun ben buna hazırlıklıydm sonucta ilk kez sıfır cıkmadı ama olsun üzülmücem m.tesede çıkacagna inanıyorum ben
selam bahar85 canım bizde kaan aydos hastasıyız. beenim biraz aklım karıstı sizde nasıl bir güvensizlik olusturdu benimde aklıma gelmiyor degil gecen ay tahlil sonuçlarını gönderdik bize kalıplasmıs bir mesaj yazmıs hatta diyorum ki ordaki hemsire hanım meallere bakıp o mu atıyor diye bile aklımdan geçmiyor degil
kan testi sonuçlarına göre ikiz olmalıydı ama bugün bir kese göründü doktora göre henüz erken ikiz değil diyemem dedi :)9 umarım ikizdir. Ama mutluyum hemde çok tek bile olsa bebeğimin ilk fotoğrafı çekilmiş oldu 35 günlük fasulyem benim :))
SELAM CANLARIM NASILSINIZ BAKALIM BEN DÜN SÖZ VERDİĞİM GİBİ REJİME BAŞLADIM NE GÜZEL KIZARTMALAR BÖREKLER KEKLER AMA UCUNDAN KÖŞESİNDEN YEDİM SİZE SÖZ VERDİĞİM GİBİ GİTSİN KİLOLAR GELSİN İKİZLER
:18::18:
ben goremıyorum fotoları guzel cıkmısızdır inşllh
bır dahaı sefere emırgana gıdıcez
tabıı vck asla: bugun hava guzel demıcek
datlum eşimin facesınden gırdım gız guzel cıkmısız heeeeeeeeee
oh bende artık face deyımmmmmmmmmmmmmmmm
facedeki resimleri merak ettim bahar soyismin ne bende bakayım canımmm
baharcm emre bey gercekten cok iyi birisiyms görüsmemiz iyi gecti muayne etti falan işte bu ayki adetimde tedawiye baslıcaaz kısmetse
SELAM CANLARIM NASILSINIZ BAKALIM BEN DÜN SÖZ VERDİĞİM GİBİ REJİME BAŞLADIM NE GÜZEL KIZARTMALAR BÖREKLER KEKLER AMA UCUNDAN KÖŞESİNDEN YEDİM SİZE SÖZ VERDİĞİM GİBİ GİTSİN KİLOLAR GELSİN İKİZLER
gözün aydın canım benim
inş gönlünden geçtiği gibi ikizlerin olur
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş...
darısı hepimizin başına
kızlar nasılsınız ben bir elimde bir elimde kumanda keyif yapıyorum kociş yemek hazırlıyo birde nerede yemek istersin diye soruyo tadını çıkarıyorum anlıyacağınızbir de sonu güzel olursa 9 ay elimi hiçbir şeye sürmem
zaten 3 güde usta oldum bem diyo ev işlerinde merak etme bebiş oluncada işler sana kalacak dedim iyi buldun hizmetçiyi diyo
Emre hocadan vazgeçmeyin canım 100 bin fena sayı değil. :) çok dua edeceğim sana. her namazdan sonra baharın ikizleri olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?