canım bahar ben tefriciyeleri okudum allah kabul etsin
kızlar nasılsınız ben bir elimde bir elimde kumanda keyif yapıyorum kociş yemek hazırlıyo birde nerede yemek istersin diye soruyo tadını çıkarıyorum anlıyacağınızbir de sonu güzel olursa 9 ay elimi hiçbir şeye sürmem
zaten 3 güde usta oldum bem diyo ev işlerinde merak etme bebiş oluncada işler sana kalacak dedim iyi buldun hizmetçiyi diyo
yok yok vazgeçermiyim tatlım çok kaldım ben merkezdende emre hocayla ulun hocadan da herşeyden de
canım benim allah razı olsun
dua et bol bol rabbim banada hepimizede nasip eder inş
EVET CANIM ARADIN BEN SANA GERİ DÖNÜNCEDE HEP MEŞGULDÜN BİRDE BANA ÇOK KONUŞUYOR TELEFONDA DİYORLARselam canım hoşgeldin iyiyim şükür...
bugün seni aradım o an meşguldün galiba...
sonra hemen aradın 2 kere ama ben önce kardeşimle sonra cervanla ve eseslimle konuştum...
arayacaktım tekrar seni kaldı öyle...
neyse artık yarın konuşuruz...
iyi etmişsin canım aferin hep böyle ol işte
ikizlerin gelince anemonun da dediği gibi zaten iğne ipliğe dönersin sen
allah kabul etsin tatlım...
güzeller güzeli hamişim benimm
iyiyiz tatlım napalım hep bildiğin gibi işte
keyfini çıkar tabi balım yapsın enişte herşeyi
zaten gönüllü seve seve yapıyor herşeyi...
sende bebişinle tadını çıkarın işte
allahın izniyle budefa 9 ay seninle olacak bebişin sonrada biri senin kucağındabiri kocişinin kucağında
EVET CANIM ARADIN BEN SANA GERİ DÖNÜNCEDE HEP MEŞGULDÜN BİRDE BANA ÇOK KONUŞUYOR TELEFONDA DİYORLAR
BAHARCIĞIM TAM MASALAR KURULDU SEN ÜSTÜNE ARADIN BEN ZATEN KARARLIYDIM YEMEMEYE SENDE ARAYINCA HATIRLATMIŞ OLDUN BAK TAKİPTESİN DER GİBİ.TABİ CANIM BÜTÜN GÜNLER BİZİM HER ZAMAN GÖRÜŞEBİLİRİZ.İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ İĞNE İPLİĞE DÖNÜŞÜRÜZ İKİZLERİMİZLE BENDE HAMİŞ OLUNCA ANEMON GİBİ NAZ YAPICAM BANA ÇEKTİRDİKLERİNİN ACISINI ÇIKARICAM SİGARA İÇMEYE ÇALIŞTIĞI ZAMAN BİRTANEDE BEBİŞİNLE BANA VER DİYCEM O ZAMAN BÜTÜN KOZLAR ELİMDE OLACAK
Bizdede durum hemen hemen aynı :) şu günlük kullandığım iğneler çok ağrı yapıyor tek sıkıntım o
ve bebişin kalp atışlarını duyana kadar devam edecekmişim iğnelere
mrb ben öğretmenim ve tedaviye ancak temmuzda başlayabileceğimiz için tedavimizi erteliyoruz...
benim eşimde doğal yoldan çıkış oluyor onları dondurduk...
sonrasında da inş devam ederse tedaviye başlayacağımızda dondurulmuşları değil tazeleri kullanırız...
biz garantiye almak için donduruyoruz...
ama ameliyat olunacaksa bencede bayanın önceden hazırlanması ve az bulunursa riske atmaması daha mantıklı...
inş sizin hakkınızda da hayırlısı olur...
allah yardımcınız olsun...
Baharcım tşk. ederim. inş. hepimizin yardımcısı olsunnn
ah canım negüzel olur işler kalsın umrumda bile değil benbebişlerime bakarım
kızlar yaza kadar topiğin güzelleri yatar enişteler işleri yaparbizde rahat rahat topikte
bende hiç sevmem naz yapmayı zatencanım biz şimdiden anlaştık bile seninki gibi benim kocişte hiç itiraz etmez severek yapar aşkım benim
Biz bebişlerimizle dinlenicez kocişler hepimize bakacak
canım biz şimdiden anlaştık bile seninki gibi benim kocişte hiç itiraz etmez severek yapar aşkım benim
biz bebişlerimizle dinlenicez kocişler hepimize bakacak
bende hiç sevmem naz yapmayı zatenşimdiden ona ne iş yaptıracağımı planlıyorum .benim kocişi annesi tembihlemiş sakın elini bir şeye sürme diye oda suyunu bile kendisi içmez bende ses çıkarmıyorum zaten çalışıyor yoruluyor diye ama bundan sonra güç bende artık
canım üzülme m.tesede çıkacak inş. kavucaksın bebeğine
tadın çıkar sonunu kadar canım güç bizde artık
ne işi diye düşünme canım bütün işler onların keyifler bizim
Enişte düşünsün gerisini
bende hiç sevmem naz yapmayı zatenşimdiden ona ne iş yaptıracağımı planlıyorum .benim kocişi annesi tembihlemiş sakın elini bir şeye sürme diye oda suyunu bile kendisi içmez bende ses çıkarmıyorum zaten çalışıyor yoruluyor diye ama bundan sonra güç bende artık
canım inş çıkar bizde dün gittik dr eşim verdi biz rapor için verdik ama inş sperm bulunursa hemen kendi tüp bebek dr gider dondıruruz canım inş sizinde bizimde bulunur güzel haberler veririz buradan
canım onlar dünden razı işlere bebişler gelsinde her işi yaparlar
evet canım hatta kociş 2 yıl yaparım ben işleri dedi
bende 2 yıl sonra birdaha doğurcam senin işin zor o zaman dedim napalım işlere devam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?