Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar bu cuma evimde kuran okutucam insallah ; hepinizin adini yazdim hamile olanlar sag salim dogursun olmayanlarda insallah en kisa zamanda hamis kalsinlar diye insallah rabbim bos cevirmez bizleri ; bu aralar bebek gormesine gidiyorum bugun bi erkek bebek gormesine gittim sanki hediyeyi kendi bebegime aliyormusum gibi hissettim bebegi kucagima aldigimda kalbim hizli hizli atti kayinvalidem uzuldugumu anlayinca hemen aldi kucagimdan bebegi kiskanmadim allah annesine babasina bagislasin ama bende istiyoruuum bende koklamak istiyorum neyse cok kaptiriyorum kendimi yine doldu gozleriim ........ sizlerin guzel haberleri tek tesellim her guzel haberiniz beni daha cok heycanlandiriyor daha cok umutlandiriyor . gelmedi bu nisanin sonu neden bekleyince saatler gunler gecmiyoki offf kislaar galiba ben yine duygusala bagladiim

canım benimkide hasta olursam yapıyor zaten ama iyileşince evi temizlemekten daha çok hasta oluyorum.alışkın değil ya garibim sadece tost yapmayı biliyor birde kahvaltılık hazırlar olsun ben hamiş olayımda eşimden önce kapris yapacağım çok kişi var . En çokta kardeşim şimdiden 2 tane altın emzik bakıyorum diyor sen yeterki bebiş yap ben senin her istediğini yaparım diyor. Ablamda ya ben yaparım bana neden hizmet etmiyorsun demez mi
Sonra kaynanama naz yapıcam sonra kaynanamı bize çağırıcam kocişe çay yaptırıcam.
Sonra eltime naz yapıcam şimdiden benimle pazarlık yapıyor sakın çok naz yapma yoksa seni bize hiç çağırmam diyor
Canım evet sen şimdiye kadar kocişine baktın şimdi sıra onda dünya yuvarlak işte devran dönüyor değilmi ama

canım benim allah razı olsun dualar için
rabbim bize ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin inş...
canım üzülme yaa neden üzülüyorsun geç olsun güç olmasın...
bak allaha şükür spermleriniz bulundu hemde fazla fazla
bitek tedavi kaldı oda olacak allahın izniyle
sonradaaaaaaaaa

oooooo süper senin naz yapacağın kişi çokmuş
sıkıldıkça diğerine geçersin artık

oooooo süper senin naz yapacağın kişi çokmuş
Sıkıldıkça diğerine geçersin artık

8 senedir bugünü bekliyorum biraz hakettim sanırımşimdi eltimle konuşuyordum artık seni yemeğe çağırmıycam kilo vermezsen sonra bebiş tutunmazsa ben vicdan azabı duyarım diyor.kilonun etkisi oluyor değilmi tutunmaya.ay iyice kafayı yedim sanki spermi bulduk tutunması eksik kalmış gibi:78::78::78::78::78:

evet canım bidahaki sefer en güzel yerlerde çekilicez fotolarımızı
güzel çıkmışız tabi bide kötü mü çıkacaktık tatlım
hele sen pamuk şekerimsin yaa yazdım zaten orayada

oh sefan olsun tatlım devır senın devrın yasa doya doyaaaaaaa

allh razı olsun cnm gercekten gozlerım doldu bızım ıcımızı allh bılıyor kıskanclık degıl o bır özlem içimizdeki
rabbım bızlerede o melekleri bıze gönderecektır:13:

ya aslında kılo herseye zarar da bebış zamanına kadar versek ıyı olur
aman allh nasıp etmısse oluyo benım uskatımda gecen ramazan da evlenen kız
yaklasık 90 kılonun ustundeydı sımdı hamıle hemde 5 aylık oldu tabıı bıde hamıle kıloları aldı
acayıp kılolu oldu yanı nasıpse o sıkı sıkı tutunur

canım nasibinde varsa kaç kiloda olsan tutunur bebişin...
ama kilo iyi bişey değil etkisi varki drlar tedaviye başlamadan önce kilo verin verebildiğiniz kadar diyorlar...
sonuçta kocişlerimize herşeyi yaptırıyoruz kendimizde dikkat etsek iyi olacak...

merhaba kızlar, baharcım fotoğrafları atmışsın teşekkürler.harika bir gün olduğu nasılda belli

canım,şimdi geçmişe göz atarken gördüm.bugün canın sıkılmış biraz sonuçlara.kötü birşey yoktur canım buna odaklanma sakın.herşey yolunda gidecek Allahın izni ile.

canım,şimdi geçmişe göz atarken gördüm.bugün canın sıkılmış biraz sonuçlara.kötü birşey yoktur canım buna odaklanma sakın.herşey yolunda gidecek Allahın izni ile.

Evt canım ultrason sonuçunu alınca biraz canım sıkıldı ama şimdi iyiyim canımm sağoll
inş. cnmm cumartesi anlayacağızz bakalımmm ne olduğunuuu

slm canm sizin sonuclar nasl ckti kendime daldm sormayi unuttum

Slm canımm
hormon testleri yarın çıkıcak cnmm
ultrasonuda bugün yaptırdık onu verdiler hemen sonuçta kist çıktı ama öncedende vardı almışlardı ilk tesede
ama yine çıkmışş alınsada bünye üretiyomuşş yinee basit bi kist olabilir bilemiyorum cumartesi umuta gidiceğizz emre beye bakalımm ne diycekk
ahh tatlımm tabi unutursun insan yinede bi umut bişeyler bekliyoo çıkmayıncaa üzülüyoo
ama tesede çıkıcak inş..

ay ben ne sabırsızım ya önce geçmişi okumak yerine aklımdakileri yazıyorum sonra okudukça tekrar dönüp yazıyorum.Nurdah canım sende zor bir gün geçirmişsin.Son olsun diyelim canım. Sabrının karşılığını versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…