planla canım planla al tüm öçlerini
Valla benim kocişe bişey dememe bile gerek yok herşeyi yapar bitanem
Cumartesi gecesi geldik ya istanbuldan çok hastaydım diye yazmıştım...
Ben hemen banyoya girdim...
Ilaç almıştık eczaneden aç karnına olmaz diye bana yiyecek bişeyler hazırladı...
Banyodan çıkınca yedim bi güzel
Sonra o yattı ben arkadaşlara cevap yazıcam diye topikteydim...
4,5 gibi yattım pazar gün 2de kalktım kociş bana kahvaltı hazırlamış kızartmalar yapmış
Bitanem yaaa ogün kötüyüm diye akşam yemeğinide hazırladı...
Pazartesiye iyileştim şükür, artık iyileştin herşey senden dedi
Benim kociş gerektiği durumlarda benim dememe gerek kalmadan herşeyi yapar...
Bende iyi olduğum sürece çok iyi bakarım ona ama
kizlar bu cuma evimde kuran okutucam insallah ; hepinizin adini yazdim hamile olanlar sag salim dogursun olmayanlarda insallah en kisa zamanda hamis kalsinlar diyeinsallah rabbim bos cevirmez bizleri ; bu aralar bebek gormesine gidiyorum bugun bi erkek bebek gormesine gittim sanki hediyeyi kendi bebegime aliyormusum gibi hissettim bebegi kucagima aldigimda kalbim hizli hizli atti kayinvalidem uzuldugumu anlayinca hemen aldi kucagimdan bebegi kiskanmadim allah annesine babasina bagislasin ama bende istiyoruuum bende koklamak istiyorum neyse cok kaptiriyorum kendimi yine doldu gozleriim ........ sizlerin guzel haberleri tek tesellim her guzel haberiniz beni daha cok heycanlandiriyor daha cok umutlandiriyor . gelmedi bu nisanin sonu neden bekleyince saatler gunler gecmiyoki offf kislaar galiba ben yine duygusala bagladiim
canım benimkide hasta olursam yapıyor zaten ama iyileşince evi temizlemekten daha çok hasta oluyorum.alışkın değil ya garibim sadece tost yapmayı biliyor birde kahvaltılık hazırlar olsun ben hamiş olayımda eşimden önce kapris yapacağım çok kişi var . En çokta kardeşim şimdiden 2 tane altın emzik bakıyorum diyor sen yeterki bebiş yap ben senin her istediğini yaparım diyor. Ablamda ya ben yaparım bana neden hizmet etmiyorsun demez mi
Sonra kaynanama naz yapıcam sonra kaynanamı bize çağırıcam kocişe çay yaptırıcam.
Sonra eltime naz yapıcam şimdiden benimle pazarlık yapıyor sakın çok naz yapma yoksa seni bize hiç çağırmam diyor
Canım evet sen şimdiye kadar kocişine baktın şimdi sıra onda dünya yuvarlak işte devran dönüyor değilmi ama
oooooo süper senin naz yapacağın kişi çokmuş
Sıkıldıkça diğerine geçersin artık
evet canım bidahaki sefer en güzel yerlerde çekilicez fotolarımızı
güzel çıkmışız tabi bide kötü mü çıkacaktık tatlım
hele sen pamuk şekerimsin yaa yazdım zaten orayada
oh sefan olsun tatlım devır senın devrın yasa doya doyaaaaaaakızlar nasılsınız ben bir elimde bir elimde kumanda keyif yapıyorum kociş yemek hazırlıyo birde nerede yemek istersin diye soruyo tadını çıkarıyorum anlıyacağınızbir de sonu güzel olursa 9 ay elimi hiçbir şeye sürmem
zaten 3 güde usta oldum bem diyo ev işlerinde merak etme bebiş oluncada işler sana kalacak dedim iyi buldun hizmetçiyi diyo
kizlar bu cuma evimde kuran okutucam insallah ; hepinizin adini yazdim hamile olanlar sag salim dogursun olmayanlarda insallah en kisa zamanda hamis kalsinlar diyeinsallah rabbim bos cevirmez bizleri ; bu aralar bebek gormesine gidiyorum bugun bi erkek bebek gormesine gittim sanki hediyeyi kendi bebegime aliyormusum gibi hissettim bebegi kucagima aldigimda kalbim hizli hizli atti kayinvalidem uzuldugumu anlayinca hemen aldi kucagimdan bebegi kiskanmadim allah annesine babasina bagislasin ama bende istiyoruuum bende koklamak istiyorum neyse cok kaptiriyorum kendimi yine doldu gozleriim ........ sizlerin guzel haberleri tek tesellim her guzel haberiniz beni daha cok heycanlandiriyor daha cok umutlandiriyor . gelmedi bu nisanin sonu neden bekleyince saatler gunler gecmiyoki offf kislaar galiba ben yine duygusala bagladiim
8 senedir bugünü bekliyorum biraz hakettim sanırımşimdi eltimle konuşuyordum artık seni yemeğe çağırmıycam kilo vermezsen sonra bebiş tutunmazsa ben vicdan azabı duyarım diyor.kilonun etkisi oluyor değilmi tutunmaya.ay iyice kafayı yedim sanki spermi bulduk tutunması eksik kalmış gibi:78::78::78::78::78:
8 senedir bugünü bekliyorum biraz hakettim sanırımşimdi eltimle konuşuyordum artık seni yemeğe çağırmıycam kilo vermezsen sonra bebiş tutunmazsa ben vicdan azabı duyarım diyor.kilonun etkisi oluyor değilmi tutunmaya.ay iyice kafayı yedim sanki spermi bulduk tutunması eksik kalmış gibi:78::78::78::78::78:
iyi akşamlar kızlar..muhabbet kuşlarım benim:60
iyi akşamlar kızlar..muhabbet kuşlarım benim60:
canım,şimdi geçmişe göz atarken gördüm.bugün canın sıkılmış biraz sonuçlara.kötü birşey yoktur canım buna odaklanma sakın.herşey yolunda gidecek Allahın izni ile.
merhaba kızlar, baharcım fotoğrafları atmışsın teşekkürler.harika bir gün olduğu nasılda belli
slm canm sizin sonuclar nasl ckti kendime daldm sormayi unuttum
iyi akşamlar canımmmm
nasılsınnn
merhaba canım evet bugün ekledim tatlım...
görsen bizi cafeye çevirmiştik orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?