Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dualarımı okudum Allah kabul etsin

cnm sizde kaan bey fsh yı mı yoksa testesteronumu yükseltmeye çalışıyor
siz ne tedavisi görüyorsunuz
biz tedavinin 6.ayındayız cnm
tahlillerimiz şöyle
25.11.2011
1.AY TAHLİL SONUÇLARI
FSH 25,15
LH 11,16
TESTOSTERON 6,78
SPERM 0
22.12.2011
2.AY TAHLİL SONUÇLARI
FSH 18,93
LH 8,61
TESTOSTERON 850,37
SPERM 0

23.01.2012
3. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 10,72
LH 18,84
TESTOSTERON 6,89
SPERM 0
24.02.2012
4. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 16,37
LH 8,45
TESTOSTERON 6,46
SPERM YAPILMADI
23.03.2012
5. AY TEDAVİ SONUÇLARI
FSH 5,86
LH 3,37
TESTOSTERON YAPILMADI
SPERM YAPILMADI

18.04.2012
sperm tahlili yapıldı sonuç sıfır işte cnm bizim değerler bunlardı
bu ayın 24 de 6.ay bitecek o zaman yaptıracağız bakalım...

Canım yaa biz senle hep aynı doktorlara gitmişiz. Bizde yakın diye bir ara medicana olsun mu derken vazgeçtik. sana katılıyorum tecrübe konusundada. sanırım aynı semtte oturuyoruz :))

canım ben beylikdüzünde oturuyorum bana bir komşu dahamı geldi aşkbebek,nurdak,hümayildiz,

aaa canım baylikdüzünde nerde oturuyorsun ya bir gün toplanalım kızlar

canım beylikdüzü yeşilkent te oturuyorum canım ben dün sana özel mesaj gönderdim pc takıldı arka arkaya mesaj gelmesin diye tekrar göndermedim mesajım geldimi?tabiki buluşalım canım

canım beylikdüzü yeşilkent te oturuyorum canım ben dün sana özel mesaj gönderdim pc takıldı arka arkaya mesaj gelmesin diye tekrar göndermedim mesajım geldimi?tabiki buluşalım canım

bir tane msj geldi başka gelmedi bende sana gönderdim ama geldimi bilmiyorum canım bu arada günaydın eşim işe gittikten sonra uyumayım diyorum ama dayanamayıp gidip uyuyorum diye bu saate uyanıyorum buda kötü oluyor

günaydın canım bende öyle eşim 7de evden çıkıyor ben o saate uyanıp ne yapayım bende uyuyorum 9.30 ,10.00 gibi uyanıyorum.sen bana yakın oturuyorsun sanırım

tatlım ben sımdı cıkıyorum yemek yapıcam ve esıme yemek goturucem sen ne zaman musaıtsen bana msj at msn ac dıye o zaman konusuruz tmm tatlım

günaydın canım bende öyle eşim 7de evden çıkıyor ben o saate uyanıp ne yapayım bende uyuyorum 9.30 ,10.00 gibi uyanıyorum.sen bana yakın oturuyorsun sanırım

evet canım ama uyku bir tatlı geliyor hiç uyanmak istemiyorum ve topik aklıma gelince hemen kalkıyorum

bilmiyorum ki dün mesaj yazmış bende ona yazdım cevap verince öğrenicez artık.şekerim dün face bir arkadaşlık teklifi gelmişti o senmiydin

hayır canım ben değilim ben şu face olayını anlamadın nasıl oluyor bu topiğe ait ayrı bir facemi var bilsem katılacağım ama bilmiyorum

hayır canım ben değilim ben şu face olayını anlamadın nasıl oluyor bu topiğe ait ayrı bir facemi var bilsem katılacağım ama bilmiyorum

yok canım topiğe ait face yok senin facen varsa bize ismini söylüyorsun bizde sana istek gönderiyoruz sende kabul ediyorsun ve arkadaş oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…