Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimse topikte değil demek bir sen birde ben evdeyiz diğer arkadaşlar demek uğraş bulmuş canım sen nereden

cnm ben konyadayım eşim bugün nöbette benim uğraşım varda erteliyorum ama çalışmıyorum evdeyim yani sen neredensin ..

inş ikiz bebişleimiz olur bizde işten başımızı kaldıramayız..

ah ah inş canım çok oturdum 6 yıldır hep çocuğu olanlara bakıyorum hep uğraşları var okula götürüyorlar kreşe ne bileyim çocuklarına oyuncak alıyorlar güzel güzel kıyafet alıyorlar eee işte ne yapacaksan bizde hamile kalsak ve hamile haberini herkese versek eşime o güzel haberi versem sonra karnım yavaş yavaş büyüse doktora kontrole gitsem ve her ay biraz daha büyüdüğünü ellerini ayaklarının olduğunu herşeyini her ay görsem sonra doğum zamanım gelse bende bebeğimi doğursam osevinci yaşasam eşimle sonra bebeğimi kucağıma verseler al bu senin deseler bebeğimi emzirsem bezinii değiştirsem bebeğime sarılsam öpsem öpsem öpsem büyüse okula gitse her şeyi bende eşimle bebeğimle herşeyi yaşasam kocaman adam olsa ben yaşalnsam çocuğum evlense bende babanne ananne olsam eşim dede olsa onlara bu zorlu zamanları anlatsak ne güzel olur

cnm ben konyadayım eşim bugün nöbette benim uğraşım varda erteliyorum ama çalışmıyorum evdeyim yani sen neredensin ..

ben istanbul canım aslında benimde meslek var ama iş bulamadım iş bulsam çalışacağım

ben istanbul canım aslında benimde meslek var ama iş bulamadım iş bulsam çalışacağım

cnm rabbim hayallerini bir bir gerçekleştirsin inş.. herkes bu söylediklerinle dertlenirken biz hayal ediyoruz çok canımı yakıyor keşke bizede nasip olsa.. sanki 40 yıl geçti ve ben bu dertle piştim olgunlaştım inş Allahım bizim kucağımızı doldursun..
sizin sorun neydi cnm

mrb arkadaşlar ben bayadır girmiyordum bugun tekrar girdim eşimin y delesyon testi sonucu çıktı doktora göstericez inş.allahım hayırlısını verir, 2 aydan beri sonuç bekliyordum bugun aradığımda çıktı dediler öyle bir heyecan bastıki beni kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpmaya başladı sanki telfondaki kız bana hamilesin dedide ondan heyecanlıyım bugun:))

BAHARcim ben dualarimi okudum canim allah kabul eder insallah ESESLim allah gönlünün muradini verir insallah canim

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Allah seni ve bebeklerini korusun canımmmmmmm..
Allah kucağına almayı bir ömür boyu mutlu mesut yaşamınızı nasip etsiin
güzel hamişimiz bizimmm

iyi akşamlar... namaz vakti. arkasından yemekflzask şu kızın çok tatlı inş. öyle bir bebişin olur. VCK senin ikizler de yerinde duramıyor canım.Rabbim sana uslu ikizler versin.

Son düzenleme:
iyi akşamlar... namaz vakti. arkasından yemekflzask şu kızın çok tatlı inş. öyle bir bebişin olur. VCK senin ikizler de yerinde duramıyor canım.Rabbim sana uslu ikizler versin.

iyi akşamlar canım bu ne güzel dua tamda dediğin gibi ezan vaktinde inşallah canım rabbim duysun sesini rabbim hepimize ikiz evlat versin

evt cnm çok tatlıı o bebişşş
Amiinnn inş cnm yaa
rabbim hepimize nasip eder inş..
Allah kabul etsin cnmm
ve şimdiden afiyet olsun sizee

bahar canım ben okudum tefriciyemi esesslim canım arkadaşım rabbim en yakın zamanda bebeğini kucağına almanı nasip etsin hayırlı tüm dileklerini tez vakitte versin inşallah

Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Allah yardımcınız olsun kızlar işiniz zor. Sanırım ben şanslıyım kayınvalideme durumu anlattım ve sordum küçükken bir şey oldu mu diye ne var ne yoksa anlattı. Macun yaptırmış bize arı sütü polen incir ceviz badem ne varsa toplamıs getirmiş. Sürekli arayıp üzülmeyin olcak diye teselli ediyor. Dualara başlamış sağolsun. Anneme anlattım hayırlısı olsun üzülmeyin dedi hurma polenini getirtti. Duyduklarını alıp yolluyor.
Bu arada son testte 50 hareketli sperm çıkmış.Buzluga atıldı :) Bu da bu akşamki müjdeli haberimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…