kimse topikte değil demek bir sen birde ben evdeyiz diğer arkadaşlar demek uğraş bulmuş canım sen nereden
inş ikiz bebişleimiz olur bizde işten başımızı kaldıramayız..
cnm ben konyadayım eşim bugün nöbette benim uğraşım varda erteliyorum ama çalışmıyorum evdeyim yani sen neredensin ..
ben istanbul canım aslında benimde meslek var ama iş bulamadım iş bulsam çalışacağım
hazal bende Bursalıyım beni de unutmayın......
canım hoşbulduk uzun aradan sonra denk geldik... iyiyim çok şükür canım bebişlerde iyi teyzesi inşallah....canım aynı korkuları bende yaşadım bugünlere gelene kadar 4 tedavi geçirdim bi tedavim iptal oldu zor günlerdi ama şimdi geçti hepsini unutuyorsun geleceğe bakıyorsun inşallah sende bu zorlu günleri atlatacaksın canım inancını kaybetme hayırlısıyla spermleriniz bulunsun gerisi gelecektir.her zaman dua ediyorum sizler için canım inşallah etmeye devam edecem...sende bizim için dua et canım çok öpüyorum seni
allah korusun cnm yaa acelenizmi vardı sanki ama neyseki bişey olmamış
haberlerde gördüm heryer uçmuş
annemlerdinde köyde ahırlarının çatısı uçmuş her yerleri yıkılmış çok korkmuşlar canlarım
neyseki kendilerine birşey olmamış çok şükür
aman cnm benim kaynanam inanın kimsenin kisine benzemez
içten içe çok kzıyorum sinir oluyorum ama takmıyorum çok fazla
dükkanlarımızda yan yana olunca sorma
eşim gün boyu onlarla gece gündüz bizi çok kıskanıyor
canını sıkmak için olmadık şeyler söyler bende alıştım artık ya cevabını veriyorum yada takmıyorum sende öyle yap bitanem yoksa hayatımız zaten zor birde onlarla zorlaştırmayalım....
keşke aynı şehirde olsaydık vck cığım en azından 1 gün sizde 1 gün bizde birbirimize arkadaş olurduk
sağlık olsun bakalımda bugünlerde geçer belki cnm iyiki bilgisayarlarımız var değilmi cnm ya onlarda olmasalardı ne yapardık biz:)))))))
canım keşke dediğin gibi aynı şehirde olsaydık can yoldaşım olurdun ama yinede faceten görüşebiliriz kamerayıda açarız.kahvelerimizide alırız oh gel keyfim gel.kızlar bu arada rejime devam ama inanın sanki herkes bana komplo kuruyor olsun ye akşam yemezsin aman zaten çok kilolu değilsin olsun 2 tane bebişin olsun sen zaten kiloları verirsin ama ben yılmıyorum söz verdiğim gibi yola devam
İyi akşamlarrr kızlarr
nerde herkess topiğimiz çok sessizzz
iyi akşamlar... namaz vakti. arkasından yemekflzask şu kızın çok tatlı inş. öyle bir bebişin olur. VCK senin ikizler de yerinde duramıyor canım.Rabbim sana uslu ikizler versin.
iyi akşamlar... namaz vakti. arkasından yemekflzask şu kızın çok tatlı inş. öyle bir bebişin olur. VCK senin ikizler de yerinde duramıyor canım.Rabbim sana uslu ikizler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?