- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
afiyet olsun balım...
ben yemedim canım aç değildim kociş yedi...
bende biraz sonra bitki çayı yapıcam
kızlar topşkte çok güzel gelişmeler var bahar geldiya kaynar şimdi topik inşallah her biriniz bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız ve bu kötü günleri unutursunuz
çok sevindim canım inş bebeğin olur inş bizlerdede sperm bulunur
cnm benim gözün aydın
inş onlar sana bebiş olarak gelcek hamiş olcan en kısa zamanda
cnm nezamandır tedavi oluyorsunuz ??
eşin tese oldumu ?? bu günde güzel haber aldık Allahım herkese nasip eder inş halaya başlayalım
canım gözün aydın çok sevindim inşallah darısı başımıza Rabbim bizede bu güzellikleri yaşatsın darısı hamiş olmana inşallah
yıkamalı yapıldı yine çünkü bizimkiler yıkama öncesi görünmüyor. yıkama sonrası çıkıyor her nedense. 5-6 tane çıkmıştı ilkinde 2.sinde 50 nin üstü çıktı Süleyman bey yeter dedi ama biz bilet almıştık her ihtimale karsı gitsek mi diyoruz. Doktor siz bilirsiniz bence yeterli dedi.
sağol canımmm
aa niye yemedinn saat kaçta yemişsinn açıkmadınmııı
oooo keşke bende öyle olsamm
senle konuşurken bişeyler yiyodumm daha bişey yemem dedimm
ama yine yedim yemeklerdenn
hemde koçişe eşlik ettimm
ohhh yap valla bende çoktandırr yapmıyorumm bitki çayıı
afiyet olsun bitanemmm
anladım canım bizede emre hoca fazlasıyla yeterli dedi...
ama bizim yıkamalı olmadığı için tam sayı belli değil...
kociş bikaç defada yıkamalı yaptıralım istiyor...
şimdi yazdığını okudum "yok yok ben kesin bide yıkamalı yaptırayım" diyor
gidiş geliş masraf nasıl olsa temmuzda gidicez ben hazırlanmaya başlarken yaptırırsın testi sık sık diyorum anlamıyor...
çok mutlu oldu son duruma bi aksilik çıkar diye korkuyor sanırım aşkım benim yaaa
allah hakkımızda hayırlısını versin canım...
darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına inş
Arkadaşlar merhaba.sizlere çok yazamasamda hepinizin sıkı takipçisiyim.Güzel haberlerinizle coşup üzüntülerinizle yıkılıyorum.Biz bu ay 9 ay oldu tedaviye başlıyalı eşim klomen ve iğne kullanıyor.Bu ayki spermiyogramımız yine sıfır.Ama şunu farkettim.3 aydır eşimin meni miktarı 1'er ml'im artıyor.Menide sperm olmasada acaba bu iyimidir sizce?
canım anlattım ya telde karnım tokdu canım istemedi...
kocişim yalnız yedi
olsun canım ne olacak afiyet olsun...
bizde aktardan aldım kış çayı diye geçiyor...
içinde bi sürü bitki var kocişte bende çok sevdik...
ben normal çay sevmem zaten anca kahvaltıda içerim...
akşamlarıda kociş içecek olursa ona eşlik etmek için 1 bardak içerim okadar...
merhaba canım hoşgeldin
tatlım zamanı gelmeden bişey olmuyor işte...
inş bidahakine görürsünüz...
allah hakkınızda hayırlısını versin...
canım o konuda bi bilgim yok ama meni miktarının artması iyi gibi geliyor bana...
Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Allah yardımcınız olsun kızlar işiniz zor. Sanırım ben şanslıyım kayınvalideme durumu anlattım ve sordum küçükken bir şey oldu mu diye ne var ne yoksa anlattı. Macun yaptırmış bize arı sütü polen incir ceviz badem ne varsa toplamıs getirmiş. Sürekli arayıp üzülmeyin olcak diye teselli ediyor. Dualara başlamış sağolsun. Anneme anlattım hayırlısı olsun üzülmeyin dedi hurma polenini getirtti. Duyduklarını alıp yolluyor.
Bu arada son testte 50 hareketli sperm çıkmış.Buzluga atıldı :) Bu da bu akşamki müjdeli haberimiz olsun.
sizin sayı gayet iyi zaten yıkamalı da kayıp oluyormuş bizim 2.yi yıkamadan dondurdular. Bu 3. testti. Eşin temmuzda verir belki dondurulmuşları da kullanmazsınız. Ay bizim çocuklar olursa gezenti olur daha vitaminken tek başlarına İstanbulda kalıyolar :)
Evet arkadaşlar bizim için büyük gün yarın... İstanbulda annemin yanındayım tedaviye geldim demiştim. Yarın allah nasip ederse yumurta toplama işlemim olacak eşimin de mikrotese ameliyatı... rabbim inşallah bizi o kapıdan boş göndermez inşlallah canlı hücreleri görmeyi nasip eder... artık yolun sonundayız herşey yarın belli olacak... eşim sabah 9 da ameliyatta olacak beni de 12.00-12.30 gibi alacaklarmış herkesden dua istiyorum dualarınızı esirgemeyin rabbim herkesin yardımcısı olsun...
Bende çayı sevmiyorumm
sabahları kahvaltı yapmadımığım için hiç içmiyorum akşamalrıda 1 bardak sadece
ama bitki çaylarını bende severimm
alırımm çeşit çeşitt
Baanada ama kaan hocaya sorucam yarın.Umuda çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?