merhaba kızlar arefe gününden beri girmiyordum inanın bayramın ikinci gününden beri mide agrısı çekiyordum bugün dr gittim sıkıntı yapma şunu bunu yeme dedi işte ama benim sıkıntıdan yemekten degil.neyse beni boşverin sizlrer nasılsınız UMUTOLSUN canım umarım güzel haberlerle dönersin bana bazo sorular sormuşsun ama açamadım hiç o yüzden görmedim neyse halletmişsindir inşallah...
essalamun aleykum
umarim hepiniz cok iyisinizdir,bende iyi olmaya calisiyorum iste
ne gusel herkes tedaviye baslamis ve herkesin yolunda gorunuyor isler ,ins sonuna kadar iyi gider boyle ve bebeklerinize kavusursunuz hepiniz
banada dua ediin arkadaslar ins bizede tedavi onerir doktor bey
bakalim bizde hormon testlerini tekrarliycaz 1 ay sonra ins normal seviyede cikar bu sefer.
her ay sanki hamile kalacakmisim gibi geliyor veeee adet oluncada hayallerm suya dusuyor.sizce olabilirmi normal yolla bir mucize olsa hamile kalabilirmiyiz acaba,,,,,insalllahhhhh olurrr
ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.
merhaba canım kaan hoca testesteron ve fsh testleri isteyecektir benim eşimden fsh istemişti bizim hastalıkta önemli oldugu için inşallah sende iyi haberler veririsin bize canım...
bence hiç vakit kaybetmeden kaan aydosta gidin ankarada.biz emre beye de gittik ama o tedavi önermeden hemen ameliyat yaptı ve sonuç yine 0.kaan bey tedavi uyguluyo.burdaki bir çok arkadaşta aynı fikirde.ayrıca hemen ümitsizliğe kapılma.önce bi doktora gidin ve durumu tam olarak öğrenin.sonrada sakin bi şekilde tedaviye devam edin bence.merhaba arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim yaşım da 28 eşim 33 yaşında. dün eşimin azospermi hastası olduğunu öğrendim. sperm "0" demekmiş. 9 aydır çocuk için çalışma yaparken ve sorun bende diye her tarafımı iğnelerle delik deişk ederken bu sorun ile karşılaştık. kadın doğum doktorum çoook umutsuz konuştu. ağzında sizin çocuğun olmayacak lafını çıkaracaktı ama kıyamadı galiba. sustu. bir kaç hoca ismi verdi. ama bu hastalıkta doktor çok önemli bir faktörmüş onu öğrendim. forumun bir kısmını okudum. hamile kalanlar varmış. canı gönülden tebrik ediorum arkadaşları en azından bize umut oluyorlar. henüz hormonlara baktırmadık. yalnız bizim rahatsızlığımız testisin tam olarak gelişmemesine bağlı. yıllardır burada olan arkadaşlar bu durumda hamile olan arkadaşlar var mı? ya da sizin önerdiğiniz kaan bey ya da emre bey in bu tür hastaları olduğunu biliyor musunuz? keçi boynuzu kürünü ilk günden uygulamaya başladım. bu durumda faydası olur mu? para şu anda önemli değil. doktorun hangi ilde olduğu da. bana tavsiye edeceğiniz en iyi doktorlar kimler olabilir? lütfen lütfen cevap bekliyorum. kendim için değil eşim çok üzgün ben onu gördiükçe üzülüyorum.
merhaba canım allahım tez zamanda kurtarsın bencede önce bir kaan hocayla gidin görüşün o size neler yapacagınızı şansınızın ne oldugunu açıklayacaktır allahım yardımcımız olsun...merhaba arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim yaşım da 28 eşim 33 yaşında. dün eşimin azospermi hastası olduğunu öğrendim. sperm "0" demekmiş. 9 aydır çocuk için çalışma yaparken ve sorun bende diye her tarafımı iğnelerle delik deişk ederken bu sorun ile karşılaştık. kadın doğum doktorum çoook umutsuz konuştu. ağzında sizin çocuğun olmayacak lafını çıkaracaktı ama kıyamadı galiba. sustu. bir kaç hoca ismi verdi. ama bu hastalıkta doktor çok önemli bir faktörmüş onu öğrendim. forumun bir kısmını okudum. hamile kalanlar varmış. canı gönülden tebrik ediorum arkadaşları en azından bize umut oluyorlar. henüz hormonlara baktırmadık. yalnız bizim rahatsızlığımız testisin tam olarak gelişmemesine bağlı. yıllardır burada olan arkadaşlar bu durumda hamile olan arkadaşlar var mı? ya da sizin önerdiğiniz kaan bey ya da emre bey in bu tür hastaları olduğunu biliyor musunuz? keçi boynuzu kürünü ilk günden uygulamaya başladım. bu durumda faydası olur mu? para şu anda önemli değil. doktorun hangi ilde olduğu da. bana tavsiye edeceğiniz en iyi doktorlar kimler olabilir? lütfen lütfen cevap bekliyorum. kendim için değil eşim çok üzgün ben onu gördiükçe üzülüyorum.
belgincim sevindim iyileştiğine.stres üzüntü hemen miğdeye vuruyo.dikkat et kendine.biraz rahatlmaya çalış.herşey yoluna girer
sagol canım tavsiyen için inşallah agrımaz ama agrırsa yaparım...teşekkür ederim geçmiş olsun canım .benim reflüm vardı ağrı yapardı uyutmazdı saraçoglunun süt tedevisi ile iyileştim.Her ağrıdığında iki yudum süt içiyorsun 15 günde geçiyor ama elinde sütle geziyorsun.Süt normal ısıda olacak sıcak olmayacak.
merhaba arkadaşlar. 3,5 yıllık evliyim yaşım da 28 eşim 33 yaşında. dün eşimin azospermi hastası olduğunu öğrendim. sperm "0" demekmiş. 9 aydır çocuk için çalışma yaparken ve sorun bende diye her tarafımı iğnelerle delik deişk ederken bu sorun ile karşılaştık. kadın doğum doktorum çoook umutsuz konuştu. ağzında sizin çocuğun olmayacak lafını çıkaracaktı ama kıyamadı galiba. sustu. bir kaç hoca ismi verdi. ama bu hastalıkta doktor çok önemli bir faktörmüş onu öğrendim. forumun bir kısmını okudum. hamile kalanlar varmış. canı gönülden tebrik ediorum arkadaşları en azından bize umut oluyorlar. henüz hormonlara baktırmadık. yalnız bizim rahatsızlığımız testisin tam olarak gelişmemesine bağlı. yıllardır burada olan arkadaşlar bu durumda hamile olan arkadaşlar var mı? ya da sizin önerdiğiniz kaan bey ya da emre bey in bu tür hastaları olduğunu biliyor musunuz? keçi boynuzu kürünü ilk günden uygulamaya başladım. bu durumda faydası olur mu? para şu anda önemli değil. doktorun hangi ilde olduğu da. bana tavsiye edeceğiniz en iyi doktorlar kimler olabilir? lütfen lütfen cevap bekliyorum. kendim için değil eşim çok üzgün ben onu gördiükçe üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?