hilal hoş geldin burayada inşallah tez zamanda sende sorunlarını cözersin.
Selam gamzesezer ramazan bayramini candan kutlarim.
Esim bir ay klomen kullandi bu sabah kan tahlili yaptirdik bütün degerleri yükseldi sizin gibi iki katina çikti hepsi normal iken birden arti. Esim görünce sonuçlari üzüldü niye böyle sonuç aldik diye.
Kaan aydos'a mail attim bugün bakalim ne söyleyecek.
Esime senin yazdigini okuttum ki esinde aynisini yasadi diye degerlerin yüksek olmassi normal dedim bir türlü rahatlamadi.
Bende tedirgin oldum iyi mi yaptik kötü mü ?
canım hiç tedirgin olmayın.bizde korkmuştuk yüksek çıkınca.ama kaan bey amacının zaten bu olduğunu yazdı ve sonuçlar çok iyi demiş. hatta yükselmese iğne vericektim şimdi yine hapa devam edin demiş. 2. kutuya başladı eşim bitince tekrar test yaptırp gidicez kaan beye.orda da spermigram yaptırcaz.yani kaan bey öyle demiş. demekki gerçekten üretim için bi şansımız varki spermigram istedi.allah yüzümüze güler inşallah:Saruboceq:
merhaba canım kaan hoca testesteron ve fsh testleri isteyecektir benim eşimden fsh istemişti bizim hastalıkta önemli oldugu için inşallah sende iyi haberler veririsin bize canım...belgin ve sevgi dolu eşim pazartesi kaan beye gidiyor orada hangi testler yapılıyor yazarsanız sevinirim
ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.[/QUO
canım umarım böylesi hayırlıdır bir ayın sonunda çook iyi haberler alırsın bizde ekimin ikinci haftası gitcez büyük ihtimalle bizede ilaç vercek bide biz urfadan gelcez hayırlısı...
ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.
Merhaba gamzesezer. Iki gündür tedirgindik tahlil sonucu aldigimizda. Esim dün kaan aydos'u aradi durumu anlatti ve çok iyi oldugunu söyledi esim birden rahatladi.
Pazar günü istanbulla usuyoruz ve pazartesi gûnü ankara'ya gidicez kaan aydos'a gelin dedi yüz yüze görüsûrüz daha detayli konusuruz demis;
Insallah görüsmemiz kaan aydos'la hayirli gelir bize.
Dün aksam mailime cevap verdi ve bunu yazdi :
Zaten Klomen'den beklediğim de FSH'nın yükselmesiydi. En az 74 gün tedaviye devam edip, burada sperm analizi yapalım.
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?