Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kadercim kurban bayramin mübarek olsun.
Bugün sigortaya gittim esim çalismadigi için gerek yok dedi.
Sadece döndügünüzde bize faturalari getirin dedi.
Yolculuk allahin izniyle bu pazar günü.

Pazartesi günü kaan aydos'un yanina gitmeyi düsünüyoruz önceden randevu almak gerekiyor mu bilmiyorum bugün esim telefon açti cevap vermiyorlar bayramdan dolayi olmali.
Randevusuz gitsek olur mu ?

Selam gamzesezer ramazan bayramini candan kutlarim.
Esim bir ay klomen kullandi bu sabah kan tahlili yaptirdik bütün degerleri yükseldi sizin gibi iki katina çikti hepsi normal iken birden arti. Esim görünce sonuçlari üzüldü niye böyle sonuç aldik diye.
Kaan aydos'a mail attim bugün bakalim ne söyleyecek.
Esime senin yazdigini okuttum ki esinde aynisini yasadi diye degerlerin yüksek olmassi normal dedim bir türlü rahatlamadi.
Bende tedirgin oldum iyi mi yaptik kötü mü ?

canim ben onceden randevu alip gitmisdim ama o gunu kaan hocanin ameliyati varmisdi bekledik yinede gorusememisdik bizde 2 gun sonra gittik yine onceden telefon etmisdim ben randevu almak icin kaan hoca gelin dedi sen yinede randevu al ama bence yinede bakiyorlar bide yurt disindan geldigini soylersen hemen alirlar
biz oyle oldu cunku sira bile beklemedik kaan hoca hemen gorusdu bizle

kızlar ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. bizde perşembe günü kaan hocanın yanına gidecegiz inşallah nasıl olacak bilmiyorum randevü falan almaya gerek varmı kızlar yardım edin lütfen ne yapayım ben.

hilal hoş geldin burayada inşallah tez zamanda sende sorunlarını cözersin.

iki gündür ariyoruz kaan aydos'u cevap veren yok bayramdan dolayidir.
Kader sen hangi numarayi ariyorsun bir zahmet bana yazarsan sevinirim.
Yarin esime randevu aldircam haftaya pazartesi gününe.

iyi akşamlar kızlar zamancığım tedaviye başlıyomuşsunuz hadi inşallah bu sefre olacak ben inanıyorum allah yardımcınız olsun

iki gündür ariyoruz kaan aydos'u cevap veren yok bayramdan dolayidir.
Kader sen hangi numarayi ariyorsun bir zahmet bana yazarsan sevinirim.
Yarin esime randevu aldircam haftaya pazartesi gününe.

canim bencede bayram tatilinden dolayidir ben bu numaralarin birinden ulasmisdim 03125956832.........03125956815.....iyi aksamlar canim....

sagol kader.
Bayram tatili bu aksam sona eriyor.
Yarin esime telefon ettiricem. Insallah istedigimiz güne randevu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…