Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Denizbulut canım çok sevindim darısı canlı spermlerin ve anne olmanın başına ay bugün çok güzel birgün hep müjdeli haberler var

ay sağolasın cnm benim ben hala inanamıyorum ordaki biri nasıl göremedim bilmiyorum
pazarteside çıksın bakalım valla o zaman seke seke çekicem halayı tatlım

Hayatım çok sevindim.nşallah bir dahaki sefere binleri görürsünüz.
inşlh cnm inşl sizlerde görürsünüz inşlh istiyorumbebeğiminin sayesinde o laboratuvara gitmiştik

ignenin adı menegon 75 mg
cnm bu iğneden eşimde 5 ay kullandı bikisellerle ama yinede doktoruna sor istersen

burdayım burdayım tatlım
mutfakta işlerim vardı keçiboynuzu kürünü hazırladım eşimi bekliyorum
ayy sorma o ölü sperm bile bana can verdi
sağolasın cnm inşlh birdahaki doğum gününde baba olur artık myaş 38 :)))
hadi tuttum ucundan

hayır ama resimlerime baktınmı

baktım tabi kaçarmısenin benden geri kalır yanın yok hatta belki daha tombişsin kızlar biz rajime başlamak zorundayız ipin ucunu kaçırmıycam artık bir hafta sabrettim allah önümden neler geldi geçti bugün en sonunda pes ettim yedim vallahi etleri ızgaraları hatta yarında abimler pikniğe çağırdılar gitmemeye karar verdim

kızlar şu kocişlerimizede yazık eşim erken uyudu diye ilacını içmemişti ilacı hazırladım uyandırdım içti yattı rabbim bu zor anları bu mücadelemizi görüyorsun yardım et rabbim şifa ver rabbim amin

Denizbulut canım merkez çok iyi herhalde yıkamalı yaptırdınız değilmi.birde eşinin kullandığı iğnelerden bendemi eşime yaptırsam gerçi emre bey birşey demedi ama biliyorun benim eşimdede uvarlak hücreler çıkyor belki sperm vardır yakında topiğimiz sperm testi yapmaya antalyaya gelecek

cnm yalnız değilsin bende sana arkadaş olayım
1 haftadır bende dikkat ediyorum hiç ekmek yemiyorum
tatlı tüketmiyorum zaten aramda iyi değildir
bol bol su içiyorum 10 bardak
şimdi bünyem alıştı
pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum
inşlh faydalı olur ben 8 ayda 10 kilo aldım
normalde 52 kiloy dum şuanda 62 (

canım faydasını gördünüzmü göbektenmi vurdunuz

cnm mikro tese öncesi kullanmıştı eşim bizde faydalı olmadı galiba miro tesede sperm bulunamadı sertoli cell onl çıkmıştı

[denizbulut canım menogen iğnenin içinde kaç ampül var birde aylık ne kadar masrafınız oldu bende eşime prengly kullandırmak istedim ama malesef bulamadım

canım yeme bence karar verdiğsen kararından vaz geçme canım ben tiroid ilacı kullanıyorum kilo vermektende çok zorlanıyorum

kullananız oldumu arkadaslar

cnm biz kullanıyoruz 2 ay oldu başlayalı .. bitkisellerede devam şuanda çok fazla bitkisel kullanmıyoruz .. ama başlıyoruz yavaş yavaş ben baharın yazdıklarını kullanmayı düşünüyorum.. saolsun eşim herşeyi harfi harfine yapar beni yormaz herşeyi kendi yapar.. biz preglin ve menagon kullanıyoruz haftada 3 kere
cnm sizin pproblem neydi ??

artık neyi kullanıp neyi kullanmayacaz bizde şaşırdık

şifa olsun canım eşine yediği içtiği herşey canım prengliy iğneyi nerden buldunuz ben bulamadım nereye sorduysam yok dediler

azosperm canım mikro teseye yakın tese ameliyatı oldu 10 gün önce sperm 0 yani hiç yok canlı hücrede yok menegon igne verdi bir ışık görüyorum dedi bizde igneyi daha almadık bitkisel şeyler aldık ama igneyi almayı düşünüyorum ikisini birlikte kullansın diyorum ama korkuyorum bişey olur diye

artık neyi kullanıp neyi kullanmayacaz bizde şaşırdık

kullanın bitkisel özellikle ballı macun yani hormonlara etki etmeyenleri biliyorum zor bi hastalık ama insan kendi kendinin doktoru oluyo zamanla araştırıp kullanmak lazım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…