- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım yeme bence karar verdiğsen kararından vaz geçme canım ben tiroid ilacı kullanıyorum kilo vermektende çok zorlanıyorum
azosperm canım mikro teseye yakın tese ameliyatı oldu 10 gün önce sperm 0 yani hiç yok canlı hücrede yok menegon igne verdi bir ışık görüyorum dedi bizde igneyi daha almadık bitkisel şeyler aldık ama igneyi almayı düşünüyorum ikisini birlikte kullansın diyorum ama korkuyorum bişey olur diye
Denizbulut canım merkez çok iyi herhalde yıkamalı yaptırdınız değilmi.birde eşinin kullandığı iğnelerden bendemi eşime yaptırsam gerçi emre bey birşey demedi ama biliyorun benim eşimdede uvarlak hücreler çıkyor belki sperm vardır yakında topiğimiz sperm testi yapmaya antalyaya gelecek
evt cnm 1 gün vurundu 1 gün vurunmadı göbekten kendisi vurduyani bi gün vurundu bi gün vurunmadı demi süreklimi göbekten vurundunuz faydası oldumu
[denizbulut canım menogen iğnenin içinde kaç ampül var birde aylık ne kadar masrafınız oldu bende eşime prengly kullandırmak istedim ama malesef bulamadım
ah be güzelim ben birtürlü şu troidime baktırmadım ben bekarkende çok yerdim ama çok zayıftım belki troidimde sorun var az çalışıyordur oh ne güzel öyle olsa iç ilacı zayıfla
şifa olsun canım eşine yediği içtiği herşey canım prengliy iğneyi nerden buldunuz ben bulamadım nereye sorduysam yok dediler
benim uykum geldi uyuyacam herkese iii geceler yarın güne güzel başlamak dileğiyle
yok canım kullanmadık ama ben eşime kullandırmak istiyorum körü körüne ameliyat olmasını istemiyorumcnm sizdemi preglin kullanıyosunuz..sana şöyle diyeyim biz eurofertilde tüpbebek denemesi olduk tutmadı eşim teseden biray sonra kuullanmaya başladı.
şuanda bir aylık var elimizdde eczanemiz bize temin ediyor inş hep buluruz..
Eşim preglini haftada bir kere yaptırıyor..
şifa olur inş ama bu iğne bozuluyormuş dışarıya göndermiyorlar bize bile buzlarla veriyorlar cnm
cnm yalnız değilsin bende sana arkadaş olayım
1 haftadır bende dikkat ediyorum hiç ekmek yemiyorum
tatlı tüketmiyorum zaten aramda iyi değildir
bol bol su içiyorum 10 bardak
şimdi bünyem alıştı
pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum
inşlh faydalı olur ben 8 ayda 10 kilo aldım
normalde 52 kiloy dum şuanda 62(
CANIM NASIL OLACAK 5 GÜNDE 5 KİLO ÇOK İYİ OLUR BENİM ZATEN HIZLI KİLO VERMEM LAZIM CANIM BENİM AKSİNE BAŞIMA NE GELDİYSE TATLIDAN GELDİ BİR OTURUŞTA 1 KUTU SARELLE BİTİYORDU.BEN ÇOK SU İÇERİM AMA ODA YANLIŞ ÇÜNKÜ YEMEKLE İÇİYORUM ODA KİLO YAPIYOR.AMA ŞİMDİ SPOR YAPIYORUM EN İYİ KİLO VERME ŞEKLİ BENCE AZ YEMEK DEĞİL BOL BOL SU İÇMEK VE SPOR YAPMAK BENCE.BEN EŞİMİN GALEYANINA GELDİM YE YE İŞTE BEN YİYORUM ZAYIFIM DİYE DİYE KENDİ GÖBEKLENDİ BENDE ŞİŞKO OLDUM
:))) cnm valla çok güldüm söylediklerine
5 günde 5 kilo diyetinde
1 gün sadece pataes
2 günde sadece sebze hangisi ile başlamışsan onunla gün bitecek ama
3 günde et günü sınrsız ama bunlar ızgara balık vs ızgarada yağsız
4 günde yumurta yada yağsız süt veya light yoğur
5 günde sadece meyve neyle başladıysan onunla bitiriyorsun ve
2 hafta sürdürüyorsun net hafta sonları serbest zaten o zamanda mide alışıyor yiyemiyorsun bak benim iştahım birden kaçtı:))
canlar ben çıkıyorum hepinize allah rahatlık versin iyi geceler
eşim hala gelmedi
dahada ne zaman gelecek belli değil makinası bozulmuş servisci gelecekmiş
en iyisi ben yatayım yarın çok işim var hepinizi öptüm iyi geceler...
:))) cnm valla çok güldüm söylediklerine
5 günde 5 kilo diyetinde
1 gün sadece pataes
2 günde sadece sebze hangisi ile başlamışsan onunla gün bitecek ama
3 günde et günü sınrsız ama bunlar ızgara balık vs ızgarada yağsız
4 günde yumurta yada yağsız süt veya light yoğur
5 günde sadece meyve neyle başladıysan onunla bitiriyorsun ve
2 hafta sürdürüyorsun net hafta sonları serbest zaten o zamanda mide alışıyor yiyemiyorsun bak benim iştahım birden kaçtı:))
yok canım kullanmadık ama ben eşime kullandırmak istiyorum körü körüne ameliyat olmasını istemiyorum
biliyorum canım buz içinde muhafaza ediyorlar yoksa bozuluyormuş inşallah sizin tedavide işe yarar rabbim size ana baba olmayı nasip etsin en yakın zamanda
denizbulut cnım siz teseden hemen sonra igneye basladınızmı
cnm menegonu ameliyattan önce 5 ay kullandı eşim
ameliyat sonrası tedavide 6.ayın içersindeyiz ve 5-6 ayda ovitrelle iğne kullanıyoruz 1 tanede pregni kullandık
şuanda farklı iğne kullanıyoruz
merhaba kızlar nasılsınız
eşim çarşamba günü özel bir laboratuvarda test yaptırmıştı biliyosunuz bugün saat 2 buçukta laboratuvarda görüşmemiz vardı
lökositler sperm hücresimi yoksa iltihapmı diye aradığımda buraya gelin telefonda olmaz demişti ordaki doktor
4400 adet lökosit iltihapmış
1 tane ölü sperm bulunmuş
ben 1.sayfada lökositleri görünce
2.sayfadaki 1 adet spermi görmemişim
testi çıkarttım
doktor gösterdi çok sevindim
eşim pazartesi tekrar test verecek ve
detaylı inceleme yapılacak
iltihapları kurutmak için çalışma yapacakmış
hala inanamıyorum demekki üretim var ölüsü bile beni uçurdu
rabbim sesimizi duyar inşlh
hepimizin yüzü güler...
Sizi habersiz bırakamam düz eşim ameliyat oldu bahçeci kliniğinde emre bakırcıoğlu yaptı ameliyatı.. Sadece sağ testiste bakmış sperm bulunca sol testisi açma gereği duymamış. Doktorumuz ameliyattan çıktı ve sperm bulduk dokular çok iyi dedi... Sıkıntı patolojiden sonra belli olabilir ama kendi yorumu sperm üretiminin çok az olması ve o yüzden dışarı çıkmaması oldu... Eşim ameliyattan çıkıp odaya alındığında ilk sorduğu çıktı mı oldu?
çıktı artık sevinebiliriz çok şükür çıktı dediğimde ağlamak istedi narkozun etkisiyle ben izin vermedim sakın ağlama bebeğim herşey yolunda artık umudumuz var dedim ... Dilinden hep çok şükür çok şükür kelimeleri döküldü.. Kendine yavaş yavaş geldiğinde zaten mutluydu yavrum..
Sonrasında beni aldılar yumurta toplamaya benden 19 tane yumurta topladılar yumurta sayım fazla olduğu için sancım çok oldu aşırı derecede şişliğim var kaburgalarım bile batıyor gece hiç uyuyamadım eşim bile benden daha iyi ameliyat olmasına rağmen....
çok dualar okuduk 500 yasini şerif dağıldı türkiyenin her bir köşesinden tanıdıklar tarafından biz eşimle çok dua ettik rabbim dualarımı kabul etti...
Az öncede çok sancım var diye takrar gittim kliniğe serum aldım gerçi yine nefes aldıkça sancılarım var ama olsun 19 taneden 8 tanesi döllendi dediler...
şimdide döllenmiş olanlardan kaç tanesinin oluştuğunu haber vericekler 3-5 gün içindede oluşmuş emriyolarımız belli olacak dilerim çok elenmez de dondururuz emriyolarımızı... Bu arada benim çok şişliğim olduğu için transferim hemen değil bir ay sonraya kaldı
DONDURULMUŞU TRANSFER EDECEKLER NASİP OLURSA
can dostlarım benimm. herkese merhabalar
nasılsınız??
ben uzun zamndır giremiyorum işyerinde açamıyorum vaktim olmuyor hiç.
bugün gitmedim işe evdeyim evde temizlik yapıcam.
dip köşe temizlik yapmam gerekiyor allah nasip ederse 17 mayısta ümreye gidicez. gelen giden olacak ancak hafta sonları temizlik yapmam gerekiyor.
benim için dua okuyorsunuz hepinizden bşnlercekez allah razı olsun ettiğiniz dualar sizlere geri dönsün inşallah.
hepinize allah muradlarını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?