Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim verirsin sen fazlalıkları sıkma canını
sporda yapıyorsun azıcıkda yediklerine dikkat etsen tamamdır

evet tatlım bugun ıtıbarıyle dıete basladım zaten spor yapıp az yedım mı ıslem tmm
sende bugun meleklerınle oyun oynadınız dımı eeeee
BUGUN ONLARIN GUNU

EVET BASLADIK HAYIRLISIYLA SAGLIKLI KILO VEREBILIRIM İNŞLLH
YA SAKIN UMUDUNU YITIRME BENDDE BAZEN SENDELIYORUM AMA SONRA GECIYO
OH OHHHHHHHH
TEDAVILER BASLANIYO HADI HAYIRLISI RABBIM YUZLERINIZI

canım Allah yardımcınız olsun ,herşey istediğiniz umduğunuz gibi olsun

baharcım ben tefriciyelerimi okudum Allahım kabul etsin inş ...

vck nasılsın canım oyuncak aldınmı tekmi gittin ben niye götürmedin şurda komşuyuz

aminnn
sağol canım benimm
hepimiz içinn güzel şeyler olsunn inşallah

hoşgeldin canım demek kaynana gidince hep sırıtıyordun aynı durum benim başıma gelmişti .kaan hocaya mesaj çekmiştim oda sizin durumdaki hastalarımızda %50 bulma şansımız var önce ilaç tedavisi uygulayalım sonra mikrotese yapalım falan birşeyler yazmıştı bende çok mutluydum suratımda hep bir sırıtma ifadesi eşimde annesiyle salonda oturuyorlar bende içeri girdim yine suratımda aynı ifade demezmi anne bak gelinin 7 sene sonra ilk defa yüzü güldü doktorun cevabı onu çok mutlu etti bende nasıl utanmıştım

iyiyim canımcım evet aldım şimdide yemek yedim geldimkız ben sabah gideceğimi yazdım benide götür deseydin ya takıl bana hayatını yaşa

evet ya ne güzel olurdu neeye gittin bende bir sıkıldım bugün daha yeni evleri süpürdüm canım bu arada diyet nasıl gidiyor canım

peki kaan hocanın tedavisini yapıyormusunuz canım

evet ya ne güzel olurdu neeye gittin bende bir sıkıldım bugün daha yeni evleri süpürdüm canım bu arada diyet nasıl gidiyor canım

peki kaan hocanın tedavisini yapıyormusunuz canım

carfoura gittim sonra komşuma gittim sonra paradaise gittim sonra perla vistaya gittim kociş gelsin onunlada sahile inicemdiyette iyi gidiyor kendimi hiç birşeyden esirgemiyorum az ve sık yiyorum aynı zamanda bol bol yürüyüş ve spor yapıyorum bugün kıyafetimi diyince fark ettim göbişim gitmiş çok az var pantolonumda geniş geldi
canım kaan hocaya hiç gitmedik tam gidelim gitmeyelim derken baktımki kaan hoca iyice değişmeye başladı gidenlerde memnun kalmadılar bizde Emre beye gittik Emre bey ilaç tedavisiyi uygulamıyor direk mikrotese yapıyor kısmet inşallah rabbim elimizi boş çevirmez

iyiyim canımcım evet aldım şimdide yemek yedim geldimkız ben sabah gideceğimi yazdım benide götür deseydin ya takıl bana hayatını yaşa

tatlım dun bende bebek resımı cercevesınden aldım esım aldırmıyodu yalvardım aldım
o ben ona bakıp aglarım zannedıyo eee o kadarda oluyo tabıı
kız ne aldın oyuncak bakalım heeeeeeeeeee

Son düzenleme:

çok sevindim inşallah daha güzel haberler alırsınız zaten ilk tesenizde sperm bulunmuştu inşallah tekrardan bulunur arkasından bebeğin hemencecik gelir sana

Canım benim bundan sonraki günlere hep güzel başlarız inş..
güzel haberler alırızz
ayy aramammı bitanem beni sizden başkası anlamazz ki
böyle güzel bi haberi hemen paylaşmak istedimm

tatlım dun bende bebek resımı cercevesınden aldım esım aldırmıyodu yalvardım aldım
o ben ona bakıp aglarım zannedıyo eee o kadarda oluyo tabıı
kız ne aldın oyuncak bakalım heeeeeeeeeee

güle güle kullan canımcım inşallah bebişlerinin ilk doğum fotolarını koyarsın
canım hiç sorma bugün 23 nisan olduğu için indirim vardı bende gittim biraz kafa dağıttım birde güzel güzel oyuncaklar aldım.kime kısmet olur bilmem.bebek arabası içinde çok güzel bebeği var anne, mama ver,baba,falan 30tane kelime konuşuyor.benim bebeğim olana kadar onunla oynarım artık

kız guzele benzıyo heeeeeeeeee sende gule gule kullan
oyna sakın yegenlerınle kavga etme oldu mu

çok sevindim inşallah daha güzel haberler alırsınız zaten ilk tesenizde sperm bulunmuştu inşallah tekrardan bulunur arkasından bebeğin hemencecik gelir sana

Sağol canım benimm
inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizee
çok beklemedennn
bu arada diyet nasıl gidiyoo kilolar gidiyo yavaş yavaşş
şimdi gördüm de 78.6 olmuşsunn

kız guzele benzıyo heeeeeeeeee sende gule gule kullan
oyna sakın yegenlerınle kavga etme oldu mu

teşekkür ederim şekerimkavga etmem olur canımcımonların canı sağolsun benim çocuğum yok ama evim oyuncak dolu ne isteseler alıyorum canlarıma bunlarda onlara helal hoş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…