Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ah be cnm sen takma kafana yapıyorlar abınde cok ayıp etmıs ama buyukluk sende kalsın
benımde kızkardesım b gun yegenıme vurdu bende kızdım kız vurma buldugun ıcın mı vuruyorsun dedım bana cevabı
öffff sana ne sen karısma sen dogurda dovme dedı
sok oldum ya benı bılen kardesım bana bunu dedı
yanı anlıcan kafaya takarsan hayatta mutlu olamazsın
bosver sen eşini eşinde seni sevıyorsa kaderde ne varsa olsun cnm
rabbım mutlulugunuzu daım etsın

bilemem aspırın tmm kan sulandırır ama sana nasıl yarar mı bı sey soyleyemem
tl yok mu arasan:26:

slm canım sana sorduktan sonra iyice rahatsızlandım hemen doktorun cebi vardı onu radım vermidon iç dedi evdede her ilaç var vermidon yok hemen eşimi aradım getirdi içtim daha sonrada aspirin içdim bu saate kadar yattım yeni gözümü açtım agrılarım hafifledi ama olmuyo

gecmıs olsun cnm daha hemen adet olmazsın keske senınde yumurtalarını alsalardı
boyle cekmezdın cnm yaaaa
bı kac gun sonra olursun cnm dr dedıgını uygula adet olunca bı rahatlarsın kı inşllh

amin bacım amin Rabbim hayırlı mutluluklar versin
haklısın normalde bende öyle derdim boşver takma diye ama iş başa gelince oturup kalıyorsun sen naptın varmı yeni gelişme

amin bacım amin Rabbim hayırlı mutluluklar versin
haklısın normalde bende öyle derdim boşver takma diye ama iş başa gelince oturup kalıyorsun sen naptın varmı yeni gelişme

yok be cnm esım son testten sonra panax ı bıraktı bı muddet içmıcem dedı
bende boyle bıraz aılevı sorunlarımız var onu dusunmekten kendımı unuttum zaten

yok be cnm esım son testten sonra panax ı bıraktı bı muddet içmıcem dedı
bende boyle bıraz aılevı sorunlarımız var onu dusunmekten kendımı unuttum zaten

panax sı kaç ay kullandınız hiçmi bir değişiklik olmadı hadi sperm çıkmadı da hormonlarında damı değişiklik olmadı

bencede takma kafana inan hepimizin başına geliyo benimde komşum ikinci çocuk istiyolarmış benm yanımda bana bakarak diyo ki adama dedim diyo iki çocuga bakabileceksen ben yaparım hapı bırakmama bakar diyo ne olcak çocuk yapmaya diyo pis pis sırıtıyo o anda bişey demedim ama kötü oldum eve geldim agladım.dünde gelmiş bana sen bilirsin diyo benm prolaktin diye bi hormonum yüksek çıktı gögsümden süt geliyo diyo internetten baktık ve o hormon düşmeden çocuk sahibi olamıcagını okudu çok üzüldü.bende üzüldüm yinede istemem kimsenin başına gelsin.rabbim çok büyük kimse böyle bi konuda kendini üstün görmesin.ama canını sıkma bakarsın hiç ummadıgın bianda rabbim ol der ve olur inşallah.

panax sı kaç ay kullandınız hiçmi bir değişiklik olmadı hadi sperm çıkmadı da hormonlarında damı değişiklik olmadı

9 ay oldu yaklasık yaaaaa bı kere sperm dısı hucre cıktı bı dahada cıkmadı
ama hormonlarduzeldı sımdı tam hatırlamıyorum ama hormonlardan yana sıkıntımız yok

Zaman üzülme cnm Rabbim bı evlat nasip eder ins ..
Ben bekarken alt komşumuz vardı 4 tane cocuğu var gorumcesinin bebegi olmuyordu en son Kıbrıs'ta sperm bankasından. Tp bebek yaptırdı yine olmadı.... Her geldiginde görümcem cocuklarıma nazar degdirdi diyor duruyordu...
Nebilim üzülmüştüm Ozaman o kadına
En basta Rabbim korusun bebeklerini senden sallayarak nazardan korursa saklasın nediyelim..
Allahım cok garip bı acı evlat sahibi olmamak ben ömrümde iki kez bukdr üzüldüm birincisi babam beyin kanaması geçirdi 2 ay yogun bakımda yattı ölecek diye cok korkmuştum bide bebekimin olmuycaini duyunca cok üzüldüm...Rabbim buyuk ins kaderimizde bebek nasip etmistir

gecmıs olsun cnm daha hemen adet olmazsın keske senınde yumurtalarını alsalardı
boyle cekmezdın cnm yaaaa
bı kac gun sonra olursun cnm dr dedıgını uygula adet olunca bı rahatlarsın kı inşllh

7 yumurta olmuştu eşimden sperm bulamayınca toplasak ne yapacaz dediler baska birinin spermmini alamayızki dediler bi sinir oldum

slm kardesim inan yazdklarını okudugumda gözlerim doldu bi abi nasl bukadar kardesinin canını yakabilir ya böyle düşünen insanları rabbim ıslah etsin allahm en tez zamanda bi mucize yaratp sabrının mükafatını wersin insallah aminn

amin inşallah Rabbim ol der ve oldurur duadan başka kapım yok ki napim ağlayım sızlayıp duruyorum
9 ay oldu yaklasık yaaaaa bı kere sperm dısı hucre cıktı bı dahada cıkmadı
ama hormonlarduzeldı sımdı tam hatırlamıyorum ama hormonlardan yana sıkıntımız yok
acaba spermler içerdede çıkmıyormu belki kanalları tıkalıdır ondan çıkmıyordur hormonları düzelttiyse acaba çıkmamasının sebebi bu olabilirmi

saklasın bende bişey demiyorum gitmemein nedenide ilk görmeye gittiğimizde kucağıma aldığımda çok huzursuz olmuşlardı ozaman takmadım yeni doğmuş tabi titrerler üstüne dedim sonra zaten hiç almadım kucağıma işte geçen gittiğimizde de göstermediler ağzımla kaç kere dememe rağmen anneme anlattım annemde biliyormuş benden sakındıklarını birazda anneme kızdım madem biliyorsun ne diye beni illa git git diyosun ammmmmmaaaaaannnnn boşverin bacılar arada olur nediyim

7 yumurta olmuştu eşimden sperm bulamayınca toplasak ne yapacaz dediler baska birinin spermmini alamayızki dediler bi sinir oldum

hele bana kımse bı sey demedı
esımde cıkmayınca tabı o ruh halıyle eve gelınce hatırladım kendımı ama ıs ısten gectı
aman ne bılelım evlat ugruna ne acılar ne sıkıntılar nelere katlanıyoruz
elbet bızde bıgun bu acıların sabrını alırız
sımdı sız ne yapacaksınız yanı ne kullancanız

canım bunu doktorunla konuş ve canım bebeğin için herşeye değmzmi olsun iğne olsun bebeğin hayırlısıyla olsunda

acaba spermler içerdede çıkmıyormu belki kanalları tıkalıdır ondan çıkmıyordur hormonları düzelttiyse acaba çıkmamasının sebebi bu olabilirmi

sebebı cocukken gecırdıgı kabakulakmıs ama tabıı sımdı ne oldu bılmıyoruz
esım amelıyatttan kacıyo daha erken olmm dıyo
mıcro tese olalı 3 sene oldu bakalım er yada gec amelıyat olacak kacarı yok

inşallah sperm çıkarda kucagın dolar Rabbim nasip eder inşallah

üzülme canım çok şükür bu konuda rahatım kadeşlerimin çocuklarına hep çok sevdim ve baktımda çok şükür benden esirgemediler üzülme sende ne bileyim belki sana öyle gelmiştir canım

menegon igne verdiler ama daha kullanmadı eşim baska bi ürolaga daha gitmeyi düşünüyoruz bide aktar hüseyin ermişin yeşilez diye bitkisel ürünü aldık 5 gündür onu kullanıyo hayırlısı bakalım

kızlar ben cıkıyorum
esım geldı cay yaspıyım ona
gene yazısırız

baharcigim ben okudum tefricilerimi. rabbim arkadasimin dualarini kabul etsin ve gönlündeki muradina en kisa zamanda nail eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…