- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım benim rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah eşinde istemediğin kadar çok sperm çıkar ve bebşine kavuşurswun canım benim eşimde sorunu aynı 47xxy kliniferter sendromu bizde önümüzdeki ay tedaviye başlıycaz hayırlısıyla inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür. canım bizi durumundan haberdar et
arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron hormonu kaçtı ?
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
herkese günaydınnnnnn
birazdan kursa gidicem size slm verip öyle gitmek istedimmmmm
cervan aramış canımda görüşemedik...
geç olmuştu ben farkedincede aramadım...
yarın konuşuruz artık...
negüzel iyi ki gitmişsiniz kız biraz daha dayansaydın ya neolcaktı
Dayanamadım canım yaa
inan başıma güneş geçmedi allahtan
tam tepemdeydi güneşş yüzüm hep yandı kollarım amele yanığı oldum şimdidenn
kayınvalidemlerde zor durdular
ama bıdıklar çook tatlıydıı
kaç grup çıktı ilk te minikler tabii ayy nasıl dans ediyolarr bittik yaa
uzun amandır gitmemiştimm iyi olduu
arkadaşlar emre bakırcıoğlunun mailini bilen var mı
emre bakırcıoglualabilirmiyim arkadaşım
emre bakırcıoglu
0533 364 18 78
yani böyleydi yine arkadaşları kahvesi maçı hep öncelikliydi ama ben sallamıyordum çok işe gidip geliyordum yorgun oluyordum onla ugraşacak halim olmuyordu.. şimdi duygusal boşluktayım azıcık insan ilgilenir karısıyla.. yeni ögrenmişiz.. benimle gezsin tozsun dolansın demiyorum.. akşam işten sonra zaten 2-3 saat anca evde oluyoruz ben 11 de uyuyorum.. bari o bi kaç saat ilgilen benimle ...ama eve gelir yemek yer hemen pc başına gecer hiç kalkmaz yatana kdr..tv izleyelim derim sıkılıyorum ben der izlemez.. 20 gün falan oldu yanagımdan bile öpmemiş adam.. inan üniversitede ev arkadaşlarım vardı onlarla bile daha çok zaman geçirirdim.. ev arkadaşım bile olamıycak kdr uzagız..tüm gün işte olurum 1 kere aramaz neyapıyorsun diye.. güzelim kendimi övmek giib olmasın.. haniii herkes söyler ..demek eşimin gözünde güzleligimde kalmamış.. yarında gidemeyiz malatyaya çünkü 15-20 güne yakın oldu birlikte olmayalı semen testi olmuyormuşş..zaten daha agzımı açmıycam nezaman derse kalk gidelim doktora ozaman giderim..
aslında özünde iyi biri merhametli.. bi ara zordayım de hemen koşar..etrafındakilere verdigi degeri bana vermiyor öyle hisediyorum..
aman boşver cnm benim derdimiz başımızdan aşkın bide bunla sıkmayayım canınızı.allahımm yardım etsin.. kim dardaysa ona merhamet etsinn
kızlar eşim akşam neti eline aldı baktıki ben azo ile ilgili yazılar okuyorum artık bu kadarda fazla ben artık azo duymak istemiyorum şu kadınlar kulübüne engelleme koyacağım sen okudukça bu yazıları daha çok üzülüyorsun dedi oysaki ben bu yazıları okudukça daha iyi hissediyorum kendimi acaba öylemi sanıyorum
hazalım nasılsın tatlm özledim seni walla :)
kızlar benim bir çocuğum var ama siz moral vermek istedim
gerçek anlamda hiç çocuğunuz olamaz denen insanlar tanıdım
şuan birinin 3
üçtanesininde 1 er tane çocukları var bence mucize bu çünkü hepsi15-20 yıl sonra oldu
sadece canınızı sıkmayın ve hayatınızın tadına varın
ve şunu unutmayın herşeyin hayırlısı olsun evlat harika bişey ama önemli olan topluma kazandırmak bunu ne parayla nede başka bişeyle
yapabiliyoruz malesef allah yar ve yardımcınızz olsun bu arada bu kişilerden 2 tanesinin eşinde sorun vardı bi taneside hamile kalıp kalıp düşürüyordu 6.yada7, ayından sonra o daha zor bence.
Allah razı olsun cnm aslında esim hep gamsizdir ben bebek olmuycagini duyunca daha duygusal oldum ondan esimin hareketleri batıyor bana neden bukdr rahatsız diyorum eşimde neyapayim oturup yasmi tutayın tedavi olcaz iste olursa olur olmasa olmz diyor.. Aslında doğrusunu o söylüyor ama ben fazla duygusalimcnm öncelikle rabbim sabır versin.burda bu sorunla tanıştıktan sonra eşiyle problem yaşamayan çok azdır herhalde.ama eşinide anlamaya çalış.belki kendini sana karşı suçlu hissettiğinden uzak duruyordur.tabi yaptıkları hoş değil.sonuçta omuz omuza verilecek günler geçiriyoruz hepimiz.sen yinede metanetli ol.onunla konuşmaya iletişim kurmaya çalış.bence bu sorun eşlerin her ikisi içinde zor bi durum.rabbim hepimize sabır versin..
askbebekim kendimi yalnız sanıyordum:):) benimde eşim ve çok yakın bikaç arkim topiğe girmeme çok kızıyor.çok kötü etkilendiğimi söylüyorlar.allahtan işte giriyorum görmüyorlar.bende çareyi moralimin biraz daha ii olduğu anlarda girmekte buldum:):)
iyiyim canım benim sen naslsın:):) dün konuştuk ama ben bunu daha bugün gördüm..keyifsiz halsizim bugünlerde..aşırı stres yaptığımda sürekli bi baş ağrım var.buda keyifsiz yapıyor beni...bugün msnye girersen görüşürüz canım
Sagol cnm darısı bizlere ins... 100 erkekten 1 i azospermi olurmuş diyorum bukdr düşük bı olasılık gelip bizi bulduysa hamile kalmakta neden bize uğramasın ...bı an umutlu bı an umutsuz oluyor insan..Rabbim hayırlısı ile herkese nasip eder ins..
emre bakırcıoglu
0533 364 18 78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?