Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mutlu huzurlu bereketlı kazasız belasız
bır gün gecırmenız dılegı ve duasıyla günaydınlarr

Arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron hormonu kaçtı ?

arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron hormonu kaçtı ?

canım benim eşimin fsh:39 testesteron: 3.5 benim eşimde genetik problem olduğu için bu hormon değerleri önemli değilmiş emre bey bize sperm bulunmada yol göstermez bu hormonlar çünkü hormonları normal olan kişilerde sperm çıkmıyor yüksek olanlarda çıkabiliyor o yüzden bu hormonlar kişiden kişiye göre farklı olabilir benim düşüncem bu kimindeki yüksek fas kimindeki düşük fsh tan daha iyi olabiliyor

cnm ben dualarımı okudum

Kızlar Kaan beye mail atmıştım bizim sonuclar normal hep..neyse Kaan bey az once cevap yazmış eşinize tedavi uyumayın ondan sonra mikrotese yapmalıyız dedi...herseyi normalken neyi tedavi edecek anlamadım...
Bana Emre beyin mailini soylermisiniz ona soru sorayım hemen cevaplıyor deilmi...canım sıkıldı valla Kaan hocanın cvbina...
Sorumda şöyleydi...
merhaba hocam tüm tahlil sonuclaırmız çıktı özetle anlatmak istiyorum..
semen analizinden azospermi
testesteron 454
fsh 9.7
46xy kromozom
y kromozomunda q kolunda ki bölgede mikrodelesyon görülmemiştir..
bu sonculara göre sperm bulunma olasılıgı nedir hocam...
şimdiden cevap verdiginiz için teşekür ediyorum...

Cevap : Önce eşiniz tedavi görmeli. Daha sonra mikroTESE yapılır ve sperm çıkarsa, tüp bebeğe geçilir

Son düzenleme:
kızlar benim bir çocuğum var ama siz moral vermek istedim
gerçek anlamda hiç çocuğunuz olamaz denen insanlar tanıdım
şuan birinin 3
üçtanesininde 1 er tane çocukları var bence mucize bu çünkü hepsi15-20 yıl sonra oldu
sadece canınızı sıkmayın ve hayatınızın tadına varın
ve şunu unutmayın herşeyin hayırlısı olsun evlat harika bişey ama önemli olan topluma kazandırmak bunu ne parayla nede başka bişeyle
yapabiliyoruz malesef allah yar ve yardımcınızz olsun bu arada bu kişilerden 2 tanesinin eşinde sorun vardı bi taneside hamile kalıp kalıp düşürüyordu 6.yada7, ayından sonra o daha zor bence.

cnm öncelikle rabbim sabır versin.burda bu sorunla tanıştıktan sonra eşiyle problem yaşamayan çok azdır herhalde.ama eşinide anlamaya çalış.belki kendini sana karşı suçlu hissettiğinden uzak duruyordur.tabi yaptıkları hoş değil.sonuçta omuz omuza verilecek günler geçiriyoruz hepimiz.sen yinede metanetli ol.onunla konuşmaya iletişim kurmaya çalış.bence bu sorun eşlerin her ikisi içinde zor bi durum.rabbim hepimize sabır versin..

askbebekim kendimi yalnız sanıyordum:):) benimde eşim ve çok yakın bikaç arkim topiğe girmeme çok kızıyor.çok kötü etkilendiğimi söylüyorlar.allahtan işte giriyorum görmüyorlar.bende çareyi moralimin biraz daha ii olduğu anlarda girmekte buldum:):)

hazalım nasılsın tatlm özledim seni walla :)

iyiyim canım benim sen naslsın:):) dün konuştuk ama ben bunu daha bugün gördüm..keyifsiz halsizim bugünlerde..aşırı stres yaptığımda sürekli bi baş ağrım var.buda keyifsiz yapıyor beni...bugün msnye girersen görüşürüz canım

Sagol cnm darısı bizlere ins... 100 erkekten 1 i azospermi olurmuş diyorum bukdr düşük bı olasılık gelip bizi bulduysa hamile kalmakta neden bize uğramasın ...bı an umutlu bı an umutsuz oluyor insan..Rabbim hayırlısı ile herkese nasip eder ins..

Allah razı olsun cnm aslında esim hep gamsizdir ben bebek olmuycagini duyunca daha duygusal oldum ondan esimin hareketleri batıyor bana neden bukdr rahatsız diyorum eşimde neyapayim oturup yasmi tutayın tedavi olcaz iste olursa olur olmasa olmz diyor.. Aslında doğrusunu o söylüyor ama ben fazla duygusalim

bana kızmayın ama:) ben 1 sene sonra hamile kaldım ve anne oldum şuan çok pişmanım tamam iyiki var iyiki benim kızım ama inanın bakımı ve annelik psikolojisi çok zor keşke dahada geç olsaydı diyorum ki ben deliriyodum bebek için o 1 sene bile ben zorladım eşim hiç istemedi bırak hayatımızı yaşıyalım dedi ve hep kavga gürültü şimdi farklı o benden daha deli oluyo şimdi ben fos çıktımama şunu bilin herşeyin bi vakti var
herşeyin iyi bir yanı var
ya bide şurdan düşününtamam çocuğunuz olsaydı ama problemi olsaydı yada hasta olsaydı şimdi 1 kere ölüceksin o zamn herğün
ve bayanlar eşinize destek olun onların sizden daha çok morele ihtiyacı var

bana kızmayın ama:) ben 1 sene sonra hamile kaldım ve anne oldum şuan çok pişmanım tamam iyiki var iyiki benim kızım ama inanın bakımı ve annelik psikolojisi çok zor keşke dahada geç olsaydı diyorum ki ben deliriyodum bebek için o 1 sene bile ben zorladım eşim hiç istemedi bırak hayatımızı yaşıyalım dedi ve hep kavga gürültü şimdi farklı o benden daha deli oluyo şimdi ben fos çıktımama şunu bilin herşeyin bi vakti var
herşeyin iyi bir yanı var
ya bide şurdan düşününtamam çocuğunuz olsaydı ama problemi olsaydı yada hasta olsaydı şimdi 1 kere ölüceksin o zamn herğün
ve bayanlar eşinize destek olun onların sizden daha çok morele ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…